Třebětice zůstávají stoprocentní i po zápase v Dolním Bukovsku


Branky


28

V Dolním Bukovsku se představili Třebětice. Domácí na své půdě zatím neztratili ani bod, hosté ještě neztratili body vůbec. Třebětice předvedly raketový vstup do utkání a o vítězi duelu bylo brzy jasno. Třebětice tak mají plný počet bodů i po pěti kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla velmi rychlý start hostů

V Dolním Bukovsku se slavila pouť a na zápas přijel jeden z horkých kandidátů na postup. Třebětice začaly předvádět kvalitu od začátku. Již ve 4. minutě zakroutil míč přesně k tyči Martin Kelbler - 0:1.

 

Další individuální chyba od Dolního Bukovska přišla v 9. minutě. Potrestat ji dokázal znovu stejný hráč, tedy Martin Kelbler - 0:2.

 

Hosté z Třebětic stále neměli dost a v 16. minutě to bylo již 0:3. Třebětice předvedly únik po pravé straně, centr do vápna na Davida Keblera, který dokázal šanci proměnit.

 

Ve 20. minutě přišla další branka a opět ji vstřelili hosté. Svůj hattrick završil Martin Kebler, když přesnou hlavičkou překonal domácího brankáře - 0:4.

 

Dolní Bukovsko se i nadále snažilo hrát a vstřelit alespoň branku. Nicméně obrana Třebětic je k tomu nepustila. I když Bukovsko mohlo mít do poločasu víc střel, ani jedna nešla přímo na branku, anebo byla zablokována skvěle pracující obranou hostů.

Druhá půlka už žádný gól nepřinesla

Do druhého poločasu nastoupilo Dolní Bukovsko v pozměněné sestavě. Ani to ovšem nepřineslo vstřelení branky. Za zmínku z druhého poločasu stojí zákrok Jakuba Vítka, který se do branky Dolního Bukovska vrátil po šesti letech. V 60. minutě vytáhl míč letící do šibenice.

 

Do konce zápasu se už skóre nezměnilo, ale nedá se říct, že by se utkání už jen dohrávalo, protože oba dva týmy se snažily dát branku.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Třebětice byly prostě a jednoduše lepším týmem. Víc se k tomu asi říct nedá."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "V tomto utkání se nám výborně povedl vstup. Martin Kelbler dal dvě pěkné branky a od začátku nám vše vycházelo. Hráli jsme velmi dobře jak dozadu, tak zejména v ofenzivě. Ještě jsme dvě vynikající příležitosti ke skórování nevyužili. Druhé dějství už bylo takové povinné, byli jsme více na míči a na to jsme se soustředili nejvíce, aby se soupeř nedostal do hry. Toho jsme za celý zápas pustili do jediné šance."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vítek [-] - F. Hruška [-] , P. Zahradník [-] , V. Kotyza [-] , O. Malecha [-] - V. Koutský [-] (46. L. Hejl [-] ) , F. Cihla [-] , P. Kokeš [-] - T. Venčovský [-] (78. J. Matoušek [-] ) , L. Chochol [-] (18. J. Venčovský [-] ) , J. Cihla [-] (89. V. Kotyza [-] ) -

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - D. Kelbler [-] (66. T. Přívětivý [-] ) , V. Novák [-] (76. K. Plachý [-] ) , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] , M. Kelbler [-] (35. J. Dolák [-] ) , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , V. Havlík [-] , D. Mašát [-]

ŽK: 41. F. Cihla , 62. T. Venčovský , 68. F. Hruška , 77. P. Zahradník , 86. J. Vítek - 72. D. Mašát .
Hráči zápasu: P. Kokeš - M. Kelbler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - STUDENÝ Josef, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady kluci z Třebětic jednoznačně vyhrajou.

Tip: výhra hostů

Hosté jdou za postupem a vyhrají.