Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas v Dolním Bukovsku skončil vítězstvím hostující Lomnice


Branky


29

Dolní Bukovsko se v souboji týmů ze druhé poloviny tabulky utkalo doma s Lomnicí nad Lužnicí. Zápas nabídl soustu divokých momentů a bohužel i zranění, žluté i jednu červenou kartu, nespokojenost s výroky rozhodčího na obou stranách a agresivní chování diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce si hostující Lomnice vypracovala náskok

Hostující Lomnice nad Lužnicí začala v zápasu na půdě Dolního Bukovska hodně aktivně. Oba dva útočníci dělali domácí obraně velký problém. Celý tlak vyústil v 19. minutě v branku, kterou vstřelil Vojtěch Strouhal bombou z pravé strany vápna, která zalítla přímo do horního rohu branky - 0:1.

 

Ve 24. minutě došlo k hororovému střetu mezi brankářem Bukovska Jakubem Vítkem a útočníkem Lomnice, kdy gólman vyběhl na míč, odkopl ho a útočník se dostal do souboje pozdě a nohou trefil brankáře do hlavy. Ten byl následně ošetřován, ale nakonec se ještě postavil do branky.

 

Ve 29. minutě ale Bukovsko podruhé inkasovalo, kdy Vojtěch Kaštánek dokázal proměnit samostatný únik a navýšil na 0:2. Poté musel být domácí brankář vystřídán a následně mu byla volána záchranná služba. Navíc si domácí stěžovali, že brance předcházel offside.

 

I přes další šance na hostující straně skončil první poločas dvougólovým vedením Lomnice nad Lužnicí.

Ve druhém poločase se zápas zvrhl v divočinu

Do druhého poločasu nastoupilo aktivněji domácí Dolní Bukovsko. První příležitost měla ale Lomnice, kdy se znovu do samostatného úniku dostal kapitán Vojtěch Kaštánek, ale byl faulovaný za cenu žluté karty.

 

Vzápětí se v 54. minutě na druhou stranu rozběhl domácí Václav Kotyza s míčem a byl dalším tvrdým zákrokem zastaven na půlce za což dostal Tomáš Vačkář červenou kartu a Lomnice tak musela dohrávat o deseti. Proti rozhodnutí rozhodčího hostující lavička důrazně protestovala a i hráči pak na chvíli vypadli z tempa.

 

Toho v 63. minutě Bukovsko využilo a snížilo díky Lukášovi Chocholovi, který se prosadil po rohovém kopu - 1:2.

 

Pak to moc pohledný fotbal nebyl. Spousta zákroků a ještě více spornějších rozhodnutí rozhodčího. Po jednom z faulů musel pro zranění střídat hostující kapitán Kaštánek.

 

V 77. minutě udělal Josef Cihla chybu po vyhozeném autu, Vojtěch Strouha mu presinkem sebral míč, posunul k Václavovi Melicharovi a ten dokázal z vápna překonat Brůhu, čímž zvýšil náskok Lomnice na konečných 1:3.

 

Report sepsali: Jiří Matoušek, Václav Nohava, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Zápas nelze hodnotit slušným slovem. A to mluvím o chování Lomnických na hřišti, některých jejich fanoušků v hledišti, kteří se radovali ze zranění a následné hospitalizace Jakuba Vítka, což považuji za vrchol hnusu. Stejně tak to, co předvedl rozhodčí Svoboda jako hlavní a postranní Faitl, který neodmával jasný offside při druhé brance, je neskutečné."

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Už jsem trochu v klidu, ale byl to jeden z těch zápasů, kdy přemýšlíte, jestli má cenu to dělat, nervovat se a věnovat tomu tolik času. Když vynechám divoké obecenstvo a výhrůžky od domácích funkcionářů našim hráčům, že nedohrají, tak dění na hřišti bylo také nestandardní. První poločas probíhal celkem v klidu, nám se dařila hra dopředu a vzadu jsme nedělali tolik okýnek pro šance domácích. V brance skvěle nahradil nemocného Ondru Valu Míra Král, který stál v brance asi naposledy v žácích, ale ukázal několik výborných zákroků. První gól dal Vojta Strouha výstavní střelou, která vymetla veškeré pavučiny. Pak proměnil samostatný únik Vojta Kaštánek a další tři šance jsme zahodili. Bohužel do druhé půle uchopil taktovku utkání do ruky pan rozhodčí. V 54. minutě šel zcela sám na branku Vojta Kaštánek, těsně před vápnem byl zezadu podražen, ale domácí obránce viděl pouze žlutou kartu. Hned na to v 55. minutě došlo na půlce u postranní čáry k důraznému souboji dvou našich hráčů s jedním domácím. Jeden z našich nejslušnějších hráčů Tomáš Vačkář má skoro metrák, soupeř o dvacet kilo méně a podle toho souboj dopadl. Tomáš zůstal stát domácí hráč odletěl. Ovšem výsledek? Rovnou červená karta a v zápisu popis zákroku skoro jako vražda! Po této situaci se kluci chvilku rovnali a výsledkem byla snižující branka domácích. Pak jsme museli střídat zraněného Kaštánka po brutální kose zezadu, kdy míč byl už dávno úplně jinde, ale domácí hráč viděl opět pouze žlutou. Naštěstí to kluci nevzdali a po dobrém presování získal míč Vojta Strouha, předložil ho do vápna Vaškovi Melicharů a ten chladnokrevně pojistil výsledek. Pak už to kluci poměrně v klidu dohráli. Příští týden máme první Třebětice a po tomto zápase budeme sestavu opět nějak plácat."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] (30. O. Brůha [-] ) - S. Miřátský [-] - V. Kotyza [-] , J. Bártík [-] (55. V. Koutský [-] ) , F. Cihla [-] - J. Vlach [-] , L. Chochol [-] - D. Víta [-] (70. J. Mach [-] ) , O. Malecha [-] , J. Klika [-] , J. Cihla [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Král [-] - M. Špale [-] (55. J. Burda [-] ) , P. Pancíř [-] (70. D. Fiktus [-] ) , V. Kaštánek [-] , D. Nosek [-] , D. Bartoš [-] , T. Vačkář [-] , V. Melichar [-] (88. M. Dušák [-] ) , J. Burda [-] , V. Strouha [-] , T. Kabele [-]

ŽK: 18. J. Bártík , 32. O. Brůha , 53. F. Cihla , 54. J. Klika , 58. D. Víta , 66. V. Koutský , 77. V. Kotyza - 37. V. Kaštánek . ČK: 54. T. Vačkář .
Hráči zápasu: L. Chochol - V. Strouha .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Svoboda Jan - FEITL Jaroslav, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:38

Tip: výhra domácích

Víc věřím domácím.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 22:37

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 09:39

Tip: výhra hostů

Tohle bude velice vyrovnaný zápas a oba soupeře jsme měli teď doma a myslím že Lomnice vyhraje

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 04:21

Tip experta: výhra domácích

Zajímavé utkání. Dolní Bukovsko doma neprohrává, což potvrdí i v tomto kole.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2021 19:36

Tip: výhra domácích

V důležitém zápase to domácí urvou.