0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov doma překvapivě prohrál s Českými Velenicemi


Branky


30

V souboji dvou týmů z opačných pólů tabulky možná leckdo čekal jednoznačné utkání. Takového diváka musel průběh i výsledek dozajista překvapit. Velenice získaly své vůbec první body v sezóně, když zvítězily 0:2. Naopak Neplachov poprvé v sezóně nezvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru první půle se dostali hosté do vedení

V prvních minutách utkání bylo k vidění hodně nepřesností za strany domácích. Proto také přišla první střela z kopaček hostů ve 3. minutě a měl ji na svědomí Jakub Šupák. Neplachov odpověděl střelou Jana Švece v 5. minutě. Z hranice vápna z první vysoko přestřelil. Pak přišly dvě možnosti Tomáše Hindyho. V 6. minutě však v dobré pozici ještě hledal lépe postaveného spoluhráče a ve 12. minutě si vyměnil úlohu s Ondřejem Dvořákem a zakončoval. Mířil ale jen do prostoru, kde se nacházel gólman hostí Bohumil Maroušek.

 

O minutu na to se po přihrávce Jana Švece dostal ke střele Ondřej Dvořák, ale střílel jen vedle bližší tyče. Z hostů byl nejaktivnější Jakub Šupák, který se snažil napadáním přinutit obránce k chybám. Několikrát se mu to i povedlo, ale ke gólové šanci se nedostal.

 

V další útočné akci byl domácí Tomáš Hindy, jeho individuální akci však překazil obránce hostí, jenž zblokoval Hindyho střelu na roh. Ve 24. minutě už ale přišla čistá gólová šance, tentokrát v režii Českých Velenic. Po centru do pokutového území si odražený balón našel jeden z hostů. Jeho střelu Marek Dvořák v brance Neplachova vyrazil, ale následovala další střela a tu dokázal naštěstí pro domácí v poslední chvíli vykopnout na čáře stoper Jan Láník.

 

Hosté pak zahrozili i ve 28. minutě nebezpečnou střelou, kterou Marek Dvořák zlikvidoval pouze za cenu rohového kopu. Domácí chtěli odpovědět stejnou mincí a Ondřej Dvořák ve 30. minutě po rychlém protiútoku mohl na hranici šestnáctky zakončovat, ale místo střely hledal spoluhráče, asi zbytečně.

 

V dalších minutách se hrálo především mezi vápny. Až 40. minuta přinesla první gól. A do šatny ho dostali domácí. Po standardní situaci přišel centr, lehké přizvednutí balónu na přední tyči a skvělý volej Patrika Zemánka – 0:1. A tím skončil první poločas.

Domácí se ve druhé půli snažili vyrovnat, ale to se nakonec nepodařilo

Druhý poločas začal větší aktivitou domácích. Hned po přestávce utekl Ondřej Dvořák, v dobré pozici však nezamířil přesně. Další šanci nedokázal proměnit Tomáš Hindy, když nadvakrát nedostal balón do sítě. V 54. minutě skvěle přečetl malou domů neplachovský Martin Dušák. U balónu byl dřív než gólman hostí, ale ve velké šanci nastřelil pouze vybíhajícího Marouška.

 

V této části se hosté soustředili spíše na bránění jednogólového náskoku, čekali na chyby domácích a brejkové situace. V dalších šancích si domácí většinou vylámali zuby na výborně chytajícím Marouškovi, anebo netrefili zařízení. Ať to byl Tomáš Hindy, Patrik Mohamed, Ondřej Dvořák, ale i Zdeněk Vařák, který z rohu mohl ještě v 81. minutě vyrovnat. Jeho hlavička skončila jen těsně vedle.

 

Hosté se snažili o přidání pojistky v podobě druhého gólu. To se jim povedlo až v úplném závěru, když domácí vrhli všechny síly do útoku a do šestnáctky hostů přispěchal pomoci v poslední minutě i brankář domácích Marek Dvořák, protože domácí zahrávali přímý volný kop. Lehkou úlohu už pak měl Milan Fiala, když dopravil odražený balón do opuštěné branky Neplachova a uzavřel tak na konečných 0:2.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Samozřejmě jsme upozorňovali hráče, že i když přijede poslední tým tabulky, nic to neznamená. A jak to nakonec dopadlo… Od začátku to nebylo ono. Nehráli jsme to, co doposud, prohrávali osobní souboje, něco tomu chybělo. A i když jsme si v utkání šance vytvořili, tak jsme je řešili špatně. Když jsme měli střílet, zbytečně jsme hledali někoho lépe postaveného a naopak. V druhé půli jsme přece jen přidali, ale nedokázali jsme překonat hostujícího gólmana, který byl vždy na svém místě, a bez gólů vyhrát nelze. V dalším utkání se musíme vrátit zpátky na zem a především k naší hře."

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "Do utkání jsme šli s tím, že hrajeme proti vedoucímu týmu soutěže, který dal nejvíce branek a nejméně jich dostal. Tomu jsme podřídili rozestavení a taktiku naší hry. Od začátku hry bylo jasně vidět silné stránky Neplachova. Dobré centry za obranu na rychlé křídelní hráče, což nám dělalo zpočátku problémy. Soupeř to hrál jako přes kopírák a postupem času jsme si dokázali jejich hráče pohlídat. Jejich akce jsme dokázali pokrýt, a když už se soupeř dostal k zakončení, byl na svém místě výborně chytající Maroušek. K první velké šanci jsme se dostali my, kdy ji natřikrát vyrazil neplachovský brankář na roh. Těsně před koncem poločasu se po přesné přihrávce ocitl ve výborné pozici Zemánek, který jí dokázal zužitkovat a dostal nás do vedení. Po změně stran chtěl soupeř zvrátit stav utkání na svou stranu, ale hráli jsme obětavě a plnili jsme to, co jsme si řekli před utkáním. Soupeř měl převahu, ale do větších šancí jsme ho nepouštěli. Když už se jim podařilo překonat náš obranný val, tak byl na svém místě výborný Maroušek. V 90. minutě zahrával soupeř standardní situaci a všichni včetně jejich brankáře byli v našem vápně. Standardku jsme zlikvidovali a následně Samec vyslal Fialu, který šel od půlky na osamocenou bránu domácích. Bylo to pro něho jednoduché, a tak uzavřel druhou brankou účet utkání. Kluci v improvizované sestavě odehráli výborné utkání proti kvalitnímu soupeři a ukázali, když do toho dají srdíčko, tak mohou porazit kohokoliv. Kluci si dokázali, že jsou schopni porazit kohokoliv a doufám, že to bude odrazový můstek k lepším zítřkům."



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] (71. Z. Vařák [-] ) , M. Pícha [-] (46. M. Dušák [-] ) , T. Hindy [-] , J. Švec [-] (86. D. Štěcha [-] ) , P. Mohamed [-] , O. Šíma [-] (73. P. Švec [-] ) , O. Čada [-] , P. Dušák [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - T. Maroušek [-] (89. J. Latifi [-] ) , J. Bumba [-] , P. Zemánek [-] , M. Filip [-] , R. Mikudim [-] , V. Samec [-] , P. Bambule [-] (76. J. Vetrák [-] ) , K. Tranduy [-] , J. Martinec [-] , J. Šupák [-] (60. M. Fiala [-] )

ŽK: 36. J. Švec - 76. M. Fiala , 83. J. Martinec , 90. V. Samec .
Hráči zápasu: T. Hindy - B. Maroušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Neplachov jede na vítězné vlně a proti Velenicím ji prodlouží.

Tip: výhra domácích

Mašina Vojty Brozmana vyhraje i tento zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Papírově sice může jít o jednoznačné utkání, ale mnohdy to bývá ošemetné. Do utkání půjdeme s pokorou, protože víme, že soupeř už potřebuje bodovat a navíc nemají špatný kádr. Vždy jsme s nimi hráli vyrovnané zápasy. Ale věřím v naší sílu a aktuální formu a s Velenicemi si poradíme. Navíc bychom měli mít k dispozici většinu kádru. Tipuji - 4:0.

Tip: výhra domácích

Velenice se trapi a trapit se budou i v tomto kole.Padne hodne golu ze strany domacich.6:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích