0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola skončil bezbrankovou remízou


Branky


28

V závěrečném podzimním kole se utkaly týmy z prvních dvou míst tabulky. Vedoucí Třebětice přivítaly ještě navíc v lokálním derby druhou Studenou. Domácí chtěli napravit první zaváhání v sezóně po remíze s Lomnicí, hosté se pokoušeli stáhnout náskok svého soupeře v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla trochu lepší Studená

V neděli se v lokálním derby v posledním podzimním kole utkaly domácí Třebětice s hostující Studenou. Zápas byl o to zajímavější, že oběma týmům patřily v tabulce první dvě příčky. Na utkání dorazilo více než 200 fanoušků, o což se zasloužily oba tábory. Zápas tak doprovázela skvělá atmosféra, která ale možná domácím v první půli trochu svazovala nohy.

 

Domácí mužstvo se v prvním poločase totiž trochu hledalo, hrálo nervózně a v ofenzivě si toho moc nevypracovalo. Hosté ze Studené byli odvážnější a snažili se podnikat více útočných výpadů, ale ani nejlepší střelec soutěže Libor Dvořák, ani nikdo z jeho spoluhráčů nebyl pozornou třeběticoku obranou puštěn do vyložené příležitosti.

 

I přes nedostatek gólových příležitostí se ale nedá říct, že by se nehrál kvalitní fotbal, naopak oba týmy předvedly, že se na utkání skvěle připravily po taktické stránce. První poločas tak branku nenabídl a do přestávky se šlo s nerozhodným stavem 0:0.

Ve druhé půlce o trochu lepší naopak domácí

Domácí se přes pauzu trochu uklidnili a ve druhém poločase to byli naopak oni, kdo se snažil hrát aktivněji dopředu a byl opticky lepším týmem na hřišti. Na druhou stranu ale obrany obou mužstev fungovaly až na pár drobných výjimek výborně, a tak nebyli k vidění zatím ani branky, ani velké šance.

 

Utkání bylo v celém průběhu dosti vyrovnané, oba týmy si nakonec připsaly po jedné větší šanci. Hosté ze Studené se prosadili po standardní situaci, kdy balón skončil na břevně. Naopak domácí mohli rozhodnout v samotném závěru v 90. minutě, kdy hostující obrana vyrobila hrubku v rozehrávce a domácí hráč postupoval sám na brankáře Studené, kterého ale překonat také nedokázal.

 

Zápas tak skončil zaslouženou remízou, ani jeden z týmů svého soupeře nijak nepřehrával, šancí bylo pomálu. Hráči si tak alespoň užili parádní atmosféru vytvořenou fanoušky. Místní derby mezi prvními Třeběticemi a druhou Studenou tak skončilo remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Poslední podzimní kolo, derby, šlágr kola - tomu všemu odpovídalo celé nedělní odpoledne. Myslím si, že se hrálo velmi zajímavé a celkem i kvalitní utkání, ke kterému přispěly oba dva týmy. Byl to zápas před krásnou kulisou, leč bez velkých brankových příležitostí. Hosté nastřelili po přímém kopu břevno a my jsme mohli rozhodnout o vítězství v devadesáté minutě, kdy náš hráč šel sám na brankáře, bohužel nedal a tak se zrodila remíza. Já bych chtěl touto formou poděkovat našemu týmu za odvedenou práci v trénincích a předvedenou hru v zápasech a také skvělým fanouškům za podporu."

FK Studená
Petr Adamec: "Myslím, že zápas odpovídal postavení týmů v tabulce. Hrál se kvalitní zápas, oba týmy se na zápas dobře připravily, a proto bylo k vidění, na naše poměry, velmi málo vyložených příležitostí. My jsme byli možná trochu odvážnější v první půlce, v druhé zase domácí. Oba týmy měly jednu výraznější šanci, my nastřelili břevno, domácí po naší minele v rozehrávce měli v poslední minutě šanci rozhodnout. Zápas tak skončil spravedlivou remízou. Velký dík patří fanouškům obou týmů, naše hráče opět hnala početná návštěva. Před takovou kulisou se hráčům hraje parádně."



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - R. Tříletý [-] , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] (78. D. Kelbler [-] ) , M. Kelbler [-] (34. V. Pokorný [-] ) , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] , V. Havlík [-]

FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Šimánek [-] , L. Dvořák [-] , D. Strojek [-] (90. R. Popelínský [-] ) , P. Maška [-] (90. V. Andraško [-] ) , F. Soukal [-] , T. Lindourek [-] , J. Šára [-] (89. L. Makovička [-] ) , M. Šimánek [-] (83. J. Krizan [-] ) , V. Staněk [-] , O. Dokulil [-]

ŽK: 34. V. Habr , 64. V. Havlík - 47. L. Dvořák , 63. P. Maška , 82. J. Šimánek .
Hráči zápasu: T. Chvátal - O. Dokulil .
Počet diváků: 224. Rozhodčí: MACHÁČEK David - CHVÁLA Jan, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jde o hodně a bude to boj,ale asi to domácí zvládnou.

Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola, Třebětice poprvé ztratily body a budou se snažit to odčinit, ale Studená má Dvořáka a Šimánka. Zkusím tipnout výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Studená hraje chytrý a účelný fotbal a v Třeběticích vyhraje

Tip: výhra domácích