1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk si v Břilicích proti rezervě Třeboně připsal pátou výhru za sebou


Branky


32

V Břilicích se utkala domácí rezerva Třeboně s Bukem. Hosté disponovali výbornou formou, když měli aktuálně čtyři vítězství v řadě. Tuto formu nakonec dokázali udržet, když Třeboň porazili těsně o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v první půlce dostali do vedení

Zpočátku se hrál bojovný soubojový fotbal, ale poměně rychle padla i první branka zápasu. O tu se postarali hosté z Buku ve 13. minutě. Michal Mischnik vyslal z pětadvaceti metrů do šibenice nechytatelnou střelu, kterou poslal svůj tým do vedení - 0:1.

 

Pak začala hrát více s míčem domácí rezerva Třeboně, z čehož pramenily i jejich šance. Žádnou z nich ale nedokázali proměnit, když po rohu trefili jen brankovou konstrukci, nebo v samostatném úniku selhali na brankáři Vondrákovi. 

 

První poločas tak skončil vedením hostů 0:1.

Zkraje druhé půlky padly dvě červené karty

Druhý poločas začal oboustranným vyloučením ve 47. minutě zápasu. V souboji rameno na rameno upadl Filip Opička z Buku, který se pak na zemi ohnal nohou po soupeři, třeboňský Petr Krejník mu oplatil prudším strčením do zad. Filip Opička vyfasoval žlutou kartu, ale byla již druhá, tak musel odejít ze hřiště a Petr Krejník inkasoval rovnou červenou kartu. Pro oba hráče tak zápas skončil.

 

Branka pak padla po deseti minutách druhého poločasu. V 55. minutě zarhávali hosté rohový kop. Centr našel přesně hlavu Jakuba Jaroše, který uklidil míč za záda Josefa Flašky - 0:2.

 

V 83. minutě dokázali domácí přeci jen vykřesat naději na vyrovnání. Po závaru ve vápně hostů se k míči dostal stoper Ondřej Beníšek a po jeho střele se dsotal míč do branky - 1:2.

 

Hosté se pak rozhodli vsadit vše na defenzivu, což se jim vyplatilo, jelikož domácí tým už svůj druhý gól nedokázal přidat. Buk díky tomu slaví už pátou výhru za sebou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Buk byl těžkým soupeřem, hrají tam zkušení kluci, se spoustou z nich jsem hrál v Hradci. Bylo to bojovné utkání, dostali jsme první gól, kterému se nedalo ani zabránit, takže jsme prohrávali. Musím říct, že jsme si vytvořili šance. Řekl bych, že v poli a mezihrou jsme byli lepší, ale zkrátka tentokrát nám to tam vůbec nepadalo. Neproměnili jsme šance, kterých jsme měli spoustu. Druhý poločas jsme dostali gól z rohu, my jsme v 80. minutě snížili na 2:1 a oni potom až k mému zklamání, takový mančaft jsem snad ještě ani neviděl, který tak zdržoval, plakal a nechtěl hrát vůbec. Zdržovali takovým způsobem, že jsem to fakt snad ještě neviděl, ale chytře, nevyčítám nic. Takže 2:1 prohra v domácím prostředí, mrzí nás to."

AC Buk
Libor Vondráček: "Utkání v Břilicích začalo ve velkém tempu. Oba týmy napadaly a na obou stranách se tvořily šance. My jich měli víc, ale soupeř jednou pronikl do útoku tak, že samostatný nájezd musel vychytat zázračně Vondrák. Poté se krásnou plachtící střelou trefil Mischnik a my šli do šaten s náskokem. Na začátku se u lajny odehrála sporná situace, po které šla obě mužstva do desíti a hra se ještě více otevřela. Brzy poté z rohu krásně hlavou zavěsil Jaroš a my měli ještě několik šanci. Jejich neproměnění nás skoro mrzelo, protože v závěru zdramatizovali domácí stav a celkem nás zatlačili před vlastní branku. Zasloužené vedení jsme ovšem udrželi a těšíme se na další zápas."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Nehoda [-] (54. D. Dušek [-] ) , J. Schneider [-] , J. Matoušek [-] , R. Bašta [-] , P. Krejník [-] , J. Kučera [-] , F. Čábela [-] , O. Beníšek [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-]

AC Buk
L. Vondrák [-] - V. Balga [-] (50. L. Vondráček [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Mischnik [-] (88. O. Schmirler [-] ) , L. Moravec [-] , D. Hamerník [-] , F. Tomšík [-] , M. Šenkýř [-] , F. Opička [-] , P. Heger [-] , Z. Březina [-] (90. J. Koranda [-] )

ŽK: 29. M. Nehoda , 37. O. Beníšek - 36. F. Opička , 51. M. Šenkýř . ČK: 47. P. Krejník - 47. F. Opička .
Hráči zápasu: O. Beníšek - M. Mischnik .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - SAIDL Radek, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na domácím hřišti jsme silní a daří se nám tu, a proto věřím, že zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Třeboň se lepší a Buk hraje dobře, mohla by být remízka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích