2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice slaví výhru i proti béčku Třeboně


Branky


31

V šestém kole přivítaly dosud stoprocentní Třebětice rezervní tým Třeboně. Přestože se hostům podařilo v první půli držet domácí tým na uzdě, ve druhé už se projevila převaha Třebětic, které dvěma brankami rozhodli o zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nenabídnul

V prvním poločase se v Třeběticích hrálo vyrovnané utkání, které nepřinášelo téměř žádné šance. Domácí mužstvo se akorát dostalo ke třem zakončení z rohových kopů, nicméně hlavičkující hráči ani jednou nedokázali zamířit mezi tři tyče.

 

Jednu šanci si vypracovali i hosté z Třeboně, kdy střelu zpoza vápna musel domácí brankář vyrážet na rohový kop.

Ve druhém poločase rozhodli domácí o své výhře

Ve druhém poločase už se divácí v Třeběticích branky dočkali. V 57. minutě zahrávali domácí přímý kop, k hlavičce se dostal Tomáš Chvátal a překonal brankáře hostů - 1:0.

 

O chvíli později, v 65. minutě, udělal chybu stoper hostů Ondřej Beníšek. Toho využil domácí kapitán Vojtěch Habr, který postupoval sám na brankáře Třeboně, kterého dokázal překonat střelou po zemi kolem jeho nohou - 2:0.

 

Víc zajímavých situací už utkání nenabídlo, a tak i po šestém kole zůstávají domácí Třebětice stoprocentní, když porazili Třeboň B 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a během patnácti minut jsme si vytvořili tři stoprocentní šance, bohužel ani jednu jsme neproměnili a zápas se od té doby vyrovnal a zahrozili i hosté. My jsme byli hodně nepřesní a v kombinaci nám chyběla kvalita. Druhé dějství jsme si vytvořili stálý tlak a opět přišlo zahazování šancí, naštěstí jsme dvě proměnili a zaslouženě zvítězili. Jsem rád , že i když náš výkon nebyl optimální, tak jsme dokázali zápas vyhrát."

TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Poločas 0:0, pak jsme dostali gól někdy v 60. minutě a pak jsme po chybě stopera dostali gól z nájezdu v podstatě, takže 2:0 a bylo hotovo. Třebětice vedou, měly jasnou převahu celý zápas a my jsme hráli jenom to, na co bylo, měli jsme zase mladé kluky. Takže zasloužené vítězství domácích úplně bez diskuzí. My jsme se víceméně nedostávali ani do šancí."



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - V. Pokorný [-] , B. Novák [-] (6. T. Přívětivý [-] ) , M. Trávníček [-] , D. Kelbler [-] , T. Chvátal [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , V. Lorenc [-] (68. V. Havlík [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Stasek [-] (63. O. Pitelka [-] ) , F. Čábela [-] , A. Voborský [-] , V. Rybár [-] , E. Ferchenbauer [-] , O. Beníšek [-] , J. Kučera [-] , O. Michal [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-]

ŽK: 29. T. Přívětivý .
Hráči zápasu: V. Habr - J. Kučera .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ERNST Martin, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Druhý jednoznačný zápas kola. Mladící z Třeboně nebudou mít šanci proti zkušenějším domácím.

Tip: výhra domácích

Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Třebětice, které už druhým rokem ukazují, že chtějí hrát o postupové pozice, tak letos poprvé klopýtnou. Třeboni se sice kryje zápas s jejich áčkem, ale mladíci svou bojovností přivezou z dalekých Třebětic bod za remízu 1:1.

Tip: výhra domácích