2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Třeboně dokázala udolat Horní Žďár


Branky


25

Béčko Třeboně si připsalo druhé vítězství v řadě, když na domácím hřišti dokázalo porazit Horní Žďár. Svému soupeři tak v tabulce odskočili, jelikož před začátkem utkání měly oba týmy na kontě 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině si Třeboň B vypracovala více šancí a vstřelila jednu branku

Třeboň vstoupila do utkání hlavně s cílem neinkasovat. Přesto se nedá říct, že by byla zalezlá. Hned na začátku mohla naopak sama skórovat, když se jeden z domácích hráčů na úrovni penalty opřel do míče, ale trefil jen břevno.

 

Dobrou příležitost měli i hosté z Horního Žďáru. Po chybě v rozehrávce domácích ji ale nedokázali využít.

 

Ve 32. minutě už se měnilo skóre. Domácí Třeboň dokázala přenést míč z jedné strany na druhou ke kopačkám Davida Duška. Ten dokázal překonat brankáře hostů a poslal domácí do vedení - 1:0.

 

Další branku první poločas nenabídl, a tak se šlo do kabin ze jednobrankového vedení domácího B týmu Třeboně.

Třeboň se v druhé půli dokázala ubránit

V druhé polovině Třeboni rychle ubývaly síly a Horní Žďár je začal fyzicky přehrávat. Ke svým útokům využíval především dlouhé nákopy od brankáře Rešla za obranu. Žádná z šancí ale nevedla ke vstřelení vyrovnávací branky.

 

Naopak v samotném závěru utkání, kdy už hosté vsadili vše na vyrovnání, se podruhé prosadili domácí. Po odvráceném nákopu brankáře Rešla zkoušel střelou z půlky trefit prázdnou branku domácí hráč. Míč nedošel až za čáru, ale dobíhající Erik Ferchenbauer doklepl míč do brány, čímž uzavřel skóre zápasu na 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Chtěli jsme potvrdit 3 body z Velenic, protože Žďár je vyrovnaný soupeř s námi a s těmito soupeři potřebujeme bodovat. Chtěli jsme, abychom je nepouštěli do šancí, což se nám tak nějak povedlo, měli asi jen jednu výraznější po naší špatné rozehrávce. My jsme měli tlak a měli jsme dost šancí. Pak z rychlého přenesení hry jsme dali na 1:0 a tak skončil poločas. Potom jsme trošku fyzicky odešli, soupeř nás začal přehrávat nakopávanými míči přes obranu, kdy mají gólmana s dobrou rozehrávkou, který to kopal přes naše obránce, ale to jsme ustáli. Pak vlastně z poslední akce, kdy se to odrazilo z našeho vápna, tak jsme dávali do prázdné brány. To, co jsme chtěli, jsme splnili, abychom nedostali gól, tak to se nám povedlo. Myslím si, že zasloužené vítězství za bojovnost a za vytvořené šance."

SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Bohužel momentálně doplácíme na neustálé rotování sestavy. Třeboň nebyla lepším týmem, ale dokázala potrestat naši chybu při bránění. Druhý gól v závěru padl do prázdné branky při snaze vyrovnat. My žádnou vyloženou šanci neměli, hráli jsme pouze po vápno, a tak se nevyhrává. Musíme holt bojovat a věřit, že aspoň někdy budeme moci hrát v sestavě bez většího rotování."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Nehoda [-] (62. M. Blažek [-] ) , J. Zavadil [-] , O. Beníšek [-] , J. Kučera [-] , O. Michal [-] , M. Kocanda [-] , A. Ježek [-] (81. E. Ferchenbauer [-] ) , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] , D. Dušek [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , J. Hrdlička [-] (67. P. Sliacký [-] ) , M. Koranda [-] , L. Stejskal [-] (45. L. Štěch [-] ) , D. Maňour [-] , K. Voldán [-] , M. Heine [-] (84. L. Dejmek [-] ) , P. Völfel [-]

ŽK: 61. O. Michal , 71. A. Ježek - 77. K. Voldán , 88. P. Völfel , 88. L. Dejmek .
Hráči zápasu: J. Kučera - L. Rešl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACHÁČEK David - BLAŽEK Vladislav, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zapas, ale přikláním se k výhře domácích.

Tip: výhra domácích

Třeboň by doma měla zabrat.