2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bukovsko porazilo v důležitém zápase Ledenice


Branky


32

V Dolním Bukovsku se utkala dvě mužstva z dolní poloviny tabulky. Zápas byl jak pro domácí tým, tak pro hosty z Ledenic nesmírně důležitý. Nakonec si vítězství a tři body připsalo domácí Dolní Bukovsko, naopak Ledenice prohrály posedmé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zápasu branka nepadla

Zápas o šest bodů se konal v Dolním Bukovsku, kam zavítaly Ledenice. V prvním poločase to nebyl nic moc fotbal, šance v podstatě nemělo ani jedno družstvo.

 

Jedinou velkou šanci měl ve 27. minutě ledenický středopolař Jan Fencl. Jeho střela zpoza vápna z první letěla přímo k tyči bukovské branky. Proti vstřelení gólů byl ovšem domácí brankář Ondřej Brůha, který vytáhl skvělý zákrok a zachránil svůj tým od pohromy.

 

Domácí Dolní Bukovsko mělo několik střel, ale žádná z nich neměla takové parametry, aby dokázala ohrozit branku Ledenic. Do kabin tak odcházely oba celky za bezbrankového stavu.

Ve druhém dějství rozhodlo Dolní Bukovsko o svém vítězství

Branky přinesl v Dolním Bukovsku až druhý poločas utkání. A spokojenější mohli být domácí fanoušci. Nejprve v 65. minutě František Hruška zahrál rohový kop na krátko na Václava Kotyzu, který poslal míč do vápna, ten se odrazil od břevna přímo na nohu Ondřeje Malechy, který už pohodlně zakončil do branky - 1:0.

 

Pak dostali možnost na vyrovnání hosté. Velkou šanci si vypracoval opět hráč s číslem 10, Jan Fencl. Dostal se před domácího brankáře Brůhu, kterého se mu povedlo překonat, nicméně Ondřej Malecha stihl míč vykopnout z brankové čáry a zkazil tak Ledenicím gólové oslavy.

 

Naopak domácí Dolní Bukovsko bylo ve své další šanci úspěšnější. Druhý gól zápasu vstřelil Jiří Klika. Jan Bártík poslal krásnou nahrávku za obranu, kam si Klika naběhl, jedním dotekem obešel brankáře a poté zakončil do prázdné branky - 2:0.

 

Více branek už v Bukovsku nepadlo, a tak si domácí připisují velice důležité vítězství. Naopak Ledenice se propadají do čím dál hlubší krize, když teď mají sérii sedmi porážek za sebou.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Dnes jsme hráli zápas o šest bodů proti Ledenicím. Naše hra rozhodně neodpovídala představám, jaké máme. Nicméně jak říká klasik, důležité jsou body a na zbytek se můžeme vykašlat."




Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
O. Brůha [-] (88. J. Vítek [-] ) - F. Hruška [-] , P. Zahradník [-] , S. Miřátský [-] , O. Malecha [-] - J. Bártík [-] , V. Kotyza [-] , F. Cihla [-] , V. Koutský [-] (81. J. Cihla [-] ) - L. Chochol [-] , J. Vlach [-] (61. J. Klika [-] ) -

TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] - F. Havrda [-] , A. Šrajer [-] , O. Švarc [-] , V. Svoboda [-] , J. Fencl [-] , V. Hinterhölz [-] , M. Cempírek [-] , J. Čermák [-] , P. Volák [-] , J. Kubec [-] (15. J. Mařík [-] )

ŽK: 8. S. Miřátský , 57. F. Cihla - 76. J. Čermák .
Hráči zápasu: O. Malecha - J. Fencl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - KOVAŘÍK Zdeněk, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zápas bude buď o jednom gólu, nebo o žádném, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vsázím na domácí, hosté to mají založené na jednom hráči.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza