V. Procházka 25. (p.)
V. Procházka 56. (p.)
2:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice dokázaly po třech letech zvítězit v Radnicích


Branky


25. V. Procházka (p.) , 56. V. Procházka (p.) - 17. R. Štych , 29. M. Šípek , 47. M. Šípek , 53. Š. Huttr , 60. Š. Huttr
0

Fotbalistům Strašic se po třech letech podařilo vyhrát na horké půdě v Radnicích, dvě branky opět vstřelil hráč 2. kola Michal Šípek a střelecky se také konečně prosadil Šimon Huttr, za domácí se dvakrát z pokutového kopu prosadil Václav Čekan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Šípek opět udeřil

Dnešní utkání bylo opět poměrně bohaté na góly i na šance na obou stranách. Jako první se však prosadily Strašice. Gól vstřelil Radek Štych, hostující kapitán. Po úvodní brance zahrozilo i domácí mužstvo, ale nic vážnějšího se nedělo. Zhruba v 19. minutě dostaly Strašice výhodu pokutového kopu, ale brankář Ježek prokázal svou třídu a pokutový kop lapil. O pár minut později se kopala penalta na druhé straně, kterou bezpečně proměnil domácí hráč, Václav Procházka. Za vyrovnaného stavu, mohli oba týmy strhnout vítězství na svoji stranu, ale podařilo se to až Strašicím, po půl hodině hry se prosadil nejlepší hráč minulého kola, Michal Šípek a poslal hosty do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu Radnic.

Chyby v rozehrávce stály domácí zápas

Domácí mužstvo chtělo v druhém poločase zvrátit stav utkání, ale po hrubé chybě hned na začátku druhé půle poslal Strašice do dvoubrankového vedení opět Michal Šípek, 1:3. Radnice se přesto dál pokoušely o vyrovnání. Brankáře Paura však nejdříve zachránilo břevno a poté i tyč. Proto platilo klasické nedáš - dostaneš. Po výkopu hostujícího brankáře se ujal míče Šimon Huttr a zvýšil už na 4:1. Radnice přeci jen vykřesaly naději. V 56. minutě dostaly po druhé v zápase výhodu pokutového kopu. Míče se opět ujal Procházka a částečně tak odčinil svou chybu v defenzivě. O necelé čtyři minuty později si však vzal míč do své správy opět Šimon Huttr a i on se po Šípkovi a Procházkovi stal dalším dvougólovým hráčem. Jeho branka tak zakončila gólový účet zápasu na stavu 5:2 pro hostující Strašice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Hrozný dneska, byli jsme špatný. Fotbalově soupeř nebyl lepší, měli jsme i víc šancí, ale všechny góly po našich chybách. Rozehrávka špatná, bylo to špatný. Dali jsme tyčku, břevno, trošku smůla. Druhej poločas jsme chtěli nastoupit, ale velkej kiks a bylo to. Měli šikovný kluky v útoku, ale prostě dneska bohužel góly po našich chybách. Prohráli jsme si to sami. Je to škoda, hlavně doma, první zápas, člověk se těšil, sice moc lidí nebylo, protože hrála reprezentace, tak aspoň tak. (smích)

TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Dnešní zápas bohatý na góly i šance. Byli jsme přeci jen o něco lepší a po třech sezónách konečně v Radnicích vyhráli. Byl to každopádně pěkný zápas a diváci si museli přijít na své.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - T. Richter [-] (82. L. Koffer [-] ) , J. Jonák [-] (46. K. Janata [-] ) , D. Fencl [-] (79. J. Koželuh [-] ) , V. Čekan [-] , R. Kokoška [-] , J. Körner [-] (46. M. Krč [-] ) , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-] , P. Kabát [-] , V. Procházka [-]

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] - M. Šípek [-] (83. Z. Rolinec [-] ) , R. Štych [-] , Š. Huttr [-] , J. Švihovec [-] - J. Sommer [-] (65. M. Giňa [-] ) , M. Pipich [-] (87. V. Mottl [-] ) - P. Klír [-] (79. D. Císařovský [-] ) , M. Huttr [-]

ŽK: 41. T. Buchanec - 56. J. Sommer .
Hráči zápasu: M. Šípek .
Místo: Radnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUCL Lukáš - BLAŽEK Miroslav (N), PETEREC Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.