1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň slaví první výhru na půdě trápících se Velenic


Branky


30

V souboji dvou týmů, které stále čekaly na vítězství, se na půdě Českých Velenic představil B tým Jisky Třeboň. Mladý tým hostů přijel s taktikou ubránit se a udeřit z brejků, což mu nakonec vyšlo skvěle. Třeboň tak slaví první výhru v sezóně, naopak Velenice zůstávají stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

České Velenice chtěly získat první body v sezóně a od začátku utkání si za nimi šly. Byly neustále v tlaku, ale z žádné z mnoha vytvořených šancí nedokázaly vstřelit branku. Hosté naopak hrozili pouze z protiútoků díky rychlým krajním záložníkům. V první polovině se ale ani na jedné straně skóre neměnilo a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Velenice tlačily, ale selhaly v zakončení

Druhá půle nabídla v podstatě stejný obrázek jako ta první. Domácí České Velenice tlačily, dostávaly se do zakončení, ale mladý třeboňský B tým stále odolával. Hosté stále hrozili pouze z brejků, ale narozdíl od první půle je začali proměňovat. Nejprve v 56. minutě skóroval po jednom z nich Miroslav Pfeifer - 0:1.

 

V 69. minutě Třeboň využila další ze svých rychlých kontrů a dokázala navýšit vedení na 0:2. Trefil se Jan Rešl.

 

Domácím se herní převahu podařilo zužitkovat až v 79. minutě, kdy paradoxně také po rychlém protiútoku do výjimečně otevřenější hostující obrany skóroval Jakub Šupák - 1:2.

 

Pak opět zarhozila Třeboň, ale branku již nepřidala, stejně jako o chvíli později domácí České Velenice. Utkání tedy skončilo výhrou hostů 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "S Třeboní jsme potřebovali nutně bodovat a to se nám nepodařilo. Už se mi to nechce ani komentovat. Celé utkání bylo v naší režii, vytvořili jsme si jasnou převahu po celé utkání, ale bohužel v koncovce na nás leží ohromná deka. Jako by pro nás byla soupeřova brána zakletá. Místo toho abychom v utkání vstřelili pět branek, tak si z ojedinělých situací dáme branku vlastně sami. Dokážeme přestřelit prázdnou soupeřovu bránu ze dvou metrů. Naše produktivita v koncovce je žalostná a proto bohužel ztrácíme utkání, ve kterých soupeře nepustíme skoro k balonu. Nedá se nic dělat, musíme jít dál a doufat, že tu smůlu protrhneme."

TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Dneska to byl masakr. 2:1 výhra, Velenice deka, neproměněné šance, my trpělivě. Měli jsme mladou sestavu, takže jsme byli takticky zalezlí. Poločas 0:0, přežili jsme pár jejich neproměněných šancí a zkrátka jsme plnili to, co jsme si řekli, že počkáme vzadu. Na malém hřišti v Nové Vsi, kde to bylo hodně soubojové, tak jsme měli rychlé krajní záložníky a ze dvou brejků jsme dali na 2:0. Pak jsme dostali na 2:1 taky z protiútoku. Ještě mohly oba týmy dát gól, ale potom jsme to už ukopali vysloveně jednoduchou hrou."



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , M. Filip [-] , R. Mikudim [-] , J. Mikl [-] (63. P. Bambule [-] ) , V. Samec [-] , K. Tranduy [-] (72. J. Vetrák [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , J. Martinec [-] , R. Škácha [-] (54. J. Šupák [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - J. Kollmann [-] (17. M. Nehoda [-] ) , O. Michal [-] , M. Kocanda [-] , M. Blažek [-] , A. Ježek [-] (70. E. Ferchenbauer [-] ) , K. Bicenc [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] , F. Čábela [-] , D. Dušek [-]

ŽK: 63. O. Michal , 66. A. Ježek .
Hráči zápasu: J. Šupák - M. Blažek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - MACHÁČEK David, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Doufám, že konečně protrhneme střeleckou smůlu a urveme první tři body v této sezóně. Musím tipovat výhru Velenic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím, že domácí poprvé vyhrají...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích