2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov doma otáčel vývoj zápasu, poslední slovo měl Wolf


Branky


51. L. Leitl , 70. M. Wolf - 30. M. Lopata
21

V dosti vyrovnané tabulce na tom byly oba týmy podobně a očekával se tedy vyrovnaný souboj. Každý z týmů si gólově rozdělil poločas, ovšem k nelibosti hostujícího trenéra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Technickým fotbalem proti domácím

Od úvodních minut bylo vidět, že hra po zemi více sedí celku z Chotíkova, který se zajímavými kombinacemi snažil prosadit. Ovšem gólovou radostí pro ně skončil až centr z pravé strany, který k tyči usměrnil Miroslav Lopata a ve 30. minutě tak stanovil skóre utkání na 0:1. To vydrželo až do poločasové přestávky.

Hra ve vzduchu hostům nesedí

Tlumačovskou výhodou jsou dlouhé nákopy a centry, kterých dokáží velmi dobře využít. Po 70 metrovém výkopu od brány se před vápnem hostů k zemi složil Wolf, na což rozhodčí reagoval odpískáním volného přímého kopu. Z hranice šestnáctky se pak prosadil Luděk Leitl a srovnal stav na 1:1. Domácí se probudili a převzali otěže hry na svou stranu. Po nedůrazu v obraně pak mohl v 70. minutě dokonat obrat na 2:1 domácí Martin Wolf a i když to bylo jen o jedinou branku, bylo po zápase. Hosté už se do žádného vážného ohrožení branky v závěrečné dvacetiminutovce nedostali, ba naopak museli bránit rozjetý Tlumačov.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč: Řekl bych, že hodnocení trenéra Chotíkova mě celkem pobavilo. Skoro měl pravdu. My jsme věděli, že Chotíkov má dobrý tým, přizpůsobili jsme na to hru a soupeř se nám prostě také přizpůsobil. My jsme měli několik šancí na to vstřelit první branku, ale to se nám nepovedlo a jednoduše řečeno - nedáš, dostaneš. Chotíkov v prvním poločase vystřelil jednou a byl z toho gól. My jsme to nezabalili, přidali jsme a vrátilo se nám to. Otočili jsme zápas a těžké tři body získali.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Velmi slabý výkon z naší strany. Z celého zápasu jsme vydrželi hrát fotbal 20 minut a v této pasáži jsme i skórovali. Po návratu z kabin jsme pět minut soupeři nepůjčili míč a pak jsme se dočkali tlumačovské speciality. Výkop přes celé hřiště, přísný faul na vápně, z trestňáku 1:1 a s námi byl konec. Domácí se chytli, my se s nimi začali prát vzduchem, což do teď nemůžu pochopit, proč jsme tohle začali praktikovat... Výsledkem byla naše hra po vápno bez ohrožení branky a naopak zasloužený druhý gól v naší síti po dvojnásobném nedůrazu. Suma sumárum zasloužené vítezství domácích a zoufalá hra v druhé půlce hostí.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - D. Žák [-] , Z. Sobotník [-] , J. Malík [-] , L. Leitl [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] (87. O. Rottenborn [-] ) , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (74. D. Kobes [-] ) , K. Hamor [-] (64. M. Frček [-] )

FC Chotíkov 1932
L. Janča [-] - M. Prais [-] , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] , T. Denk [-] , J. Huml [-] , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] (46. L. Stehlík [-] ) , A. Cirok [-] (74. A. Forman [-] )

ŽK: 54. J. Pfeifer , 58. K. Hamor , 90. L. Leitl - 6. B. Buchta , 45. M. Prais , 82. P. Kučera , 85. A. Forman .
Hráči zápasu: L. Leitl .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Petrželka František - JAKŠ Jan, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou bojovníci a spoléhají na hru ve vzduchu, že soupeře umlátí… Ale Chotikov má kvalitní tým, plný zkušených hráčů a odveze si 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů