2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Šípek dvěma góly zajistil výhru Strašicícm


Branky


0

Ve Strašicích se představila Čechie Příkosice. Úvod utkání byl poměrně vyostřený a rozhodčí byl několikrát nucen hráče potresat žlutou kartou. Dvěma góly o vítězství domácího týmu rozhodl Michal Šípek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve šlágru kola na sebe narazili ambiciozní Strašice a Čechie Příkosice. Utkání bylo poměrně ostré a rozhodčí před skoro padesáti diváky rozdal hned pět žlutých karet. Domácí se ujali vedení ve 26. minutě, po závaru v pokutovém území se balón na rohu malého vápna odrazil k Šimonu Huttrovi, který jej poslal na Michala Šípka a ten poměrně pohodlně skóroval. Domácí mohli přidat v prvním poločase ještě další branky, ale nestalo se tak a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Strašice.

 

Ve druhém poločase se hostující mužstvo zvedlo a snažilo se vyrovnat. Domácí obrana však byla pevná a nezlomná. V 73. minutě domácí přidali další branku. Střídající Milan Giňa, který byl na hřišti necelých pět minut poslal prudkou přihrávku na vápno opět na Michala Šípka, který si připsal svou druhou branku v zápase. Strašice si tak připsali velmi důležité vítězství a potřebné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Strašice
Šimon Huttr: V 1. půli jsme soupeře jasně přehrávali a neproměňovali jsme jasné šance, já sám jsem nedal dvě 100%. V druhé půli jsme trošku polevili a šance měli už i hosté, střelec Šípek si se zakončením hlavu nedělal a obě šance proměnil, celý zápas se hrálo dost ostře a tak bylo k vidění dost faulů na žlutou kartu.

TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: První půli se nám moc nedařilo, druhá půlka určitě lepší, nedali jsme šance, hnali jsme se za vyrovnáním, bohužel se nám to nepodařilo, dostávali jsme branky z protiútoku. Máme dva beky na dovolené a jeden je zraněný. Takže jsme to lepili hráčema z béčka. Celkově výkon hodnotím kladně, s poslepovanou obranou se nám podařilo odehrát dobré utkání, nejlepší hráč Komanec Pavel na záloze, odehrál velmi dobré utkání, táhnul to tam, bohužel se to nepodařilo.



Sestavy


TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - J. Vildmon [-] , P. Harčarik [-] , M. Hrabal [-] (61. J. Sommer [-] ) - F. Lučka [-] , J. Švihovec [-] (67. M. Giňa [-] ) , Š. Huttr [-] (85. Z. Rolinec [-] ) , M. Šípek [-] , L. Pigula [-] , R. Štych [-] - M. Pipich [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - T. Lukeš [-] , P. Šefl [-] - P. Gosza [-] , P. Komanec [-] , J. Čada [-] (75. Z. Šmíd [-] ) , T. Pražák [-] - L. Krajdl [-] - V. Moulis [-] , T. Jelínek [-] , F. Šlajch [-] (46. R. Mála [-] )

ŽK: 12. F. Lučka , 16. J. Vildmon , 66. P. Harčarik , 79. L. Pigula - 7. T. Lukeš , 24. F. Šlajch .
Místo: Strašice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK František - ŠUJAN Zdeněk (N), KAPOUN Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.