Rezerva Třeboně doma porazila Olešnici


Branky


29

V Břilicích se představila domáci rezerva Třeboně proti týmu Olešnice. Hosté na tom byli v tabulce lépe, ale k utkání jedenáctého kola přijeli v oslabené sestavě. To se pak projevilo i v zápase, který již od úvodních minut patřil domácímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboň vstřelila již v prvním poločase tři branky

Ačkoli domácí byli v souboji proti Olešnici běhavějším a aktivnějším týmem, na první branku si museli počkat do 25. minuty. Třeboň dostala k dispozici rohový kop, po pár odrazech se míč dostal těsně před brankou k Radku Baštovi, který ho dostal do sítě - 1:0.

 

Hned po třech minutách využili domácí fotbalisté další rohový kop. Ve 28. minutě dokázali Olešničtí odvrátit centrovaný míč na vápno, tam si ho ale převzal Filip Čábela a střelou ho poslal přímo do branky za záda Davida Janečka - 2:0.

 

Domácí tým pak v závěru prvního poločasu skóre navýšil dokonce na rozdíl tří branek. Ve 45. minutě předvedl pěknou individuální akci Marek Pancíř, který se protáhl mezi stopery hostů a dokázal překonat i gólmana. Poločasové skóre tak stanovil na 3:0.

Ve druhém poločase Olešnice pouze odpovídala na další branky domácích

I ve druhém poločase domácí tým pokračoval ve střílení branek. Nejprve se v 58. minutě po převzetí kolmé přihrávky a samostatném úniku trefil placírkou kolem brankáře Miroslav Pfeifer a zvýšil rozdíl ve skóre již na čtyři branky - 4:0.

 

Pak se konečně dostala ke vstřelené brance i Olešnice. V 68. minutě zahrávali hosté roh, míč propadl celým vápnem až na druhou stranu, odkud ho hostující hráč vracel do vápna. Tam se k balónu dostal Martin Koktavý a dokázal snížit na 4:1.

 

V 79. minutě ale Třeboňští znovu odskočili na rozdíl čtyř branek. Dlouhý nákop byl prodloužen hlavičkou jednoho z domácích hráčů a Marek Pancíř opět prošel mezi stopery a poradil si i se zakončením a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 5:1.

 

Hned o minutu později ještě jednou korigovali skóre hosté. Marek Lust se z velké dálky opřel do balónu, který zapadl přesně pod břevno branky Třeboňských. Skóre se touto brankou uzavřelo na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "My jsme do zápasu nastoupili s respektem, protože Olešnice ať chceme nebo nechceme tak držela třetí místo a my jsme bodovat potřebovali, jelikož ty mančafty ze spodku taky bodovaly, takže my jsme body potřebovali. Trošku jsme přeházeli sestavu s tím, že jsme vystřídali brankáře, chytal Adam Voborský, podržel nás v pár zákrocích, takže si myslím, že to nám vyšlo. V útoku jsme posunuli hráče, který hrál na stoperu celou dobu, Ondra Beníšek šel do útoku, což se nám vyplatilo. Na stoperu jsme měli Týnavského, který nehrál za áčko, ale přišel nám pomoct, jelikož se nedostal do nominace za áčko, takže ten hrál taky s přehledem. Musím říct, abych byl férový, takže oni byli zdecimovaný mančaft, jim chyběli tři čtyři lidi. I přesto kombinačně hráli dobře, měli zkušeného stopera. Ale my máme mládí, oni spíš zkušený tým, takže dneska jsme hráli s chutí, běhali jsme, takže tím pohybem jsme je utavili a co jsme si vypracovali, to jsme proměnili, padalo nám to tam. Zahráli nám výborně krajní záložníci, rychlostně jsme je překonávali a i odražené míče jsme měli, takže jsme to utkání měli pod kontrolou. Ale hlavně jsme proměňovali šance tentokrát, což jsme v Ledenicích nedělali."

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Zápas nám absolutně nevyšel, mladíci z Třeboně byli rychlejší a dravější. I když i my jsme měli velké šance, které jsme neproměnili, naštěstí jsme toho bůra alespoň trošku korigovali. Asi jsme trochu ťafku potřebovali, protože už jsme tak trochu lítali na obláčku."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
A. Voborský [-] - J. Kučera [-] , V. Týnavský [7.0] , R. Bašta [-] (85. M. Kocanda [-] ) , O. Michal [-] , O. Beníšek [-] (74. M. Nehoda [-] ) , M. Pancíř [-] , F. Čábela [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] (65. D. Dušek [-] ) , K. Bicenc [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , L. Lenk [-] , B. Bahenský [-] , M. Koktavý [-] , R. Chrástka [-] , O. Husa [-] (66. M. Lust [-] ) , F. Šafránek [-] , R. Horelica [-] , P. Raab [-] , R. Jindra [6.0]

ŽK: 33. O. Beníšek , 89. M. Nehoda - 31. R. Chrástka , 38. R. Jindra , 78. B. Bahenský .
Hráči zápasu: R. Bašta - B. Bahenský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - KOLLÁRIK Vojtěch, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2021 13:15
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:38

Tip: výhra hostů

Olešňáci prý jedou pro body,tak jsem zvědav.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 22:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 09:39

Tip: výhra hostů

Nás čeká silný soupeř ale hrajeme teď ve velké pohodě a věřím že vyhrajeme

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 04:21

Tip experta: výhra hostů

Třeboň u nás nepřesvědčila. Olešničtí mají zkušený kádr. Záleží, jak pomohou domácím hráči A týmu, jinak si body odvezou hosté.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2021 19:36

Tip: výhra domácích

Třeboň nutně potřebuje bodovat.....