Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Bukovsko doma otočilo zápas s Novou Bystřicí


Branky


29

Dolní Bukovsko v domácím utkání proti Nové Bystřici začalo špatně. Hosté se poměrně rychle dostali do do dvougólového vedení. Ještě v prvním poločase se ale domácí vzchopili a třemi brankami otočili skóre ve svůj prospěch. O poločase ale bylo odhalení pochybení v zápisu a celé situace utkání na dlouhou dobu přerušilo. Poté se ale přeci jen druhá půlka odehrála a domácí ke konci ještě pojistili výhru brankou na 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v prvním poločase otočit dvoubrankovou ztrátu

Domácí i hosty trápí velká marodka, takže se očekával opatrnější duel. Nová Bystřice ale začala ze začátku velice aktivně, což vyústilo ve 14. minutě v první branku, kterou po akci z levé strany vstřelil na vzdálenější tyč Jakub Janoušek - 0:1.

 

Domácí se nedokázali dostat z tlaku, do kterého je hosté sevřeli, a to vedlo v další vstřelený gól, tentokrát po akci ze středu hřiště od Jiřího Havla ve 25. minutě - 0:2.

 

Po druhé brance se hosté přestali soustředit. Naopak domácí v sobě našli sílu se vzepřít. Po chybné rozehrávce Benkovského zakončil s přehledem Lukáš Chochol ve 27. minutě a snížil na 1:2.

 

Za 3 minuty stejný hráč narazil Stanislavu Miřátskému, který si vybojoval sám míč na půlce, doběhl do vápna a zkušeně zakončil. Byla to jeho první branka v dresu Dolního Bukovska, kterou vstřelil ve 45 letech - 2:2.

 

Do poločasu Dolní Bukovsko dokázalo skóre dokonce otočit ve svůj prospěch, když se ve 37. minutě opět prosadil Lukáš Chochol po krásné nahrávce Jiřího Kliky, která šla mezi obránci. Skóre tak bylo o pauze 3:2. pro domácí.

Po přerušení zápasu se druhý poločas dohrával v opatrném módu

V poločase, po upozornění od přihlížejících diváků, byl domácími konfrontován hráč hostů. Ten nebyl uveden v zápise o utkání. Vše se řešilo téměř hodinu. Rozhodčí a vedoucí mužstev se radili, co bude dál. Nikdo nevěděl. Bohužel lidská chyba, kterou udělali hosté v zápise, ukončila vyrovnaný zápas. Utkání se ovšem muselo dohrát a vše půjde před disciplinární komisi.

 

Druhý poločas byl už hodně pomalý, hráči obou týmů se do ničeho nechtěli pouštět, aby se někdo nezranil. Gólu se dočkali diváci ještě v 89. minutě. Vojtěch Koutský zavezl míč po pravé straně a našel přihrávkou před bránou osamoceného Ondřeje Brůhu. Ten svou šanci proměnil, i když je to čistokrevný brankář, a uzavřel tak skóre na 4:2 pro domácí.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Na zápase vidím pozitivní to, že jsme to za stavu 0:2 nevzdali a dokázali jsme do poločasu otočit. Druhý poločas a dění o přestávce komentovat nechci, počkáme si, jak rozhodne komise."

TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Na utkání do Bukovska jsme odjeli s torzem týmu, ale s odhodláním bodovat. Do zápasu jsme vstoupili výborně, kontrolovali jsme balon, vypracovali jsme si příležitosti a po trefách Havla z Janouškem jsme šli do dvoubrankového vedení. Oba kluci se trefili svoji slabší nohou, protože kvůli svalovým problémům mají svoji silnější nohu paradoxně na opírání. Zlomový moment zápasu přišel po půl hodině, kdy po mojí šílené chybě v rozehrávce jsem nabídnul domácímu Chocholovi snížení, aby chvilku na to jsme nešťastně při odkopu trefili domácího hráče a po brejku bylo vyrovnáno. Aby toho nebylo málo, tak po další rychlé akci Bukovsko dokonalo obrat. O poločase prakticky bylo po zápase. Zjistilo se, že máme chybně napsaný zápis, že v něm figuruje hráč, který ani na utkaní nebyl přítomen, naopak další náš hráč, který nastoupil, v zápise chybí. Za chybu se neschováváme, přijímáme důsledky, nešlo o žádnou manipulaci nebo neoprávněný start hráče, jen vinou zranění jsme do poslední chvíle museli měnit sestavu. Asistent hlavního rozhodčího to vyhodnotil, že podvádíme, a ve druhém poločase, kdy už prakticky o nic nešlo, mával zákroky na půlce jako naše fauly. Oba naše činovníky chyba hrozně mrzí, starají se obětavě o vše ve dvou lidech a bohužel zápis už zpátky nevrátíme. Druhý poločas se tak odehrával z povinnosti a úctě k soupeři a fanouškům. Věděli jsme, že nás čeká kontumace, museli jsme nastoupit bez dalších dvou hráčů, i přesto jsme si vytvořili stálou převahu, prakticky čtyřikrát jsme šli sami na gólmana, ale neproměnili jsme. Domácí hrozili z brejků, jednou nás podržel Podolský a v poslední minutě už domácí při naší hře vabank vítězství pojistili. Jsme v hodně zdecimovaném stavu, máme další zraněné, a klukům, co nastoupili se sebezapřením, můžeme jen poděkovat."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] - F. Hruška [-] , P. Zahradník [-] , V. Kotyza [-] (46. J. Venčovský [-] ) , O. Malecha [-] - F. Cihla [-] - L. Chochol [-] (46. V. Koutský [-] ) - D. Víta [-] (78. O. Brůha [-] ) , J. Klika [-] , S. Miřátský [-] , J. Bártík [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - Z. Steklý [-] , P. Volf [-] , J. Havel [-] , J. Kubeš [-] , J. Janoušek [-] , M. Feytl [-] , A. Janata [-] , J. Schramhauser [-] (46. T. Kratochvíl [-] ) , R. Schmidt [-] , A. Benkovský [-]

ŽK: 85. M. Feytl .
Hráči zápasu: S. Miřátský - J. Janoušek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ČAREK Martin - STUDENÝ Josef, KOKEŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

V Bukovsku je horká půda, ale Bystřice má dost zkušený tým, aby si alespoň bod odvezla.

Tip: výhra hostů

Pokud bude Bystřice kompletní a s posilou z Olešnice Volfem tak vyhraje.

Tip: remíza

Bukovsku se vrací po zranění gólman Brůha a věřím, že zkušené borce z Nové Bystřice dokážou potrápit. Můj tip na utkání je 1:1 a minimálně jedna červená karta v zápase.

Tip: výhra domácích

Bukovsko zvitezi protoze prijede oslabena Bystrice.Zapas skonci rozdilem dvou branek 3:1

Tip: výhra domácích