Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená se s Kardašovou Řečicí po gólové přestřelce rozešly smírně


Branky


10. L. Dvořák , 55. D. Strojek , 59. L. Dvořák , 90. F. Soukal - 4. M. Kupka , 5. M. Kupka , 53. J. Tajml (p.) , 85. Z. Šergl
28

Ve Studené se představila Kardašova Řečice. Domácí byli favoritem zápasu, ale už po pěti minutách prohrávali o dvě branky. Vždy se ale dokázali ve skóre Kardašově Řečici přiblížit a nakonec v nastavení zápasu dokázali podruhé vyrovnat a oba týmy si tak body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kardašova Řečice rychle odskočila do dvoubrankového vedení

Domácí Studené se hrubě nevyvedl vstup do uktání. Hosté z Kardašovy Řečice vletěli do zápasu jako vítr a větší aktivitu dokázal využít Michal Kupka dvěma brankami ve 4. a 5. minutě zápasu. Hosté tak velice brzy vedli o dva góly - 0:2.

 

Nepodařený vstup do zápasu Studenou poznamenal pro celý první poločas, kdy se nemohla vůbec dostat do hry. Kardašova Řečice byla na hřišti lepším týmem, ale třetí branku přidat nedokázala.

 

Z jediné šance domácích během prvního poločasu vytěžil maximum nejlepší střelec soutěže Libor Dvořák a snížil na 1:2. Do kabin tak odcházeli v lepším rozpoložení hosté.

Studená si gólem v nastavení zajistila alespoň bod

Ani vstup do druhého poločasu nevyšel domácímu mužstvu podle představ. Vydrželi sice o trochu déle než v prvním dějství, ale stejně brzy inkasovali. Tentokrát se o to postaral proměněným pokutovým kopem Jiří Tajml v 53. minutě - 1:3.

 

Hned za dvě minuty ale domácí oplatili Kardašově Řečici stejnou mincí. Pokutový kop ani dorážku sice neproměnil jinak spolehlivý Dvořák, ale balón se pak odrazil Danielu Strojkovi, který se už nemýlil a snížil opět na rozdíl jediného gólu - 2:3.

 

Po dalších pár minutách, v 59. minutě, chybovali hosté v rozehrávce a domácí toho bleskově využili zásluhou Libora Dvořáka, který tak vstřelil svůj druhý gól v zápase a Studená se ve skóre dotáhla na Kardašovu Řečici - 3:3.

 

Poté se začal hrát nervózní fotbal, oba týmy spíše nakopávali dlouhé míče a na hřišti bylo plno soubojů. Po několika minutách se ale do kombinace i tlaku začali dostávat opět hosté. Z toho vyplynula i jejich čtvrtá branka, kterou vstřelil v 85. minutě Zdeněk Šergl a Kardašova Řečice tak opět vedla - 3:4.

 

Domácí se ale nevzdali a opět se pokusili o vyrovnání. Nakonec byli úspěšní ve druhé minutě nastavení, kdy se trefil do černého Filip Soukal a bylo vyrovnáno. Po gólové přestřelce se tak oba týmy rozešly nerozhodně se skóre 4:4.



Ohlasy k zápasu



FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "Fantasticky nám vyšel vstup do utkání. Již v 5. minutě jsme díky slepeným brankám Kupky vedli 2:0. Jedinou šanci domácích v prvním poločase využil Dvořák. Jinak jsme celý poločas byli lepším týmem. Do druhé půle jsme šli s tím, že opět brzy vstřelíme branku. To se nám povedlo, když Tajml s přehledem proměnil pokutový kop. Bohužel po pár minutách jsme stejnou výhodu poskytli domácím. Jejich exekutor Dvořák sice nadvakrát neproměnil, ovšem třetí dorážku Strojka jsme již ubránit nedokázali. Navíc jsme za pár minut vyrobili fatální chybu v rozehrávce a nabídli domácím vyrovnání. Pak následovala neurovnaná pasáž, plná nákopů a soubojů. Postupem času jsme ovšem zlepšili kombinaci a opět se dostali do tlaku a zásluhou Šergla znovu do vedení. Domácí po celé utkání dotahovali a k naší smůle se jim to nakonec podařilo i v nastavení druhého poločasu. Vzhledem k průběhu zápasu je pro nás bod určitě málo."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Šimánek [-] (46. J. Krizan [-] ) , L. Dvořák [-] , D. Strojek [-] , V. Staněk [-] , F. Soukal [-] , J. Šára [-] , M. Šimánek [-] , L. Makovička [-] (37. P. Maška [-] ) , O. Dokulil [-] , D. Adamec [-] (89. R. Popelínský [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - F. Slavík [-] , V. Jánošík [-] , Z. Šergl [-] , M. Kupka [-] (74. T. Bačák [-] ) , M. Bílek [-] , J. Tajml [-] , V. Roubík [-] , O. Madar [-] , J. Madar [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 60. O. Dokulil , 80. L. Dvořák , 84. J. Krizan - 54. V. Jánošík , 78. J. Madar , 83. J. Kovář .
Hráči zápasu: L. Dvořák - M. Kupka .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - HAVLÍK Zdeněk, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Proti Studené se vrátíme na vítěznou vlnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady je to asi jasné pro domácí.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza