Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov byl na ručník, trenér vsítil hattrick


Branky


22

Chotíkov si chtěl po víkendovém nezradu s nováčkem soutěže spravit chuť a Staňkov to schytal na plné čáře. Brankáři Jánský se Škampou jistě takovou nálož hodně dlouho nepamatují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Chotíkova si vzal hlavní slovo

Chotíkov začal utkání svou dominancí a i když první branku slavil až v 19. minutě, rozjel se ve velkém stylu. Jako první se prosadil hrající trenér hostujícího celku Petr Kučera, který si nikým nehlídán převzal míč ve velkém vápně a přesně přeloboval vybíhajícího gólmana domácích. O 10 minut později už to bylo o dvě branky. Prosadil se opět Kučera, který využil nešťastné hlavičky domácího hráče za svou obranu.

 

Probíhala 31. minuta a po nedůrazu při obraně rohového kopu se k míči procpal David Míka, který zvyšoval už na 0:3. Před přestávkou pak završil hattrick trenér hostujícího celku Kučera, který se postavil k nařízené penaltě. Jeho první pokus Jánský ještě vyrazil, napodruhé se ale chotíkovský střelec nemýlil. 

 

Hosté neudělali "holomajznu"

Do druhého poločasu nastoupili domácí se změnou v bráně, místo Jánského nastoupil Škampa. Ani ten ale neměl jednoduchou práci. Jím vyražený centr do vápna doputoval jen k chotíkovskému hráči, jehož střela byla ještě zablokována, ale Kašpar Klepal už se nemýlil a ve 49. minutě zvyšoval na 0:5.

 

Na 0:6 pro hosty zvyšoval po rychlém protiútoku v 61. minutě Bronislav Buchta. Sedmou branku o pět minut později rychlým náběhem za obranu zařídil Cirok, který namazal míč Miroslavu Lopatovi a ten pálil přesně na zadní tyč. Ten vsítil i o deset minut později další branku a na 0:9 ukončil gólové hody v 79. minutě Libor Stehlík.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Jsem rád, že jsme vydrželi hrát v nějakém nasazení po celý zápas, skóre postupně navyšovali a neudělali z toho ve druhé půlce za rozhodnutého stavu nějakou holmajznu. Jinak není moc co hodnotit, soupeř tentokrát nekladl moc velký odpor a mimořádně vysoká výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] (46. R. Škampa [-] ) - O. Hrdina [-] , J. Vrba [-] , J. Kubina [-] , P. Váchal [-] (46. T. Pergl [-] ) , T. Pitipáč [-] (72. A. Kolros [-] ) , V. Záhoř [-] , M. Bozděch [-] , J. Šimůnek [-] (57. N. Arrammach [-] ) , F. Dolejš [-] , T. Doležal [-]

FC Chotíkov 1932
R. Mařík [-] - J. Adlt [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , P. Černý [-] (58. R. Vomáčka [-] ) , K. Klepal [-] , M. Míka [-] (73. A. Forman [-] ) , T. Denk [-] (46. L. Stehlík [-] )

ŽK: 73. T. Doležal - 35. P. Kučera , 53. D. Míka .
Hráči zápasu: P. Kučera , M. Lopata .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bína Roman - CUPL Zbyněk, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: výhra hostů

Chotíkov vyhraje o dvě až tři branky a odveze si z venku krásné tři body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si budou chtít vzít ztracené body, které ztratili v domácím prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích