3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná branka ve 2. minutě? I to se může stát, pokud na ni neodpovíte


Branky


2. M. Lopata , 23. K. Klepal , 89. J. Vild
23

Chotíkov se po tomto utkání stává nejútočnějším týmem v Krajském přeboru a své přednosti ukázalo domácí mužstvo i proti Rapidu. Ten naopak výsledkově stagnuje, gólů moc nevsítil a potřeboval by zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nabrali Lopatou jako první

Pořádná sprcha zasáhla Rapid pár chvilek po úvodní rozehrávce. Už ve 2. minutě totiž lovil Liška míč ze sítě, když se prosadil Miroslav Lopata. O pár minut později musel střídat domácí trenér Kučera, kterého nahradil Jan Vild. Ten se velmi rychle rozehrál a pomohl spolu s ostatními spoluhráči Kašparu Klepalovi ke vsítění druhé branky utkání. 

Náhrada za trenéra se prosadila

Druhý poločas už byl celkem volnější. Domácí se snažili zhušťovat prostor a kombinační hrou se dostávat za záda rapidské obrany. A jelikož se hosté do závěrečných minut prosadit nedokázali, aby alespoň snížili dvoubrankový náskok, udeřili potřetí domácí. V 89. minutě se zpoza vápna povedenou střelou blýskl Jan Vild a završil tak skóre zápasu na 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas se mi hodnotí dobře, protože se oba týmy velmi dobře znají, na vzájemný souboj se připravují a body se pak dlouho pamatují. I přesto, že jsme v letošní sezóně zahráli už lepší zápasy, tak si vlastně nevybavuji žádnou vyloženou šanci Rapidu. Z tohoto pohledu je tedy jednoznačný výsledek zasloužený. Hostům přeju ať body získávají v příštích zápasech a v tabulce ať se dostanou co nejvýše.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Na malém zhuštěném prostoru v Chotíkově se nikdy nehraje nějaký krásný fotbal. Když navíc dostanete ve druhé minutě gól, je to o to složitější. Za celý zápas jsme toho bohužel moc neměli a výsledek tedy bohužel docela odpovídá. Čeká nás ještě dost zápasů a nezbývá nám než získat body jinde.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
R. Mařík [-] - M. Prais [-] , P. Kučera [-] (7. J. Vild [-] ) , M. Lopata [-] , M. Míka [-] (84. R. Vomáčka [-] ) , J. Huml [-] , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] , A. Cirok [-] (67. J. Adlt [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Filipčík [-] (76. D. Matějka [-] ) , J. Holík [-] (61. M. Peroutka [-] ) , P. Nový [-] , T. Drtil [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (46. P. Řezníček [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 21. D. Míka , 75. M. Míka - 16. J. Harmady .
Hráči zápasu: K. Klepal .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - RUDA Daniel, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: remíza

Chotíkov je na svém hřišti pro každý tým těžký protivník a proti velmi bojovnému Rapidu to vidím na remízu s výhrou domácích na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích