0:1
(0:0)
80. I. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek stejný jako minulý rok


Branky


80. I. Varga
19

Rapid těsně před startem soutěže doplnil tým o několik mladých hráčů, Nýrsko zůstalo v prakticky stejné sestavě, jen přišel z Hrádku Brabec, což bude určitě posila do zadních řad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějka svou šanci nevyužil

Rapid začal lépe, zhušťoval hřiště a hrál z bloku, Nýrsko moc nevědělo co s tím. Do první obrovské šance se dostal Matějka, který postupoval sám na branku ze strany, ale zakončil pouze do rukavic Jarolíma. Už to vypadalo, že se prosadí po centru Filipčík, ale tvrdou střelou "pouze knockoutoval" hostujícího obránce. Nýrsko se snažilo dostat skrze pevnou obranu Rapidu, ale v prvním poločase se k vážnějšímu ohrožení branky nedostali.

 

Jarolím svůj tým držel do posledních minut

V druhé půli se už osmělili i hosté. První jejich velkou šanci spálil Varga, který nedokázal překonat už ležícího Lišku. Na druhé straně měl další velkou příležitost opět Matějka, jehož hlavičku však po centru Kadlece zlikvidoval opět Jarolím. Neprosadil se po rohu ani hostující Brabec, a tak to vypadalo na penaltový rozstřel. Hosté však penalty odmítli a strhli zápas na svou stranu, po zákroku domácího Lišky se z dorážky deset minut před koncem prosadil Imrich Varga. Zbytek zápasu už se "dohrál" u rohového praporku.

 

Výsledek 0:1 je tak shodný s posledním střetnutím těchto týmů v prvním kole krajského přeboru minulého ročníku.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč domácích: Těžce se mi to hodnotí, myslím, že jsme byli dokonce o jednu velkou šanci "lepší" a zápasu by nakonec slušela remíza, ale zase nemáme s Nýrskem ani bod. Dneska rozhodla naše a především moje neefektivita ve vyložených šancích. Budeme muset přivézt nějaké body z horké půdy v Tlumačově.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: S vítězstvím jsem samozřejmě spokojení, po tak dlouhé pauze jsme to opravdu potřebovali. Snad nám to dodá ještě větší chuť do tréninku a budeme i nadále vítězit.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Filipčík [-] (73. T. Drtil [-] ) , J. Holík [-] (65. P. Valeš [-] ) , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (85. J. Ledvina [-] ) , P. Korelus [-] (65. J. Kostifál [-] ) , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Brož [-] , J. Lužný [-] (80. I. György [-] ) , M. Bastl [-] (85. P. Výtisk [-] ) , M. Trumpeš [-] (87. J. Pavlík [-] ) , I. Varga [-] (87. M. Kužma [-] ) , T. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , J. Brabec [-] , J. Kopřiva [-] , L. Hájek [-]

Hráči zápasu: F. Jarolím , I. Varga .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - KULHÁNEK Milan, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

Vyjde to i tentokrát? Já myslím, že ano, výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích