7:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč se konečně rozstřílela, schytal to Tlumačov


Branky


12. D. Mošna , 44. A. Král (p.) , 51. K. Frýbert , 62. A. Král , 69. M. Knakal , 81. K. Kazda , 87. M. Polák - 6. J. Pfeifer
23

Zruč se před utkáním se 4 body a minimem vstřelených branek držela na chvostu tabulky Krajského přeboru. A doma opět brzy prohrávala. Nakonec se ve druhém poločase domácí rozstříleli a přehráli svého soupeře poměrem 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se nenechali zaskočit úvodní brankou

Jako první se v utkání prosadili hosté. Už v 6. minutě se po dlouhém nákopu dostal do vápna Wolf, který přesnou přihrávkou nalezl nabíhajícího Jana Pfeifera, který všechno prostřelil. Domácí fanoušci ale na srovnání nečekali dlouho. Ve 12. minutě se prosadil Dominik Mošna a bylo to 1:1. Průběh prvního poločasu byl víceméně vyrovnaný. Oba týmy se navzájem trápily rozdílnou taktikou a oba brankáři museli být několikrát na pozoru. 

 

Když už se zdálo, že oba týmy půjdou do kabin za remízového stavu, vyrobil Pfeifer zbytečný, leč přísný faul ve svém vápně a nařízenou penaltu proměnil kapitán Zruče, Adam Král. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

 

Gólová smršť, kterou fanoušci opěvovali

DO druhého dějství měli tedy lépe nakročeno domácí, zejména pak, když po šesti minutách hry se vedení navyšovalo. Po rychlé akci přes pravou stranu hřiště se na vápně do míče opřel Frýbert Kenneth. A po dalších deseti minutách bylo hotovo... Po rychlém přechodu do útoku středem hřiště se na konci celé akce objevil s míčem u nohy zakončující Adam Král a navyšoval už na 4:1.

 

Jak je známo, za Zruč hraje bývalý ligový fotbalista Martin Knakal. Ten se v utkání prezentoval velmi dobře a dokonce vsítil pátou branku svého celku. Prosadil se z přímého kopu z 25 metrů. Zruč v poslední desetiminutovce navýšila ještě dvakrát vedení, když využila dvakrát chybné rozehrávky soupeře. Nejprve skóroval Karel Kazda, a posléze Matěj Polák.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér: V první půli jsme zase dostali zbytečnou branku, naštěstí jsme brzy vyrovnali a následně nás výborně podržel náš brankář, který lapil asi tři tutovky. Po penaltě jsme šli do vedení a ve druhé půli jsme se pak rozstříleli i po chybách domácích. Zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč: Hrůza, asi není ani co hodnotit... Všechno bylo špatně. Domácí na co sáhli, tak jim vyšlo.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - F. Korelus [-] , V. Tobrman [-] , M. Knakal [-] (78. O. Mašek [-] ) , M. Pechman [-] , D. Král [-] , K. Frýbert [-] (60. M. Polák [-] ) , D. Mošna [-] (76. R. Kubeš [-] ) , M. Lang [-] , A. Král [-] , K. Kazda [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - D. Žák [-] , J. Malík [-] , K. Hamor [-] (72. O. Rottenborn [-] ) , L. Leitl [-] , F. Copák [-] (69. R. Lokvenc [-] ) , D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , R. Šindelář [-] (69. M. Frček [-] )

ŽK: 32. D. Mošna , 71. M. Pechman - 21. D. Žák , 69. M. Wolf , 71. K. Hamor .
Hráči zápasu: M. Knakal , A. Král .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Umístění domácích v tabulce úplně neodpovídá předváděné hře. Pokud se konečně střelecky prosadí, tak očekávám vítězství za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích