Olešnice zvítězila v Ledenicích


Branky


28. L. Lenk (p.) , 89. P. Raab
29

Na hřišti v Ledenicích se představil tým Olešnice. Hosté byli favoritem zápasu i přesto, že v posledním kole prohráli s Bukem. Tuto roli dokázali potvrdit a po výhře 0:2 připisují důležité tři body do tabulky soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se Olešnice ujala vedení z penalty

V prvním poločase se hrálo poměrně vyrovnané utkání. Za domácí Ledenice hrál kvalitní utkání především Jan Fencl, ale pozorná obrana hostí v čele s brankářem Janečkem si se všemi příležitostmi dokázala poradit.

 

Olešnice měla také své brankové příležitosti a jednou se během prvního poločasu mohla i radovat z gólu. Ve 28. minutě byl domácím brankářem Cempírkem ve vápně faulován Patrik Raab a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil kapitán hostů Lukáš Lenk a otevřel skóre utkání - 0:1.

 

Víc toho první poločas nenabídnul, a tak se do šaten odcházelo za jednogólového vedení hostů z Olešnice.

Ve druhé půli potvrdili hosté v závěru vítězství

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první, všechny možnosti Ledenických dokázala zneškodnit hostující obrana. Závěrečná půlhodinka přinesla na hřiště hodně nervozity.

 

Z toho pramenila v 78. minutě situace, za kterou vyfasoval od hlavního rozhodčího červenou kartu domácí Tobiáš Čouza. Jednalo se o podražení soupeře zezadu. Hosté tak dohrávali závěrečné minuty v početní převaze.

 

Tu v závěru Olešnice zhodnotila v pojišťující branku. V 89. minutě se k míči dostal Patrik Raab a krásným obstřelem překonal ledenického brankáře - 0:2. Tímto gólem se uzavřelo skóre zápasu.

 

Olešnice tak slaví zisk tří bodů po vítězství v Ledenicicíh v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Chtěli jsme napravit fiasko s Bukem a v Ledenicích vyhrát, což se povedlo, ale nebylo to vůbec jednoduché. Mrzí mě, že jsem zazdil dvě obrovské tutovky a nedodal našemu týmu klid. Nakonec se nám to povedlo ukopat, byť byla závěrečná půlhodinka hodně vyhecovaná. Pochválím celý tým za bojovnost, pevnou obranu a výborně chytajícího Dejva Janečka."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ovčáček Josef - BARVA Karel, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2021 00:04
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tady očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Po posledním tragickém výkonu doma proti Buku nevyhrají ani V Ledenicích.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů