Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec vedl o dvě branky, nakonec prohrál tříbrankovým rozdílem


23

Horní Bříze se od začátku sezóny moc nedaří a tak měl Bolevec velkou příležitost ve svém novém stánku vybojovat i tři body. Začal velmi dobře, po zranění brankáře Körnera však začal inkasovat ve velkém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké dvoubrankové vedení

Neuběhly ani 4 minuty a hosté museli lovit míč... Oprava. Střela Slávy Krchova se odrazila od břevna za čáru a ven z brány, takže hosté míč ze sítě nelovili. Ale Bolevec se ujal brzkého vedení 1:0. A v 11. minutě už to bylo 2:0, když se po rohovém kopu prosadil Michal Bublík.

 

Hostující trenér šel do mdlob a domácí byli v laufu. Nicméně možná právě takovou sprchu Horní Bříza potřebovala, aby se vzpamatovala a začala hrát fotbal zodpovědněji odzadu. Ve 32. minutě pak dokázal snížil Leonid Gavrylovskyy, který se ocitl nikým nehlídán na konci Koudeleho centru přes celé brankoviště. Do poločasové pauzy se ale skóre nezměnilo a domácí mohli být spokojenější, ale jistě obezřetnější při vstupu do druhé půle.

 

Gavrylovskyy, stroj na góly

Start druhého poločasu se ale domácím hrubě nepovedl a nakonec měli i smůlu. V 52. minutě srovnal brankový stav Gavrylovskyy, který opět využil Koudeleho přízemní přihrávku do prostoru desítky. Při pokusu zachytit míč se pak zranil brankář domácích Körner, kterého musel vystřídat z lavičky původně hráč do pole. Pro domácí celek to tedy byla citelná ztráta.

 

To však hrálo do not hostům, kteří věděli, že domácí budou chtít lépe zajišťovat obranu, aby nevystavili náhradníka přílišnému množství šancí a tedy mohou více posunout hru do útoku. A v 68. minutě se hostům podařil obrat. Svůj hattrick dovršil Gavrylovskyy, když hlavou zužitkoval opět Koudelův centr, tentokrát hlavou. Na další brance se opět podílel Gavrylovskyy, tentokrát nahrávkou pro střídajícího Tomáše Maška, který uklízel v 78. minutě na 2:4. Stejný hráč se prosadil i o 5 minut později po rychlém protiútoku, když jej ke skórování vyzval kdo jiný než Tomáš Koudele. Ten si tak připsal 4 asistence.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Dvacet minut naši kluci asi nepochopili, že už jsou na hřišti a soupeř své dvě větší šance bez problémů proměnil. Od třicáté minuty jsme hru srovnali, začali více běhat a hrát přes křídla. Po pěkných akcích jsme nakonec utkání otočili na druhou stranu. Ve druhé půli jsme snad soupeři ani nepůjčili balón, na hřišti jsme je k ničemu nepustili a my oproti začátku hráli velice dobře. Ještě několik šancí jsme nevyužili, ale jinak jsme zcela po zásluze vyhráli.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] (55. A. Pražan [-] ) - J. Toman [-] , M. Soukup [-] (55. D. Humpál [-] ) , S. Krchov [-] , L. Volek [-] , T. Tran [-] , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] (68. T. Kuželka [-] ) , M. Pelnář [-] , P. Winkelhöfer [-] , M. Bublík [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - T. Do [-] (84. R. Šimice [-] ) , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-] - T. Koudele [-] , L. Gavrylovskyy [-] , Z. Netáhlo [-] , L. Prokop [-] , J. Kraček [-] - J. Šmíd [-] (66. J. Mašek [-] )

ŽK: 81. M. Bublík .
Hráči zápasu: L. Gavrylovskyy .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase musí jít vše stranou a jako hráč domácího týmu věřím, že budeme bodovat a výhrou uděláme radost našim věrným fanouškům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů