Olešnice připravila Studené první porážku a hned velmi výraznou


Branky


9. R. Popelínský (vl.) , 39. P. Raab , 65. P. Raab , 77. L. Lenk (p.) , 78. R. Horelica , 82. R. Horelica , 88. M. Koktavý - 8. L. Dvořák , 12. L. Dvořák
27

Studená, která dosud neztratila ani bod, zavítala na hřiště Olešnice. Domácí byli v utkání sice dvakrát pozadu, ale vždy dokázali srovnat krok, aby ve druhém poločase zasypali soupeře pěti brankami a rozhodli tak o svém vítězství. Studená tak zaznamenala první ztrátu bodů v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hosté dvakrát vedli, ale domácí dokázali v obou případech odpovědět

V utkání se jako první prosadila hostující Studená. Již v 8. minutě skóroval kanonýr Libor Dvořák, když využil zaváhání domácího brankáře a z úhlu otevřel skóre - 0:1.

 

Vedení si hosté ale udrželi pouze malou chviličku. V 9. minutě poslal Radek Popelínský malou domů, kterou ale gólman Duchoň nezachytil a bylo vyrovnáno - 1:1.

 

Ani remízový stav nevydržel moc dlouho. Ve 12. minutě si hosté vzali ztracený náskok zpět. Opět se prosadil Libor Dvořák, který využil zmatky v domácí obraně - 1:2.

 

Domácí ale znovu dokázali vyrovnat, byť tentokrát jim to trvalo déle. Ve 39. minutě Lavička po individuální akci připravil krásnou přihrávku pro Patrika Raaba, jenž si pohrál s gólmanem i obranou a vyrovnal na poločasových 2:2.

V druhé půli rozhodli domácí o svém vítězství pěti brankami

Ve druhé polovině se čekalo na branku 20 minut. V 65. minutě přidal svou druhou branku v zápase Patrik Raab. Ze 40 metrů propálil z přímého kopu vše, co mu stálo v cestě a poslal domácí poprvé do vedení - 3:2.

 

Domácí pak již vedení nepustili. Naopak v závěru zápasu přidali ještě další čtyři góly. Nejprve v 77. minutě střídající Koktavý zařídil penaltu, kterou bezpečně proměnil kapitán Lukáš Lenk. Potom přišly dva slepené góly Radima Horelici, který se prosadil po individuálních akcích. A v 88. minutě ukoncil kanonádu Koktavý. Skóre se tak nakonec zastavilo na poměru 7:2 pro domácí Olešnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Přijel k nám soupeř, který byl zatím stoprocentní, navíc poslední zápas jsme u nich dostali 7:0. Chtěli jsme pohlídat hostujícího kanonýra Dvořáka, ten nás ale zkraje hned dvakrát ztrestal. Pomohl nám vlastní gól, který nás vrátil do hry. Do poločasu jsme vyrovnali po krásné akci dua Lavička - Raab. V poločase k nám promluvil kapitán a my si to vzali k srdci a utkání vyhráli. Je ale pravdou, že Studená je nepříjemný soupeř a výsledek je pro ni krutý. Za nás je třeba pochválit každého, kdo byl na hřišti, za týmový výkon."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAREK Martin - PETRIČÁK Daniel, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 9. 2021 13:47
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, Studená se u nás neohřeje a odjede bez bodu.

Tip: výhra hostů

Měl bych dát na domácí, ale bohužel.