Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Mischnik sestřelil čtyřmi góly Suchdol nad Lužnicí


29

K utkání jedenáctého kola do Suchdola nad Lužnicí zavítali fotbalisté Buku. Hosté v minulém utkání přišli o vítěznou sérii, a tak toužili po nastartování nové, naopak domácí chtěli navázat na vítězství proti Nové Bystřici. Utkání si nakonec podmanil hostující Michal Mischnik, který ho čtyřmi brankami rozhodl ve prospěch svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod první půle přinesl vedení hostům

V Suchdole nad Lužnicí, kam zavítal v jedenáctém kole Buk, se hrál pohledný fotbal nahoru dolů, který nabízel spoustu brankových přílěžitostí. Hned v úvodu se do jedné šance dostali domácí, kteří dokonce překonali brankáře Vondráka, ale jejich radost zastavila tyč hostující branky.

 

Úvod duelu ale pokračoval ve vysokém tempu a tentokrát přišla šance na druhé straně hřiště. V 5. minutě ji dokázal přetavit ve vstřelenou branku Michal Mischnik, který otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Vstřelená branka hosty uklidnila a pomohla jim do dalších příležitostí. Hned ve 13. minutě pak překonal stejný hráč, Michal Mischnik, suchdolského gólmana i podruhé a zdvojnásobil náskok Buku - 0:2.

 

Hned za dvě minuty se ale domácím podařilo vrátit do zápasu kontaktní brankou. Z pravé strany se dostal k zakončení Štěpán Kubašta a trefil se přesně do šibenice - 1:2. Hosté si stěžovali na to, že gólu předcházel ofsajd, ale nebylo jim to nic platné.

 

Suchdolské fotbalisty kontaktní gól povzbudil a začali být na hřišti dominantnější. Do konce poločasu ale vyrovnávací branku vstřelit nedokázali, a tak se šlo do kabin za stavu 1:2.

Ve druhém poločase hosté své vedení zvýšili

I po poločase byli lepším týmem domácí, ale stejně jako v závěru prvního dějství se jim nedařilo překonat hostujícího brankáře. Hosté naopak hráli zodpovědně zezadu a pouštěli se pouze do rychlých protiútoků, které ale také nedokázali proměnit v navýšení vedení.

 

Zhruba od poloviny druhého poločasu se aktivita začala překlápět na hostující stranu, což Buk nakonec potvrdil dalšími brankami. V 74. minutě se trefil brankou po přímém kopu znovu Michal Mischnik, který tak završil svůj hattrick - 1:3.

 

Domácí pak už spíše čekali na závěrečný hvizd, než že by se snažili zápas ještě zdramatizovat a toho využili hosté ještě k jedné brance. Znovu se prosadil Michal Mischnik, který si tento zápas podmanil čtyřmi vstřelenými brankami a zajistil tak svému týmu velice důležité tři body po výhře 1:4.



Ohlasy k zápasu



AC Buk
Libor Vondráček: "V Suchdole jsme hned v prvních minutách přežili obrovskou šanci domácích, která skončila na tyči. Poté dvakrát za sebou skóroval Mischnik a vše vypadalo růžově. Soupeř ovšem nesložil zbraně a po rozporné ofsajdové situaci na pravé straně krásně zavěsil domácí záložník do šibenice. Suchdolští zavětřili šanci, a tak nás do 60. minuty pouštěli jen do brejků, ale pak jim začaly docházet síly. Po přímém kopu se následně prosadil opět Mischnik na 3:1 a soupeř už evidentně rezignoval na zápas. A tak se v zápase bohatém na šance už jen počtvrté prosadil Mischnik. Se štěstím, ale nakonec zaslouženě, si odvážíme 3 body, snad to doma potvrdíme!"



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , O. Černoch [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] (76. J. Brabec [-] ) , K. Trmal [-] (81. M. Šuba [-] ) , D. Trmal [-] , Š. Kubašta [-] , T. Kamiš [-] , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] (72. T. Záruba [-] )

AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Vondráček [-] , V. Balga [-] (89. M. Picka [-] ) , J. Jaroš [-] , F. Opička [-] (84. L. Waník [-] ) , M. Mischnik [-] , Z. Březina [-] , L. Moravec [-] , F. Tomšík [-] , M. Šenkýř [-] , P. Heger [-]

ŽK: 55. Z. Březina , 88. J. Jaroš .
Hráči zápasu: Š. Kubašta - M. Mischnik .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - BLAŽEK Vladislav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:38

Tip: výhra domácích

Věřím domácím.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 09:39

Tip: výhra domácích

Oba soupeři jsou hodně dobrý a bude to pěkný fotbal. Domácí si však výhru nenechají ujít

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 04:21

Tip experta: výhra domácích

Suchdol se pomalu zvedá a potvrdí venkovní výhru.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2021 19:36

Tip: remíza

Vyrovnané zkušené týmy.....remíza