4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk doma jasně porazil Ledenice


Branky


29

Buk doma přivítal Ledenice, které na tom byly v tabulce o něco lépe. Případná výhra by domácím stačila k tomu, aby soupeře přeskočil. Po prvním poločase bylo skóre bezbrankové, ale ve druhé polovině utkání předvedli domácí velice dobrý výkon a nakonec vyhráli jednoznačně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bezgólově

V prvním poločase hráli domácí výrazně aktivněji než hosté, drželi míč na svých kopačkách, ale vyložené příležitosti si nevypracovávali. Hosté z Ledenic naopak hrozili z rychlých protiútoků. Ale když ani jejich hráči nedokázali žádný z kontrů proměnit, skončila první polovina bezbrankovou remízou.

Ve druhé půli spustili domácí kanonádu

Z kabiny se hráči Buku vrátili silně nabuzení a na hráče hostí doslova vletěli. Hned ve 47. minutě otevřel skóre utkání Michal Mischnik - 1:0.

 

Domácím jedna branka rozhodně nestačila a hned v další minutě se hnali za další brankou. Úspěšně si počínal Marek Šenkýř a domácí tak vedli už o dvě branky - 2:0.

 

Ledenice nedokázali náporu domácích vůbec vzdorovat. Ti si vytvářeli další šance, které ale neproměňovali. Až v 62. minutě se Buk dostal ke třetímu gólu. Tentokrát se radoval Pavel Heger - 3:0.

 

A i tentokrát domácí fotbalisté přidali slepenou branku. V 65. minutě uzavřel skóre na konečných 4:0 Zdeněk Březina. Domácí Buk si tak připsal druhou výhru v sezóně a svého soupeře v tabulce přeskočil.



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Libor Vondráček: "První poločas jsme začali aktivněji, ale hosté výrazně hrozili z brejků. Protože jsme neproměnili žádnou šanci, nakonec jsme byli rádi za 0:0. O poločasové pauze jsme si řekli, že dnes musíme uhrát tři body a na soupeře vlétli. Velice brzy jsme se ujali vedení a pak během 10 minut rozhodli utkání celkem třemi góly. Po jednom gólu nakonec dali 4 hráči a řada dalších své šance promarnila. Snad si góly šetřili na příští zápas a v podobném tempu budeme hrát i venku."




Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - M. Šenkýř [-] , M. Mischnik [-] , O. Jasanský [-] , P. Heger [-] (81. J. Koranda [-] ) , Z. Březina [-] (76. L. Waník [-] ) , L. Moravec [-] , D. Hamerník [-] (27. L. Vondráček [-] ) , J. Jaroš [-] , F. Tomšík [-] , F. Opička [-] (71. V. Balga [-] )

TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] - F. Havrda [-] , V. Svoboda [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] , J. Čermák [-] , M. Volf [-] , M. Cempírek [-] , J. Kubec [-] (66. T. Jeněk [-] ) , M. Bednář [-] (9. V. Hinterhölz [-] ) , M. Dudáček [-]

ŽK: 40. P. Heger - 36. F. Havrda , 69. M. Volf , 72. J. Fencl .
Hráči zápasu: M. Mischnik - J. Fencl .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Buk na svém hřišti umí potrápit každého soupeře a opět těsně zvítězí jako v minulém kole.

Tip: výhra domácích

Tom samé na domácí

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Malý a složitý terén v Buku není jednoduchý pro žádného soupeře. Každé utkání tam navíc bolí a tento víkend se o tom přesvědčí Ledenice, kterým vyšel vstup do soutěže, ale posledních pár utkaní nesebrali ani bod. Tipuji 2:1.