1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 15:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání o kterém rozhodla jediná branka


Branky


24

Velmi pěkný zápas na obě strany byl ke shlédnutí v Nýrsku, kde se místní mužstvo střetlo na jednom válečném poli se Zručí. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, i když příležitostí bylo na obou stranách dost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trumpeš rozhodl po půl hodině

Jako první se do velmi vážné příležitosti dostali domácí. Ve 14. minutě totiž nastřelili z volného přímého kopu pouze tyč. O 4 minuty později vyzkoušeli pozornost domácího brankáře hosté, když napovedený centr padal pod břevno nýrské branky. Toul byl ale v pozoru. Po něm zůstal i při následném rohovém kopu, kdy s přehledem boxoval pěkně centrovaný míč.

 

První a jediný gól utkání přišel ve 29. minutě zápasu. Autové vhazování rozehrál domácí Kopřiva, na Tomáše Györgyho, který jej patičkou vyslal do úniku za obranu po němž Kopřiva našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Martina Trumpeše, jenž se prosadil přesně. O sedm minut později mohlo být pro hosty hůř, ale za záchrannou brzdu vzal Pechman, který zamezil možnému samostatnému úniku Vargy.

Poločas bez branek hosty hodně mrzel

V 54. minutě se k pěkné střele ze střední vzdálenosti odhodlal exligový Knakal, ale svůj pokus otřel pouze o tyč Toulovy brány. V 75. minutě se blýsknul na druhé straně Strejc, který vychytal samostatný nájezd domácího útoku a držel tak naděje na možnou remízu. V 80. minutě mohlo být po centru z pravé strany srovnáno, ale nabíhající útočníci hostů si mohli dát více přednost před odkrytou domácí brankou, kterou nakonec hlavičkou jeden z nich přestřelil. V poslední minutě zápasu nepomohl hostům ani Knakalův dlouhý aut a hosté tak odjeli z Nýrska s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Myslím si, že se v Nýrsku odehrál pěkný zápas. Nás sráží řešení finálních situací, kdybychom dali 2 gól, bylo by po zápase. Takhle jsme se strachovali až do konce, ale naštěstí jsme vedení uhráli. Zasloužená výhra, hostům gratuluji k výkonu a přeji jim hodně štěstí.

TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér: Náš výkon na hřišti byl velmi dobrý, ovšem neproměněnými šancemi jsme darovali utkání domácím. Dokud nezačneme dávat góly, budeme pořád prohrávat. Jinak zápas byl hodně pěkný z obou stran, jen tomu chyběly branky. Škoda že jsme prohráli, ale jedem dál.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
- M. Brož [-] , M. Bastl [-] , M. Trumpeš [-] (76. L. Hájek [-] ) , I. György [-] (61. J. Čanecký [-] ) , J. Pavlík [-] (46. T. Kohout [-] ) , I. Varga [-] (86. T. Rubáš [-] ) , J. Lužný [-] (86. P. Výtisk [-] ) , T. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , J. Kopřiva [-] , M. Toul [-]

TJ Zruč
D. Strejc [-] - P. Riedl [-] , J. Šulan [-] , M. Knakal [-] , M. Pechman [-] , D. Král [-] , M. Fryček [-] (46. O. Mašek [-] ) , D. Mošna [-] , M. Lang [-] , A. Král [-] , P. Korous [-] (79. F. Korelus [-] )

ŽK: 58. T. György - 36. M. Pechman , 55. A. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Homr Michal - KŘEN Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: remíza

Zruč nepatří na příčky kde se nachází… Má tam velmi dobré fotbalisty. Určitě si odveze bod a o dalším bohužel zase rozhodnou nesmyslné penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích