1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid poprvé v sezóně vyhrál a odlepil se ode dna


Branky


22

Horní Bříza se střelecky trápí a Rapid potřeboval zabrat. Ideální utkání k opětovnému nastartování soutěže pro oba kluby, které však využil jen jediný z nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká mizérie a obranná nesouhra

Nadpis prvního poločasu hovoří konkrétně o celku z Horní Břízy. Ten se mohl už ve 2. mintě dostat do vedení, avšak svou šanci nevyužil a z následného útoku na druhé straně, po kterém domácí brankář první střelu vyrazil jen před sebe. Jeho družina poté přihlížela, jak dobíhající Jan Holík uklízí míč do sítě.

 

V 15. minutě měli domácí zadarmo možnost srovnat stav, a to z nařízeného pokutového kopu za nešťastnou ruku. Tu však střílející Kraček zahodil, když jeho střelu vystihl rapidský brankář Liška. A když to nejde na jedné straně, jde to na druhé. Ve 27. minutě si domácí obrana tak dlouho dávala přednost a tak dlouho nedostupovala hráče, až se sám před před brankou objevil Josef Kadlec, který navýšil na 0:2. A když domácí do poločasu své šance nevyužili, šlo se do kabin za dvoubrankového vedení Rapidu.

 

Deset minut před koncem

Do druhé půle vstoupili domácí o poznání lépe. Škoda některé z nevyužitých šancí, avšak přeci jen se v jejich prospěch skóre měnilo. Na 1:2 z otočky na hranici šestnáctky skóroval Jan Paukner a postavil pro Horní Břízu první stupínek naděje v lepší výsledek. Ten si však během následujících dvaceti minut sami hráči podrazili pod nohami...

 

Neproměněnými stoprocentními šancemi zahodili jakoukoliv víru i u diváků, že se něco k lepšímu změní. Naopak sami deset minut před koncem dvakrát inkasují a výsledek 1:4 je až smutný, oproti průběhu hry. V 80. minutě se prosadil z vápna Tadeáš Drtil a po nevydařené rozehrávce domácích, o minutu později zakončoval nikým nepronásledovaný Roman Klekner. Hosté si pak výsledek pohlídali.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Ještě teď se mi to špatně hodnotí. Zakončení bylo katastrofální. V podstatě jsme dostávali góly po vlastních konstruktivních chybách a musím říct, že nás nepodržela obrana. Vážně jsem z naší koncovky a chyb v obraně hodně zklamaný.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Výsledek může vypadat jednoznačně, ale byl to zcela otevřený a vyrovnaný zápas. Náš Jirka Liška však zavřel bránu a chytil z kraje zápasu i penaltu. My jsme své šance naopak proměnili a konečně se snad chytili jak gólově, tak výsledkově.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] (61. M. Trojanec [-] ) , P. Voves [-] , A. Lavička [-] (80. J. Šmucler [-] ) - J. Paukner [-] , L. Prokop [-] , J. Kraček [-] , L. Gavrylovskyy [-] , T. Do [-] - J. Šmíd [-] (59. J. Sedlecký [-] ) , T. Koudele [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Holík [-] , J. Kostifál [-] (53. J. Ledvina [-] ) , P. Valeš [-] (46. P. Filipčík [-] ) , T. Drtil [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , P. Korelus [-] (69. P. Nový [-] ) , D. Kořenek [-]

ŽK: 75. J. Paukner - 19. M. Čupalka , 72. T. Drtil , 74. P. Nový .
Hráči zápasu: J. Liška , T. Drtil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jakš Jan - STROLENÝ Petr, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Bříza si v poklidu dokráčí pro tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Přeji Rapidu, takže na těžké půdě by byl dobrý bod a druhý ukopat na pencle

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích