Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Velenice se se Studenou po přestřelce rozešly nerozhodně


Branky


30

Zápas měl jasného favorita v podobě hostů ze Studené, kteří přijeli na půdu nejhoršího týmu tabulky, Českých Velenic. Domácí si sice vypracovali dvoubrankový náskok, ale Studená dokázala ještě v první půlce otočit skóre. Pojišťovací gól ale nepřidala, a tak se domácím podařilo vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená v první půlce otočila skóre z dvougólové ztráty

Na půdu Českých Velenic do Nové Vsi nad Lužnicí přijela Studená. Ta byla jasným favoritem zápasu, neboť se v tabulce nacházela na druhém místě, kdežto domácí byli až na samotném chvostu tabulky. Přesto do uktání mnohem lépe vstoupil právě domácí tým.

 

Během úvodní půlhodiny se Českým Velenicím povedlo vypracovat dvoubrankový náskok. První gól domácí vstřelili ve 21. minutě, kdy brankáře hostů překonal Khanh Tran Duy - 1:0.

 

Na zvýšení náskoku muselo domácí mužstvo čekat pouze do 25. minuty. Hostujícího brankáře Tomáše Duchoně tentokrát překonala střela v podání Milana Fialy - 2:0.

 

České Velenice jakoby se získaného náskoku proti favoritovi zalekly a úplně přestaly hrát. Hosté toho využili náramně a ještě během zbytku prvního poločasu dokázali skóre dokonce otočit ve svůj prospěch.

 

Nejprve snížil ve 32, minutě po standardní situaci Daniel Strojek, který zůstal neobsazený ve vápně domácího týmu - 2:1.

 

Za další dvě minuty už bylo vyrovnáno, kdy se díky podobné situaci po špatně bráněné standardní situaci tentokrát dostal k zakončení útočník Studené Josef Šimánek a také on dokázal dostat míč do sítě - 2:2.

 

Hosté nabytou pohodu využili maximálně, když se ve 42. minutě dokonce dostali do vedení a znovu se jednalo o špatně pokrytého hráče po standardní situaci v domácím vápně. Vstřelené branky se dočkal i nejlepší kanonýr soutěže Libor Dvořák, který upravil na poločasových 2:3.

Ve druhém poločase domácí vyrovnali

Druhý poločas nepřinesl ani zdaleka tolik branek jako ten první. Možná překvapivě se domácí tým dokázal během přestávky vzpamatovat ze ztráty nadějně rozehraného zápasu a opět byl tím aktivnějším na hřišti.

 

Vyrovnání skóre přišlo čtvrthodiny po pauze v 62. minutě. Na listinu střelců se zapsal František Dvořák - 3:3.

 

Ve druhé polovině se hosté už zmobilizovat nedokázali, naopak to byli stále domácí hráči, kteří se snažili strhnout zápas na svou stranu. Další branku už ale vstřelit nedokázali, a tak se body na půdě Českých Velenic dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "První půlhodina utkání nám vyšla velice dobře. Měli jsme více ze hry a dokázali jsme vstřelit dvě branky. Bohužel opět přišel z naší strany totální kolaps, kdy během tří minut hosté vyrovnali a před koncem poločasu se dostali do vedení. Opět to bylo naší nedůsledností při bránění standardních situací. Branky jsme dostali jak přes kopírák. Centrovaný balón a neobsazený hráč v našem pokutovém území, který zakončoval v podstatě do prázdné brány. Nesložili jsme zbraně, ba naopak. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a po hodině hry jsme dokázali vyrovnat. Hráli jsme aktivně a hosté se po zbytek utkání bránili. Bohužel další branku jsme již vstřelit nedokázali. Proti kvalitnímu soupeři je bod dobrý, i když v naší situaci a vzhledem k vývoji utkání je to spíše ztráta."




Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - J. Vetrák [-] (62. J. Bumba [-] ) , K. Tranduy [-] , J. Martinec [-] , M. Fiala [-] , R. Mikudim [-] , M. Jabůrek [-] (90. J. Latifi [-] ) , V. Samec [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-]

FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Krizan [-] , J. Šimánek [-] (65. T. Přibyl [-] ) , L. Dvořák [-] , D. Strojek [-] (89. K. Reidl [-] ) , P. Maška [-] , F. Soukal [-] , T. Lindourek [-] , J. Šára [-] , M. Šimánek [-] (83. R. Popelínský [-] ) , O. Dokulil [-]

ŽK: 65. J. Martinec , 81. V. Samec - 53. T. Lindourek .
Hráči zápasu: F. Dvořák - D. Strojek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Klimeš Jiří - BLAŽEK Vladislav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:38

Tip: výhra hostů

Je mi Velenic líto, ale body půjdou do Studené.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 22:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 04:21

Tip experta: výhra hostů

Už i kvůli nám se zde žádné překvapení konat nebude a hosté si odvezou všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2021 19:36

Tip: výhra hostů

Věřím rozjeté Studené....ale Velenice budou hodně kousat.