K. Tranduy 49. (p.)
M. Fiala 56.
V. Samec 64.
3:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Žďár otočil v závěru utkání s Českými Velenicemi


Branky


49. K. Tranduy (p.) , 56. M. Fiala , 64. V. Samec - 51. M. Heine , 78. J. Beneda , 80. P. Völfel , 82. J. Hrdlička
32

V Nové Vsi se utkaly domácí České Velenice s hostujícím Horním Žďárem. Jednalo se o důležitý zápas týmů ze spodku tabulky, který chtěly oba týmy zvládnout. Po bezbrankovém prvním dějství se s góly roztrhl pytel ve druhém poločase, kdy se nakonec po otočce skóre v závěru radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní půli branka nepadla

Na půdu Českých Velenic přijel Horní Žďár s cílem neprohrát a prvních 15 minut vypadalo z jejich strany velmi slibně. Hráli aktivně, domácí jim vůbec nestačili. Zhruba po 10 minutách měli hosté i tutovku, kdy po samostatném úniku zakončoval David Maňour jen těsně mimo branku.

 

Nicméně pak hosté upustili od fotbalu, který předváděli v úvodních minutách a byly to domácí České Velenice, které měly několik šancí. Ta první přišla po rohu kdy hostující brankář musel likvidovat šanci nadvakrát.

 

Domácí spoléhali na rychlého útočníka Milana Fialu, který měl další šanci po rychlém protiútoku a centru ze strany. Hostující brankář ovšem tuto střelu chytil. V další šanci se objevil Michal Jabůrek, který zakončoval odražený balón jen těsně mimo.

 

V druhé jeho šanci, kdy se dostal k zakončení ze strany, ho vychytal hostující brankář Lukáš Rešl. Poslední slovo měl Milan Fiala, který po rychle rozehraném autu zakončoval osamocený na velkém vápně, ale vysoko prostřelil.

 

První poločas tak skončil bez branek.

Druhá půle naopak přinesla gólové hody

Druhý poločas začal chybou hostů na útočné polovině a domácí se po rychlé kombinaci dostali až do vápna Horního Žďáru, kde jim sudí odpískal výhodu pokutového kopu. Nabídnutou šanci ve 49. minutě s přehledem proměnil Khanh Tran Duy - 1:0.

 

Hned o dvě minuty později bylo vyrovnáno, kdy po závaru před brankou Českých Velenic dokázal dorazit míč do sítě Martin Heine - 1:1.

 

V 56. minutě se už aktivní Milan Fiala prosadil a vrátil vedení na stranu domácích. Svým důrazem se dostal až před brankáře a tvrdou střelou ho propálil - 2:1.

 

Poté měl ještě jednu šanci, kdy po centru zakončoval z malého vápna, ale radost mu zkazilo břevno branky. Nicméně se v 64. minutě domácí dostali do dvougólového vedení, kdy po nedůrazném bránění hostů prošel Václav Samec až před brankáře a zkušeně zakončil k tyči - 3:1.

 

V tu chvíli to s hosty vypadalo špatně. Po jedné akci ze strany se v 78. minutě dostal odražený míč k Josefu Benedovi a ten propálil domácího brankáře - 3:2.

 

Tato branka jako kdyby domácí úplně položila. Hned v 80. minutě domácí faulovali u velkého vápna a kapitán Horního Žďáru Pavel Völfel i s přispěním domácího brankáře vyrovnal na 3:3.

 

Najednou bylo plné hřiště hostujících hráčů. V 82. minutě nejprve po centru zakončoval Marek Fára hlavou, ale tu dokázal domácí brankář vyrazit na roh. Z něho ale hosté vstřelili vítěznou branku, když se hlavou prosadil Jakub Hrdlička a otočil skóre na konečných 3:4.

 

Report sepsal: Lukáš Rešl



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "Utkání, ve kterém nám šlo o hodně, jsme absolutně nezvládli. První poločas byl poměrně vyrovnaný a branka v něm nepadla. Ve druhém dějství oproti tomu padlo branek sedm. Začalo to naší proměněnou penaltou, ale neradovali jsme se dlouho. Po našem nedůrazu v našem pokutovém území hosté vyrovnali. Poté jsme převzali otěže hry my a dvěma brankami jsme se dostali do slibného vedení, které jsme drželi ještě deset minut před koncem. Jenže poté přišla pětiminutovka, ve které jsme absolutně selhali a hosté třemi brankami během pěti minut otočili pro nás dobře rozehrané utkání. Byl to z naší strany až nepochopitelný výpadek. My jsme byli jak opření a hosté do čeho kopli, skončilo za zády našeho brankáře."

SK Horní Žďár
Lukáš Reš: "Věděli jsme, že nás na menším hřišti v Nové Vsi čeká těžký soupeř, který jako první dokázal porazit do té doby suverénní Neplachov. Za stavu 3:1 pro domácí už to s námi vypadalo bledě, ale kluci svou bojovností a vůlí vyhrát dokázali zápas otočit a během 4 minut vstřelit tři branky. Pro nás velmi cenné a důležité tři body, protože nás čeká další těžký zápas venku v Lomnici."



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - J. Vetrák [-] , J. Martinec [-] , M. Jabůrek [-] (84. J. Bittengl [-] ) , R. Mikudim [-] (86. J. Bumba [-] ) , M. Fiala [-] , V. Samec [-] , M. Filip [-] , K. Tranduy [-] , M. Srpek [-] , J. Šupák [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - M. Koranda [-] (33. J. Hrdlička [-] ) , J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] (76. L. Dejmek [-] ) , J. Beneda [-] , P. Sliacký [-] , L. Stejskal [-] , R. Bláha [-] , D. Maňour [-] , D. Šablatura [-] (37. M. Heine [-] ) , P. Völfel [-]

ŽK: 60. J. Martinec , 79. K. Tranduy , 82. M. Fiala - 22. D. Maňour , 34. P. Sliacký , 56. M. Koranda .
Hráči zápasu: M. Fiala - P. Völfel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jan - ROUS Zdeněk, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Domácím se vůbec nedaří a myslím si, že toho využijí hosté a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Asi se zrodí překvapení na účet domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích