3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice porazila poslední České Velenice


Branky


61. J. Tajml , 74. O. Madar , 85. F. Slavík
27

České Velenice potřebovaly zabrat a konečně sebrat nějaké body do tabulky. V tomto kole přijely na půdu Kardašovy Řečice. V první polovině se žádný z týmů neprosadil. Ve druhém poločase se dokázali prosadit pouze domácí hráči, a tak České Velenice zůstávají stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

V prvním poločase se snažily hrát aktivně oba týmy. Oba týmy si dokonce vytvářely příležitosti, ale koncovka bohužel vázla. Žádná šance tak nebyla proměněna a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půlce rozhodli domácí třemi brankami

Ve druhé polovině už diváci branky viděli. První přišla v 61. minutě utkání. Domácí Kardašova Řečice zahrávala standardní situaci. K hlavičce se v těžké pozici dostal Jiří Tajml, který dokázal poslat míč za záda brankáře hostů - 1:0.

 

Od této chvíle byla jednoznačně lepší domácí Kardašova Řečice. Tuto převahu dokázala stvrdit druhou brankou, kterou v 74. minutě vstřelil Ondřej Madar, když zblízka prostřelil hostujícího brankáře - 0:2.

 

O tři minuty později se nechal vyloučit velenický František Dvořák a hosté už se v početním oslabení nedokázali vzchopit ke snaze o zdramatizování duelu.

 

Naopak domácí pak přidali ještě jeden gól v 85. minutě. Třetí brankou uzavřel účet utkání po rohovém kopu František Slavík - 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale spoustu akcí jsme nedokázali dotáhnout do konce. Částečně za to mohla přemíra naší snahy, která nám svazovala nohy v kombinaci, a částečně tvrdá, místy přímo zákeřná hra hostí, která ovšem často zůstávala bez povšimnutí rozhodčích. Svoji převahu v utkání jsme dokázali vyjádřit až ve druhém poločase. Měli jsme velkou motivaci utkání zvládnout za tři body a jsem moc rád, že se nám to díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase podařilo."

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: V první části utkání se hrál poměrně hezký fotbal. Hra byla vyrovnaná a šance ke vstřelení branky si vytvořily oba dva týmy. Buď se vyznamenali brankáři, anebo střelci netrefili bránu. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu. Zlom v utkání přišel po hodině hry, kdy domácí zahrávali standardní situaci a domácí hráč hlavou ve vápně změnil směr míče, který skončil za zády našeho gólmana. Kardaška byla od té doby lepší a my jsme se nezmohli na větší odpor. Soupeř přidal další dvě branky v době, kdy jsme dohrávali utkání bez vyloučeného Dvořáka. Řekl bych, že jsme odešli i fyzicky. Domácí vyhráli po zásluze hlavně za výkon ve druhém poločase. My jsme stále bez bodu a v tuto chvíli na nás leží velká deka.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - K. Valek [-] (58. J. Tajml [-] ) , V. Roubík [-] , O. Madar [-] , M. Bílek [-] , J. Vosecký [-] , J. Madar [-] , Z. Šergl [-] (74. M. Kupka [-] ) , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] , V. Jánošík [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Šupák [-] , R. Mikudim [-] , J. Mikl [-] , V. Samec [-] , K. Tranduy [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , J. Martinec [-] , P. Bambule [-] (66. J. Vetrák [-] ) , M. Filip [-]

ŽK: 77. M. Bílek - 36. J. Mikl , 43. M. Filip , 54. F. Dvořák , 60. K. Tranduy . ČK: 77. F. Dvořák .
Hráči zápasu: O. Madar - V. Samec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - ROUS Zdeněk, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Domácí by měli vyhrát.