2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice doma vydřely 3 body, jednoduché to ale nebylo


Branky


75. R. Křen , 78. A. Heller
23

Vejprnice drží dlouhou šňůru výher a doma nechtěly zaváhat ani s po Domažlicích nejlépe bránícím týmem soutěže. Hra to byla vyrovnaná a každá chyba se trestala. O tom mohou hovořit hlavně hosté, kteří udělali o dvě chyby více než domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný souboj

Hrál se vcelku vyrovnaný zápas s menší převahou domácích. Avšak kromě rohů nebylo k vidění příliš šancí. Byl to spíš taktický boj o střed hřiště. Hosté se čas od času dostali do náznaku šance, ale jako v posledních utkáních opět volili špatná řešení. Tudíž první půle 0:0.

Rozhodl přímý kop

Druhá půle vypadala pro hosty lépe. Dostali se více do hry, v principu se ale obraz hry tolik nezměnil. Ani jeden z týmů neměl žádnou vyloženou šanci. Pak ovšem přišla chyba na středu hřiště, ze které vznikl následně faul ve vzdálenosti 20 metrů od brány. K volnému přímému kopu se postavil Robert Křen a na brankářovu stranu zavěsil přesně k tyči. Hostům nezbývalo než hru v posledních 15 minutách otevřít a snažit se o vyrovnání. Po dlouhém výkopu domácího brankáře a prodloužení Kuhajdy se k zakončení z úhlu dostal Adam Heller a poslal domácí do vedení 2:0. Více se na hřišti nestalo a domácí tak mohli slavit další výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Nýrsko potvrdilo, že hraje kvalitní fotbal. Do ničeho nás hosté nepustili a rozhodla až standardka, kterou jsme vsítili první branku. Jinak jsem na ně neměli recept, opravdu byli připravení, hráli dobře, organizovaně. Možná jsme doma byli mírným favoritem, ale po kvalitním výkonu obou týmů by tomu více slušela remíza. Těch šancí na obou stranách nebylo moc, ale my jsme to nakonec zlomili ve šťastný konec.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Je to škoda. Myslím, že šance na úspěch v tomto zápase byla, bohužel jsme odjeli s prázdnou. Spíše remízový zápas vyhráli domácí. I přes zklamání z prohry je na místě říct, že prohrát s fotbalovými Vejprnicemi není žádná katastrofa. My musíme vyléčit šrámy z utkání a opět najet na vítěznou vlnu. Hráčem našeho týmu byl Karel Kalivoda mladší – hraje v posledních zápasech stopera a za jeho dobré výkony z posledních zápasů si zaslouží i nominaci do sestavy.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - R. Křen [-] , M. Potoček [-] , A. Heller [-] (90. D. Klocperk [-] ) , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] (90. R. Dvořák [-] ) , A. Kolář [-] (79. M. Bartovský [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-]

FK Okula Nýrsko
- L. Hájek [-] , M. Brož [-] , M. Bastl [-] (76. T. Kohout [-] ) , M. Trumpeš [-] (76. P. Výtisk [-] ) , J. Čanecký [-] , J. Pavlík [-] , I. Varga [-] (78. A. Antonovics [-] ) , T. György [-] (55. I. György [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , J. Kopřiva [-] , M. Toul [-]

ŽK: 49. M. Potoček , 53. R. Křen , 78. A. Heller .
Hráči zápasu: D. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - HESSOVÁ Tereza, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Domácí poslední kola hrají opravdu pěkný fotbal s velkým množstvím branek a myslím, že ten rozdíl bude znát i proti Nýrsku, které těch gólů zatím tolik nedává.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích