Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená dokázala přestřílet Dolní Bukovsko


31

Dolní Bukovsko přijelo do Studené v poslepované sestavě. Domácí byli favoritem utkání a podle toho zápas nakonec i skončil. Nicméně průběh rozhodně nebyl tak jednoznačný, jak by se mohlo zdát a Studená se na výhru musela velmi snažit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená si vypracovala dvoubrankový náskok, ale Dolní Bukovsko v závěru první půle srovnalo

Dolní Bukovsko přijelo do Studené jako outsider a to i kvůli osekané sestavě kvůli zraněním. Studená byla naopak v plné síle a hned od začátku chtěla vyhrát. Nicméně ze začátku se nedostali do žádné šance, a zápas byl vyrovnaný. Aby toho pro Dolní Bukovsko nebylo málo, v 11. minutě se opět zranil Jiří Matoušek a musel za něj vystřídat Lubomír Hejl.

 

Ve 14. minutě se už ovšem domácí fanoušci mohli radovat. Skóre utkání otevřel Ondřej Dokulil - 1:0.

 

Další gól přidali domácí ve 24. minutě. Ve středu hřiště dostal prostor kanonýr Libor Dvořák a uklidil míč zpoza vápna přesně k tyči - 2:0.

 

Oba dva týmy si poté vytvořily další šance. Dolní Bukovsko se prosadilo z přímého kopu ve 41. minutě, kdy se František Hruška trefil levou nohou přesně do rohu branky. Za stavu 2:1 se šlo do šaten.

Ve druhé půli nejprve Bukovsko vyrovnalo, pak ale spustila Studená kanonádu

Druhý poločas začalo Dolní Bukovsko aktivně a tlak vyústil v branku na 2:2, kterou vstřelil Lukáš Chochol po kličce brankáři a zakončení do prázdné branky - 2:2.

 

Hned poté dostali míč do sítě znovu domácí fotbalisté. Rozhodčí ovšem branku neuznal kvůli faulu na brankáře. Z rozehrávky se dostalo do šance Dolní Bukovsko, ale Václav Kotyza přestrelil branku z malého vápna.

 

Poté převzala iniciativu Studená a s tím přišlo spoustu chyb Dolního Bukovska, které domácí dokázali trestat a z vyrovnaného zápasu se tak stala jasná záležitost. V desetiminutovce mezi 67. a 77. minutou vstřelili domácí hráči hned čtyři góly. Tři z nich zapsal Libor Dvořák, který tak v tomto utkání nasázel branky hned čtyři. Další gól k tomu přidal Josef Šimánek a v 77. minutě bylo po zápase při skóre 6:2.

 

Skóre pak ještě alespoň zkorigoval dolnobukovský Lukáš Chochol v 83. minutě svým druhým gólem v utkání a upravil na konečných 6:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Když se nedaří, tak se prostě nedaří. Rozhodně si nemyslím, že jsme byli horším soupeřem než Studená, a výsledek neodpovídá zápasu. Doufám, že se nám už začnou vyhýbat zranění, protože jet ve 12 lidech i s trenérem na lavičce nejde. Zvláště do Studené."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Šimánek [-] , L. Dvořák [-] (87. M. Lacina [-] ) , V. Staněk [-] (46. T. Péč [-] ) , P. Maška [-] (64. D. Strojek [-] ) , T. Lindourek [-] , F. Soukal [-] , J. Šára [-] (80. R. Popelínský [-] ) , M. Šimánek [-] (54. L. Makovička [-] ) , J. Krizan [-] , O. Dokulil [-]

TJ Dolní Bukovsko
O. Brůha [-] - F. Hruška [-] , P. Zahradník [-] , V. Kotyza [-] , O. Malecha [-] - F. Cihla [-] , V. Koutský [-] (74. V. Kotyza [-] ) - L. Chochol [-] - J. Matoušek [-] (12. L. Hejl [-] ) , S. Miřátský [-] , J. Bártík [-]

ŽK: 45. F. Cihla .
Hráči zápasu: L. Dvořák - L. Chochol .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondra Milan - BLAŽEK Vladislav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady je to jednoznačný zápas. Studená doma spustí kanonádu po nepovedeném utkání v Olešnici.

Tip: výhra domácích

Jasná jednička

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Byť většinou tipuji Bukovsko, tak ve Studené to budou mít hodně těžké. Domácí i přes marodku doma body nepustí a připíšou další vítězství. Tipuji 4:1.

Tip: výhra domácích