Studené nestačily na půdě Třeboně B ani dvě proměněné penalty


Branky


24. M. Pancíř , 25. M. Pfeifer , 37. M. Pancíř , 47. M. Pfeifer - 17. L. Dvořák (p.) , 18. J. Šimánek , 57. J. Šimánek (p.)
31

V Břilicích se utkala domácí třeboňská rezerva proti týmu Studené. Hosté se dostaly slepenými brankami do dvoubrankového vedení, ale domácí odpověděli během chvíle také dvěma góly. Navíc ještě v první polovině otočili skóre. Vedení již uhájila Třeboň až do konce a slaví tak zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli otočila Třeboň ze stavu 0:2 na 3:2

Třeboň vstoupila do utkání se snahou o trpělivý kombinační fotbal, kdežto Studená posílala dlouhé nákopy za obranu na kanonýra Dvořáka. Jako první se v utkání prosadili právě hosté ze Studené. V 17. minutě proměnil nařízený pokutový kop právě Libor Dvořák - 0:1.

 

Hned o minutu později následovala slepená branka Studené. Skóre navýšil Dvořákův parťák z útoku Josef Šimánek - 0:2.

 

Domácí hráči se ale dokázali rychle oklepat z nepříznivého vývoje a ve 24. minutě se jim podařilo snížit. Do centrovaného míče se položil z vojele Marek Pancíř a balon propadl za záda brankáře - 1:2.

 

I domácím se povedlo takzvaně slepit dvě branky. V 25. minutě již bylo srovnáno. Brankář hostí nedokázal udržet střelu v rukavicích a po nedorozumění se stoperem dotlačil domácí Miroslav Pfeifer míč do brány - 2:2.

 

Obrat skóre dokončili domácí ve 37. minutě. Hostující brankář Duchoň opět pouze vyrážel míč před sebe, kde si ho našel Marek Pancíř a poslal ho do sítě - 3:2. Toto skóre platilo i o přestávce.

Domácí ve druhé půli vedení navýšili, hosté pak pouze snížili z penalty

Obrázek hry se neměnil ani ve druhé půli, Třeboňští se stále snažil o aktivní kombinační fotbal. K brance se ale dostali trochu jinak. Hned ve 47. minutě si Miroslav Pfeifer propíchnul balón pod stoperem a svůj brejk zakončil střelou přesně kolem brankáře - 4:2.

 

V 57. minutě dostala Studená druhou příležitost penalty. Tentokrát si její exekuci vzal na starost Josef Šimánek a nezaváhal - 4:3.

 

Hosté se pak snažili o vyrovnání zápasu, ale domácí obrana již byla pozorná a skóre se již neměnilo. Třeboň B tak zvítězila nad Studenou 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Studená, zase dobrý mančaft, ale u nás, takže jsme si hodně věřili. Měli jsme dobrý tým, dva pendly z áčka, Zavadila a Pancíře, který se vrátil po zranění kolene. Bylo to bojovné utkání, Studená hraje tvrdě, snažili jsme se přikrýt útočníka Dvořáka, což se nám napůl podařilo, protože se stejně prosadil. My jsme se snažili hrát po zemi na rozdíl od nich, kteří nakopávali za obranu a utíkal tam ten Dvořák. Za stavu 0:2, když jsme prohrávali a dá se říct byli na dně, tak jsme dali rychle na 1:2 a pak se nám povedlo otočit na 3:2, jelikož jsme hráli trpělivě svoji hru a nenechali se strhnout. Z brejku jsme dali na 4:2 a pak jsme dostali vzápětí z penalty na 4:3. Pak už jsme to pohlídali, měli jsme ještě nějakou šanci. Od nás hodně kvalitní výkon, bojovný, nevzdali jsme to a otočili jsme utkání z 0:2 vlastně na 4:2 a pak 4:3."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - SAIDL Radek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2021 13:46
Hodnocení zápasu
27. 9. 2021 09:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Třeboni hraje áčko ve stejný den, ale myslím, že pár pendlů pošlou do Břilic a ti budou chtít Studenou potrápit.

Tip: výhra hostů

Domácí by museli hodně posílit z áčka, ale Studená stejně vyhraje.

Tip: remíza

Třeboň se chystá na Studenou, která se každoročně pohybuje v nejvyšších patrech tabulky. Myslím, že Třeboň se posílí o hráče z A-týmu, aby se pomalu vyhnula sestupovým příčkám. Dvořák ze Studené navýší svůj dosavadní střelecký účet a zápas skončí remízou 2:2.

Tip: výhra hostů

Tady neni duvod netipovat jinak.Pokud Dvorak budr mit hlad po golech jako ma i tady v zapase si zastrili.Vysledek tipuji 1:5

Tip: výhra domácích