3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice zvítězily i ve druhém zápase, Aleš Tráva opět udržel čisté konto


Branky


0

Do Cheznovic přicestovaly Břasy, které si připsali druhé vítězství v soutěži. Dvě branky vstřelil hráč s číslem deset, Patrik Hozák. Velmi dobrý výkon také předvedla nová akvizice v brance domácího týmu Aleš Tráva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby v obraně

První domácí utkání čekalo na Cheznovice, které na svém hřišti přivítaly Břasy. Hosté vstoupili do zápasu poměrně odvážně, ale domácí mužstvo převzalo iniciativu a ve 20. minutě slavilo první branku. Jaroslav Mraček vyslal krásnou přihrávku na Hozáka, jehož lob si nešťastně srazil do branky gólman Šmíd. O necelých deset minut později bylo hostům ještě hůře. Domácí útočník Karel Hlavička napadal rozehrávku hostujícího brankáře, kterou následně vystihl, aby přidal do prázdné branky druhý gól Cheznovic a celkově svůj čtvrtý v letošní sezóně. Aby toho nebylo málo, třetí branku obdržely Břasy těsně před přestávkou. Střela Karla Hlavičky se odrazila od hostujícího beka, přímo k Hozákovi, který zakončoval do prázdné branky a připsal si tak svůj druhý gól v utkání.

 

Výborný Aleš Tráva

Domácí mužstvo ve druhé půli poslalo na hřiště několik náhradníků a stáhla oba své střelce. Hostující tým se snažil vstřelit kontaktní branku, ale v cestě jim stál výborně chytající Aleš Tráva, který se vytasil hned s několika výbornými zákroky. Hostující hráči si na něm doslova vylámali zuby a nová posila Cheznovic tak udržela i ve druhém zápase čisté konto a společně se svými spoluhráči tak mohla oslavovat další vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Hlavička Karel: Super výkon, hlavně musím pochválit Aleše Trávu, ten co předváděl v bráně, klobouk dolů. Soupeř měl ve druhé půli i nějaké šance, ale Tráva měl začarovanou branku. Byl to celkově dobrý zápas, bez nějakých ostrých zákroků. Byli jsme prostě šťastnější tým, pak tam byly další šance na obou strankách, já trefil tyčku a ještě neuznaný Mračkův gól. Ve druhé půli už se zápas spíše dohrával a dalo by se říct, že soupeř byl ve druhém poločase lepší.

SK Primalex Břasy
Radek Nový: V druhém kole nás čekal soupeř z Cheznovic. Do mače jsme sice nevstoupili špatně,ale po 10 minutách už bylo vše jinak. Soupeř trestal hlavně po našich chybách a dá se říct že všechny branky jsme si dali samy!! Ještě když ve 20. minutě musel být střídán obránce Šašek kvůli zranění byla to další rána pro náš tým. Šance jsme si vypracovali a ne málo ale buď zasáhl výborný golman domácích nebo to byla nemohoucnost našich útočniků. Poločas tedy 3-0. Do druhého dějství jsme vstoupili lépe a nebojím se říct že jsme byly lepší než domácí tým,ale scénář byl stejný,skvělý golman a útok neměl svůj den. Ale ani domácí už branku nepřidali tak zůstal stav jako po první půlce 3-0.



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - P. Mráček [-] , M. Sommr [-] , T. Šťastný [-] , J. Mraček [-] - V. Soyma [-] , M. Lang [-] (85. R. Pražský [-] ) , J. Frühauf [-] , J. Moulis [-] (65. J. Fast [-] ) - P. Hozák [-] (46. J. Lang [-] ) , K. Hlavička [-] (52. J. Sommr [-] ) -

SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - L. Černý [-] , D. Kroc [-] , J. Kadeřábek [-] (46. M. Liška [-] ) , P. Kalaš [-] , S. Med [-] (80. V. Kroc [-] ) , M. Šašek [-] (36. M. Triner [-] ) , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , J. Egrmajer [-] , R. Nový [-]

Hráči zápasu: A. Tráva .
Místo: Cheznovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: LISÝ Jiří - MAREK Michal (N), ZIKMUND Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.