J. Burda 13.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raketový úvod utkání přinesl výhru hostům z Horního Žďáru


Branky


27

V Lomnici nad Lužnicí, kam zavítal v rámci desáteho kola Horní Žďár, se hrál velice důležitý zápas, neboť oba týmy se nacházely ve spodních patrech tabulky. Utkání přineslo přímo bleskový úvod, když po čtvrthodině padly hned tři branky. A jelikož pak žádný další gól nebyl k vidění, raduje se z důležité výhry hostující Horní Žďár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned zkraje prvního poločasu padly všechny tři góly

Hosté z Horního Žďáru vstoupili do utkání skvěle a už v 6. minutě zakončili krásnou kombinaci ze strany, kterou proměnil v úvodní branku zápasu kapitán týmu Pavel Völfel - 0:1.

 

Perfektní úvod potvrdili hosté v 8. minutě. Po přímém volném kopu na přední tyč propálil vše Josef Beneda a hosté tak vedli již 0:2.

 

Domácí poprvé zahrozili průnikem Václava Melichara, který jen těsně minul branku. Ve 13. minutě po zpětné přihrávce zakončil přesně na zadní tyč Jan Burda a rozdíl už byl pouze jednobrankový - 1:2.

 

Klíčový moment přišel kolem 20. minuty, kdy byl rychlonohý Václav Melichar faulován ve vápně a domácí dostali výhodu pokutového kopu. Tu ovšem hostující brankář Lukáš Rešl dokázal domácímu Janu Burdovi zlikvidovat.

 

Poté se dostali ke slovu opět hosté a v 25. minutě trefil Jan Kubinec tyč. Šance se střídaly, a tak domácí zakončovali ve 30. minutě šanci, kterou napoprvé zlikvidoval hostující brankář, a následnou dorážku zablokoval Karel Voldán.

 

V 36. minutě zakončoval opět Jan Kubinec, domácí brankář Ondřej Vala míč vyrazil a následnou dorážku Vojtěch Princ nedokázal dostat do branky. V 41. minutě měli poslední šanci prvního dějství domácí hráči, ale hostující brankář ji zlikvidoval.

Ve druhém poločase diváci branku neviděli

Druhý poločas začal náporem domácích hráčů, kteří si tvořili jednu šanci za druhou, které po většinou táhnul neúnavný Václav Melichar, ale spousty z nich nedokázali Lomničtí vůbec zakončit.

 

K dispozici měli domácí i hodně rohových kopů, ovšem spousty z nich schoval do svých rukavic brankář Rešl. Tutovka přišla kolem 70. minuty, kdy zakončoval domácí hráč hlavou do protipohybu, ale hostující brankář převedl skvělý zákrok a skokem na čáře vyrazil míč na roh.

 

V dalších šancích už neměli domácí tak razantní nebo přesné zakončení a hosté tak získali cenné tři body.

 

Report sepsal: Lukáš Rešl



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "V tom hodnocení si připadám už jako kolovrátek. Po tragickém začátku, kdy jsme z první střely na branku a následně po špatně pokryté standardní situaci prohrávali už v sedmé minutě 0:2, jsme konečně začali hrát, ale stará bolest se opět ukázala v plné kráse. Zhruba 80 % zápasu jsme soupeře mačkali, ale nedokázali jsme opět proměnit ani vyložené šance, trefit prázdnou branku, vyřešit rychlý protiútok a dokonce jsme neproměnili ani penaltu. Kopali jsme možná kolem dvaceti rohů a výsledek nula. Postupem času se naše nemohoucnost začala měnit v zoufalství, hráči začali být podráždění a několik situací zavánělo i červenou kartou. Naštěstí pro nás byl pan rozhodčí dostatečně nad věcí. Bohužel situace v tabulce je týden po týdnu horší a horší."

SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Ze dvou venkovních zápasů vezeme 6 bodů a oboje jsou opravdu cenné body. Můžeme jít tak v klidu na další domácí zápas, kdy nás čekají zatím 100% Třebětice. Hráči mě v kabině zvolili mužem zápasu za zlikvidované šance domácích. Nicméně vítězství jde za celým týmem, na který jsem momentálně hrdý."



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - M. Špale [-] , D. Fiktus [-] , V. Kaštánek [-] , D. Nosek [-] , D. Bartoš [-] , T. Vačkář [-] , V. Melichar [-] , J. Burda [-] , V. Strouha [-] , T. Kabele [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - M. Heine [-] (83. L. Štěch [-] ) , K. Voldán [-] , V. Princ [-] (81. J. Hrdlička [-] ) , P. Němec [-] , M. Koranda [-] , J. Kubinec [-] , J. Beneda [-] , P. Sliacký [-] , L. Stejskal [-] , P. Völfel [-]

ŽK: 66. J. Burda , 89. T. Kabele - 20. K. Voldán .
Hráči zápasu: V. Melichar - L. Rešl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - BARTYZAL Vlastimil, PRÁŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 20:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Lomnice hrála v Olešnici dobře a věřím ji i doma.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:48
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:16

Tip experta: výhra domácích

Přeji a věřím klukům z Lomnice, že doma vyhrají, a budou stoupat tabulkou výš.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:28

Tip: výhra domácích