2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třebětice jsou i po osmém kole proti Suchdolu stoprocentní


Branky


29

Po sedmi kolech stále stoprocentní Třebětice přivítaly na svém hřišti čtvrtý Suchdol nad Lužnicí a nečekalo je tak nic jednoduchého. V prvním poločase navíc nehráli domácí moc dobře, když je srazila neproměněná penalta. Ve druhém dějství ale přeci jen dokázali zápas dovést k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli zahodili domácí penaltu

Domácí Třebětice měly v osmém kole silného soupeře v podobě Suchdola nad Lužnicí. Přesto do utkání vstoupily velmi dobře a již v 7. minutě získaly příležitost zahrávat pokutový kop. Ten ale domácí proměnit nedokázali, což je psychicky trochu srazilo dolů.

 

Naopak hosté ze Suchdola byli tímto momentem povzbuzeni a po zbytek první půle byli lepším mužstvem. Žádnou ze svých šancí ale nedokázali dotáhnout až ke gólu, obrana Třebětic fungovala spolehlivě.

 

O poločasové přestávce tak platilo stále bezbrankové skóre.

Ve druhé půlce strhli domácí vítězství na svou stranu

Do druhého poločasu nastoupili domácí podobně jako do toho prvního. Převzali zpět iniciativu a byli aktivnějším a lepším mužstvem. Svou převahu navíc velice rychle zužitkovali ve vstřelený gól. Ve 47. minutě se u postranní čáry po pěkné kombinaci uvolnil domácí kapitán Vojtěch Habr, předložil míč do vápna, kde si ho našel nikým nehlídaný Václav Pokorný a střelou o břevno otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Hned po chvíli potěšili domácí fotbalisté početné publikum podruhé. V 51. minutě se míče zmocnil Tomáš Chvátal, předložil ho Petru Švarcovi a ten s velkým přehledem překonal hostujícího brankáře a zvýšil na 2:0.

 

Přestože Třebětice hrály i po zbytek poločasu v tlaku, třetí branku už přidat nedokázaly. A když se neprosadil ani žádný suchdolský hráč, skončilo utkání vítězstvím domácího celku v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Vstup do těžkého utkání nám celkem vyšel, zahrávali jsme pokutový kop a mohli jít do brzkého vedení. Nestalo se však, a tak naše hra byla po celý poločas nervózní a nekvalitní. Šance byly na obou stranách. Druhé dějství už jsme si vytvořili stálý tlak a organizovaného soupeře přehráli a zužitkovali i některé šance. Naše vítězství bylo zasloužené a důležité."




Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - R. Tříletý [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , V. Pokorný [-] , M. Novotný [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] , V. Havlík [-] , D. Mašát [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - O. Černoch [-] , A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , K. Trmal [-] (46. Š. Kubašta [-] ) , D. Trmal [-] , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] , T. Záruba [-]

ŽK: 44. V. Pokorný , 77. V. Habr - 9. M. Rácik , 22. A. Arenberger , 65. R. Arenberger .
Hráči zápasu: P. Švarc - J. Záruba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - FILÍPEK Tomáš, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Třebětice potvrdí své kvality a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady věřím jasně domácím.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích