4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol nad Lužnicí si doma poradil s Horním Žďárem


Branky


28. D. Trmal , 35. J. Záruba , 55. M. Šuba , 59. D. Trmal
29

Suchdolští doma přivítali Horní Žďár a v utkání byli favoritem. Oba poločasy měly podobný průběh, Suchdolští v nich dali po dvou brankách a zápas tak celkově vyhráli 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchdol si v prvním poločase vypracoval dvoubrankový náskok

V utkání mezi Suchdolem a Horním Žďárem dostali jako první míč do sítě hosté. Po protestech domácích hráčů a lavičky ale sudí branku pro útočný faul hostů odvolal. Skóre tak zůstalo bezbrankové.

 

Další branku přinesla 28. minuta a tentokrát již byla uznána. Vstřelili ji hráči domácího Suchdola, když po rychlém úniku po straně a zpětné nahrávce zakončoval Daniel Trmal do prázdné branky - 1:0.

 

Od té doby byli domácí lepším mužstvem. Druhou branku přidali po centru ze strany, kdy se dva žďárští hráči nedomluvili a míč propadl k osamocenému Jakubu Zárubovi, který s přehledem uklidil míč k tyči - 2:0.

Ve druhé půli potvrdili domácí výhru dalšími dvěma góly

Druhý poločas nabídl velice podobný průběh tomu prvnímu. Suchdolští využívali rychlých krajních hráčů. Třetí gól padl v 55. minutě opět po zpětné přihrávce a domácí záložník Martin Šuba, který naskočil do druhé půle jako střídající hráč, také zachoval chladnou hlavu a uklidil míč k tyči - 3:0.

 

Suchdol pak přidal ještě jednu branku. Ta padla po chybě stopera Horního Žďáru, který nedokázal odehrát míč a domácí útočník Daniel Trmal šel sám proti brankáři, který jeho první střelu dokázal vyrazit, ale pouze zpět k nohám domácího hráče a ten dorazil do prázdné branky - 4:0.

 

Domácí si pak vypracovali ještě několik dalších šancí, ale s těmi si dokázal brankář hostí poradit. Suchdol tak připisuje do tabulky 3 body za výhru 4:0 nad Horním Žďárem.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Lepíme sestavu, jak se dá. Už druhý zápas po sobě musel hrát náš trenér, ale takový je někdy fotbal. V Suchdole jsme bojovali, dokonce jsme jako první vstřelili branku, tu ale sudí po 30 vteřinách odvolal po nátlaku domácích hráčů a trenéra, kteří tvrdili, že brance předcházel faul. Zanedlouho poté vstřelili domácí první branku a od té doby byli lepší. Druhou branku přidali po centru ze strany, kdy míč propadl k osamocenému hráči. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Domácí využívali rychlých krajních hráčů. Třetí gól padl opět po zpětné přihrávce a čtvrtý gól padl po chybě našeho stopera. Poté to byl ze strany domácích koncert v zahazování šancí. Z naši strany se nedá klukům upřít bojovnost a vůle udělat něco s výsledkem, ale jsme příliš zbrklí ve finální fázi, kterou chceme vždy vyřešit třetí či čtvrtou přihrávkou, místo toho, abychom trpělivě vyčkali na vhodnou možnost. Máme mladý tým, ale věříme, že prací v tréninku se zvedneme a začneme dělat body. I když nás v dalším kole čeká těžký soupeř, a to Neplachov."



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - O. Černoch [-] (46. M. Šuba [-] ) , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] (74. J. Vaněk [-] ) , K. Trmal [-] (67. T. Koranda [-] ) , D. Trmal [-] , Š. Kubašta [-] , M. Dunaj [-] , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] , T. Záruba [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - P. Sliacký [-] , J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , J. Hrdlička [-] (58. M. Fára [-] ) , M. Koranda [-] , J. Kubát [-] (46. L. Štěch [-] ) , R. Bláha [-] , T. Roštek [-] , D. Šablatura [-] (78. I. Adam [-] )

ŽK: 61. J. Kubinec .
Hráči zápasu: D. Trmal - L. Rešl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zabilka Luboš - BLAŽEK Vladislav, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žďár by se potřeboval chytit, ale na půdě Suchdola to bude mít těžké. Tak si myslím, že odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Suchdol jde pomalu nahoru a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Suchdol patří k nejlepším celkům v soutěži a zatím s letos trápícím se Žďárem nebude mít problém. Domácí navíc ženě velká část fanoušků. Ze Suchdol je vůbec nevozí body jednoduše. Tipuji - 5:0.

Tip: výhra domácích

Tady verim domacim a zapas zvladnou za tri body.3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích