2:1
(0:0)
58. J. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec udržel vedení jen minutu, poté kapituloval


Branky


19

Utkání dvou mužstev, která v minulých sezónách obsadila opačné póly celkové tabulky. Bolevec byl na samém chvostu a Vejprnice bojovaly o první příčky. Minulé sezóny však nebyly na hřišti znát a jak se říká, začínalo se od nuly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

První dějství zápasu nenabídlo pro divácké oko nic moc pěkného. Do šancí se oba týmy dostávaly sporadicky a díky množství chyb ve středním pásmu se spíše bojovalo, než hrálo fotbal.

Bolevec dlouho neslavil a nakonec odjel s prázdnou

Ve stejném duchu pokračoval i druhý poločas, ale po spražení obou trenérů v kabině se na hřiště dostalo i více kreativity.

 

Jako první svou velkou příležitost využili hosté, když se po přihrávce z pravé strany ocitl před brankářem nehlídaný Jaroslav Toman, který poslal hosty v 58. minutě do vedení.

 

To však Bolevci dlouho nevydrželo. Krátce po rozehrávce se dostali do náběhu domácí po levé straně, konkrétně Adam Kolář. Přetaženým centrem byl nalezen Jan Bayer, který zachoval chladnou hlavu a na penaltě nalezl Adama Hellera. Ten si ještě zvládl položit obránce a poté zakončoval přesně vedle brankáře - 1:1.

 

Už to vypadalo, že dojde na pokutové kopy. To by ale vejprnickým neměl vyjít precizní protiútok, který započal na pravé straně domácí obrany a dlouhým centrem se dostal na levé křídlo. Následovala ostrá přihrávka na nabíhajícího Lukáše Kuhajdu, který míč pouze tečoval, aby do odkryté branky zakončil Matěj Bartovský

S nepříznivým stavem již hosté nedokázali nic udělat a odjížděli z Vejprnic bez bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér domácích: První poločas byl pro nás velkým trápením. Vytvořili jsme si snad jen jednu střelu na bránu, jinak nic. Ve druhém poločase jsme soupeři nabídli vedoucí gól, na který jsme naštěstí dokázali rychle odpovědět a týmovou hrou jsme nakonec zápas vyhráli. V podstatě jsme dlouho nevěděli jak na Bolevec hrát a v závěru nám pomohla horší fyzička soupeře.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář hostů: Opět po roce jsme zavítali na první zapas do Vejprnic a zkusili silného soupeře zaskočit. To se nám dařilo cca do 70. minuty, poté domácí kvalitně prostřídali, a to myslím rozhodlo. V závěru dokázali domácí vstřelit vítěznou branku a nám už nezbylo moc času na odpověď. Myslím, že jsme podali bojovný výkon, ale bohužel větší kvalita byla na domácí straně.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - A. Heller [-] (90. J. Vavrík [-] ) , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] , D. Svoboda [-] , M. Hora [-] , A. Kolář [-] (81. D. Král [-] ) , J. Bayer [-] (65. M. Bartovský [-] ) , L. Rada [-] , R. Dvořák [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Volek [-] , O. Šnaider [-] (65. J. Šplíchal [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Pelnář [-] , J. Pelnář [-] , J. Toman [-] (82. A. Pražan [-] ) , T. Tran [-] , J. Hibler [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 60. L. Rada , 67. D. Svoboda - 89. T. Tran .
Hráči zápasu: A. Heller .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Ruda Daniel - DOKSANSKÝ Tomáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Podle mě jednička s vyšším rozdílem, Vejprnice jsou kvalitní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích