Olešnice doma nezvládla druhý poločas a Buku podlehla


Branky


31

Olešnice doma přivítala Buk. Domácí tým si po dvou sedmigólových výhrách chtěl vyšlápnout na dalšího soupeře, ale hosté z Buku také oba poslední zápasy dokázali vyhrát. Po bezbrankovém prvním poločase nakonec druhou půlku ovládli hosté a získali třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól nepadl

Na hřišti v Olešnici se představili dva týmy, které ve svých posledních dvou zápasech dokázaly zvítězit. Domácí Olešnice při tom vždy nasázela soupeřům sedm branek, pro hostující Buk šlo o vůbec první dvě výhry v sezóně.

 

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, kdy ani jeden z týmů nedokázal proměnit žádnou ze svých brankových příležitostí. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhé dějství ovládli hosté z Buku

Druhý poločas konečně nabídl góly. První z nich padl v 53. minutě, kdy ze strany utekl hostující hráč a naservíroval míč před prázdnou branku Vojtěchovi Balgovi, který skóroval. Domácí si stěžovali, že finální přihrávka směřovala do ofsajdu, ale rozhodčí branku uznal - 0:1.

 

Druhý gól utkání padl v 78. minutě. Domácí Olešnice se tlačila za vyrovnáním, ale hosté získali míč a podnikli rychlý protiútok do otevřené obrany, který zakončil Michal Mischnik - 0:2.

 

O 4 minuty později přidal Buk třetí trefu. Po nedorozumění mezi brankářem Janečkem a domácími obránci se k míči dostal Zdeněk Březina a dopravil ho do sítě - 0:3.

 

V 86. minutě se čestného úspěchu dočkali i domácí. Po standardní situaci propadl ve vápně míč až ke kapitánovi domácích Lukášovi Lenkovi, který propálil brankáře hostů - 1:3.

 

V gólově bohatém závěru si poslední slovo vzali ještě hosté. V 88. minutě opět přišlo nedorozumění v domácí obraně, které potrestal svým druhým gólem Zdeněk Březina. Upravil tak na konečných 1:4 pro Buk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "K zápasu jsme přistoupili velice laxně, po dvou vysokých výhrách jsme si asi mysleli, že se soupeř porazí sám. Tým AC Buk nám ale nastavil zrcadlo a zaslouženě vyhrál, nezbývá než pogratulovat k vítězství. Další kolo nás čeká na horké půdě v Ledenicích, takže je třeba se na těžkého soupeře pořádně připravit."

AC Buk
Marek Šenkýř: "Jeli jsme do Olešnice s vědomím, že poslední dvě utkání nastřílela 14 gólů, ale i my jsme se konečně v minulých zápasech gólově prosadili. První poločas se hrál podle mě opatrně a z naší strany jsme zjišťovali, co je soupeř zač. Do druhého poločasu jsme vstupovali s jasnými trenérskými pokyny a myslím, že jsme je splnili do puntíku. Dali jsme 4 góly, přičemž se poprvé za nás prosadil novic v základu Balga. Potom po krásné individuální akci přidal gól Mischnik a díky skvělému výkonu Březiny který přidal třetí a čtvrtý gól jsme si zaslouženě odvezli 3 body. Teď nás čeká silné Bukovsko, tak doufám, že potvrdíme svou formu a tři body zůstanou doma."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - PETRIČÁK Daniel, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2021 15:02
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

4:0 Heger 4 góly

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Olešnice je dost ofenzivní tým, ale myslím, že my se už probouzíme, a tak urveme plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Jestli budou mít domácí dost lidí tak vyhrají. Odešli Volf do Bystřice, Ragaň Nové Hrady, Borek návrat Trhové Sviny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Myslím, že můžeme být rádi, že jsme měli Olešnici v prvním kole. Domácí se velice rozehráli a střílejí branky jak na běžícím páse. Buk, který spíše vyhrává jen doma, na body v Olešnici nedosáhne. Tipuji - 4:1.

Tip: výhra domácích

Potvrdime body z venku a zvitezime.Verim ze vzadu uz taky z nulou. 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích