6:1
(3:1)
39. J. Havel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice doma porazila vysoko Novou Bystřici


Branky


33. V. Roubík , 35. J. Kovář , 43. J. Madar , 56. V. Roubík , 63. J. Tajml , 75. V. Jánošík - 39. J. Havel (p.)
32

V Kardašově Řečici se v utkání devátého kola představila Nová Bystřice. Hosté mají tým zdecimovaný zraněními, a tak by bez výpomoci hráčů z jejich B týmu nejspíše nebyli schopni utkání vůbec odehrát. I tak se projevilo, že v tomto rozpoložení na výhru pomýšlet nemohli a domácí Kardašova Řečice vyhrála velkým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili už během první půle tři branky

Kardašova Řečice přivítala na svém hřišti Novou Bystřici, která přijela kvůli zraněním v dosti provizorní sestavě a zároveň i v psychické nepohodě. Tomu odpovídalo dění na hřišti, když domácí byli jednoznačně lepším týmem a dokázali svůj kombinační fotbal provádět účinně až do zakončení.

 

Hostům se v tomto zápase navíc bohužel zranil další hráč. Ve 30. minutě musel Radka Schramhausera nahradit Adam Janata. To jakoby zlomilo dosavadní odpor hostujícího týmu.

 

Na první branku si sice diváci museli chvíli počkat, ale po nuceném střídání hostů přišla již za tři minuty. Dočkali se tedy ve 33. minutě, když skóre otevřel domácí Václav Roubík a Kardašova Řečice vedla 1:0.

 

Hned ve 35. minutě pak domácí tým vedení zdvojnásobil, když se trefil Jiří Kovář - 2:0. Po této brance se na chvilku hosté zvedli a vstřelili kontaktní branku, takže se mohlo zdát, že se vrací do zápasu. Konkrétně se za Novou Bystřici trefil ve 39. minutě z pokutového kopu Jiří Havel - 2:1.

 

Toto zdání ale nevydrželo dlouho. Po čtyřech minutách zajistil domácím poločasové vedení o dvě branky Jonáš Madar - 3:1.

Domácí přidali ve druhé půli další tři góly

Hostům z Nové Bystřice nepomohla ani poločasová přestávka, již nebyli schopni zmobilizovat své síly. Na hřišti byli horším týmem a během druhého poločasu obdrželi další tři branky, a to ještě několik příležitostí Kardašovy Řečice přežili.

 

Druhý poločas střelecky opět otevřel Václav Roubík, tentorkát již po zhruba deseti minutách hry. Náskok domácích se tak zvýšil již na 4:1.

 

Další branku přidali domácí o chvíli později v 63. minutě. Na 5:1 zvyšoval Jiří Tajml. Skóre pak Kardašova Řečice uzavřela v 75. minutě zásluhou Vojtěcha Jánošíka - 6:1. Oslabená Nová Bystřice tak domácí Kardašově Bystřici vysoko podlehla.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "Utkání s takovým výsledkem se samozřejmě hodnotí velmi dobře. Já jsem rád, že výsledek zápasu korespondoval s děním na hřišti. Oboustranně se hrál kombinační fotbal, ale my jsme byli výrazně lepším týmem a svoji převahu jsme tentokrát dokázali vyjádřit nejen brankově, ale i hrou v obrané fázi. Výsledek mohl být výraznější, ale jsme rádi, že máme z domácího utkání tři body a že fanoušci viděli spoustu gólů. Hráče musím za předvedený výkon pochválit a doufat, že si nějaké branky schovali na příští týden, kdy nás čeká těžké utkání na „hřišti“ v Buku!"

TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Do Kardašky jsme jeli s velkým respektem. Dopoledne nám vypadli další 2 hráči, tak museli na hřiště i zranění frajeři, a od začátku utkání nebylo co řešit. Zápas jsme si sami prohráli v hlavě, nastavili si, že v téhle sestavě nemůžeme uspět, navíc pod tíhou sezon minulých kdy Bystřice vždycky odjížděla z Kardašky s debaklem. Teď to bohužel nebylo jinak, domácím jsme to hrozně usnadnili. Ti byli všude o krok dřív, vyhrávali osobní souboje, v důrazu jsme se jim nedokázali vyrovnat a to na obou polovinách hřiště. Navíc jsme museli řešit v průběhu první půle další zranění a museli jsme na hřišti ponechat i další zraněné hráče. Domácí byli lepší úplně v každé herní činnosti, předváděli pohledné fotbalové akce, hlavně byl nejmarkantnější rozdíl v pohybu. Kluci z Kardašky hlavně v prvním poločase zahodili ještě další příležitosti a my plnili jen roli takového sparingpartnera. Budeme chtít na tuhle ostudu rychle zapomenout, a doufat, že se nám někdo uzdraví, a pokusíme se v domácím prostředí rehabilitovat. Poděkování posílám ještě do Staré Hlíny, která umožnila své domácí utkání proti našemu béčku sehrát v nedělním termínu, aby nám právě kluci z béčka mohli jít v sobotu pomoci. Bez nich bychom asi k utkání ani neodcestovali."



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - Z. Šergl [-] , M. Kupka [-] (60. K. Janeček [-] ) , M. Bílek [-] , J. Tajml [-] , V. Roubík [-] , O. Madar [-] , J. Madar [-] , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] (72. D. Mikloš [-] ) , V. Jánošík [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - F. Kapias [-] , J. Kubeš [-] , M. Feytl [-] , M. Veith [-] , R. Schramhauser [-] (30. A. Janata [-] ) , J. Schramhauser [-] , J. Havel [-] , P. Bobál [-] , J. Janoušek [-] , A. Benkovský [-]

ŽK: 42. M. Kupka , 68. J. Madar , 78. K. Janeček - 31. P. Bobál , 42. J. Kubeš , 74. A. Janata .
Hráči zápasu: V. Roubík - J. Havel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - ROUS Zdeněk, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí teď dvakrát nebodovali naplno, takže věřím, že doma budou chtít bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Víc věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích