1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov prohrál podruhé za sebou, tentokrát v Horním Žďáru


Branky


28

Po nepovedeném utkání, kdy Neplachov v domácím prostředí prohrál s posledními Českými Velenicemi, zajížděl do Horního Ždáru, kde se chtěl rehabilitovat a vrátit na vítěznou vlnu. Domácí Horní Žďár v minulém kole také prohrál a také nevstřelil soupeři gól. Domácí navíc potřebují body jako sůl. A kde jinde bodovat než v domácím prostředí. V loňské neúplné sezóně dokázali domácí porazit Neplachov 3:1. A historie se opakovala, Neplachov v Horním Žďáru opět prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Hosté vědomi si nepříznivé bilance začali aktivně a prakticky hned po úvodního hvizdu si vypracovali zajímavou možnost, když po pravé straně utekl Martin Dušák, potáhl balón a servíroval přihrávku do šestnáctky Michalu Píchovi. Tomu však v poslední okamžik balón skočil přes nohu.

 

Ve 4. minutě poslal Martin Dušák kolmici a Tomáš Hindy unikal domácí obraně, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Domácí odpověděli akcí Karla Voldána, který po úniku po pravé straně vrátil balón do druhé vlny na velké vápno a našel Pavla Völfela. Ten také nemířil přesně.

 

18. minuta a roh hostů z něhož se prosadil Michal Pícha, jenže našel náruč dobře postaveného gólmana domácích Lukáše Rešla. Z další standardky hostů ve 22. minutě se situace opakovala. Tentokrát se k hlavičce dostal Tomáš Hindy, ale také balón nasměroval do gólmana domácích Rešla.

 

Pak přišel sporný moment, kdy se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu po faulu na Michala Píchu, který vypíchl balón domácímu stoperovi Šablaturovi, jenž ho pak v pokutovém území podkopl. Hlavní rozhodčí byl však od inkriminované situace daleko a zákrok pustil.

 

Horní Žďár kontroval šancí důrazného  Davida Maňoura, ale jeho zakončení také postrádalo přesnost. Ve 40. minutě Neplachov rychle rozehrál standardku a po přihrávce Tomáše Hindyho se v šestnáctce uvolnil Ondřej Šíma, ale znovu přišlo nepřesné zakončení.

 

První poločas skončil tedy bez branek. Hosté měli více ze hry a dostali se i do více šancí, ale ani z jedné z nich však nedokázali skórovat. Domácí podnikali nebezpečné protiútoky, ale také bez gólového efektu.

Ve druhé půli rozhodli domácí jedinou brankou

V druhém poločase měli první možnost zase hosté. Na dlouhý balón za obranu si naběhl Tomáš Hindy, obešel protihráče, ale zakončení opět nepřesné. V 54. minutě z rohového kopu se k hlavičce dostal zase hostující Tomáš Hindy, ale znovu neomylně našel náruč gólmana domácích Lukáše Rešla.

 

Minutu na to si vypracovali gólovku domácí. Po autovém vhazování přišla umístěná střela na zadní tyč, kterou doslova na poslední chvíli vyrazil hostující gólman Marek Dvořák. Následovala pohotová dorážka, která se odrazila od tyče opět k domácím, ale ani další střela neznamenala gól, skončila mimo.

 

Toto varovaní nebrali hosté v potaz, a tak po další šanci domácích už přišel trest. Domácí předvedli skvělou pasáž a zahrávali roh. Z něj se prosadil kapitán Pavel Völfel, když poslal hlavou balón pod břevno Dvořákovi brány - 1:0.

 

Domácí v euforii, pro hosty nepříjemnost, na kterou do konce utkání nedokázali odpovědět. I když se hosté začali více tlačit na polovinu soupeře, tak domácí defenziva odolávala. A když se hosté přeci jen dostali do šancí jako například několikrát Patrik Mohamed, tak jeho zakončení v tísni nebylo přesné ani dost důrazné, anebo včas zasáhl gólman domácích Rešl.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Pro nás velmi důležité vítězství, kluci zaslouží maximální pochvalu. Bojovali jeden za druhého a povzbuzovali se. Tak to má být. Teď nás čekají dva těžké zápasy venku a budeme se snažit, abychom náš výkon přinejmenším zopakovali a urvali nějaké ty body."

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Po fiasku doma s Českými Velenicemi jsme samozřejmě chtěli napravit zaváhání a uspět v Horním Žďáru. Jenže jsme předvedli podobný výkon a znovu nevstřelili ani jeden gól. Přitom šance jsme měli, a především v první půli jsme mohli skórovat. Ale trefit bránu je pro nás teď najednou problém. Navíc přišla zranění a další vynucené absence a na výkonech je to znát. Teď nás čekají stoprocentní Třebětice, tak se snad na ně dáme dohromady a vrátíme k výkonům, které jsme předváděli v prvních kolech a v domácím utkání zase potěšíme fanoušky."



Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , M. Koranda [-] (85. J. Hrdlička [-] ) , L. Stejskal [-] , D. Maňour [-] (89. L. Štěch [-] ) , K. Voldán [-] , V. Princ [-] (81. M. Fára [-] ) , D. Šablatura [-] , P. Völfel [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Pícha [-] (75. D. Pícha [-] ) , M. Dušák [-] , P. Švec [-] (46. J. Chmel [-] ) , T. Hindy [-] , P. Mohamed [-] , O. Šíma [-] (81. P. Dušák [-] ) , O. Čada [-] , J. Švec [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 36. M. Koranda , 37. D. Šablatura - 42. T. Hindy .
Hráči zápasu: L. Rešl - T. Hindy .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - BARTONÍČKOVÁ Markéta, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Neplachov odčiní první prohru v sezóně a odveze si všechny body.

Tip: výhra hostů

Neplachov si špatný zápas již vybral a zase bude vítězit.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů