J. Burda 56. (p.)
M. Šachl 77.
2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V zápase dvou odlišných poločasů se body dělily


Branky


56. J. Burda (p.) , 77. M. Šachl - 9. D. Trmal , 27. J. Záruba
29

Do utkání na půdě Lomnice vstupoval Suchdol nad Lužnicí jako jasný favorit, neboť domácí dosud nezískali ani bod. Tomu zprvu odpovídal i vývoj utkání, když se hosté dostali do dvoubrankového vedení. V druhém poločase se ale role týmů naprosto otočily a Lomnice dokázala vyrovnat, čímž získala svůj první bod v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila hostům ze Suchdola

V první půli na hřišti jednoznačně dominoval tým Suchdola nad Lužnicí. Domácí se vůbec nemohli dostat do hry, kazili i jednoduché situace a hosté toho dokázali využít. A to hned v 9. minutě, kdy skóre otevřel zaslouženě Daniel Trmal - 0:1.

 

Ani inkasovaná branka domácí Lomnici nepomohla a hosté se stále tlačili dopředu. To vyústilo v jejich druhou branku, kterou vstřelil ve 27. minutě Jakub Záruba - 0:2.A jelikož první půle další branku nenabídla, platilo toto skóre i o přestávce.

Ve druhé půli domácí zabrali a dokázali vyrovnat

Do druhé poloviny utkání lépe vstoupila domácí Lomnice, její hráči přidali na pohybu, zvýšili důraz až na hranici faulů, nebo dokonce možná i za ní, nicméně rozhodčí to toleroval. Hodně emocí vyvolaly hlavně dva zákroky domácích hráčů.

 

V prvním případě unikajícího Davida Čápa zastavil nedovoleně domácí stoper Šachl, který už měl jednu žlutou kartu a měla následovat druhá žlutá a tudíž červená karta. Rozhodčí ale kartu neudělil. Pro suchdolského hráče ale tímto utkání bohužel skončilo, neboť si při pádu poranil rameno. V druhém případě domácí Melichar šel v zápalu hry s velice vysoko nataženou nohou do gólmana Rácika a střetl se s ním.

 

Domácí ale kromě zvýšené agresivity dokázali i skórovat. Nejprve v 56. minutě snížil Jan Burda bezpečně proměněným pokutovým kopem - 1:2.

 

A v 77. minutě vyrovnal hlavičkou na 2:2 Michal Šachl. Další branka už ve vypjatém utkání nepadla a domácí Lomnice se tak po remíze se Suchdolem může radovat z prvního získaného bodu této sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Byl to zápas dvou odlišných poločasů. První poločas byli jasně lepší hosté, kteří nás přehrávali, my hodně kazili nahrávky a výsledkem byl poločasový výsledek 0:2. Do druhé půle naši kluci vlítli jako vyměnění. Bojovali, makali, vysoko presovali, nedávali Suchdolským moc času ani místa na kombinaci a jejich hra již nebyla tak dobrá. Nejdříve snížil nekompromisně z penalty Honza Burda, vyrovnávací gól dal krásně hlavou Michal Šachl. Konečně se kluci na zápas sešli a bylo to znát. Doufáme, že jim to vydrží a výsledkově půjdeme nahoru."




Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - J. Burda [-] (84. M. Špale [-] ) , D. Nosek [-] , T. Vačkář [-] , V. Melichar [-] , J. Burda [-] , M. Šachl [-] , M. Šachl [-] , V. Strouha [-] , V. Kaštánek [-] , T. Kabele [-] (68. D. Fiktus [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - O. Černoch [-] , D. Čáp [-] (46. J. Vaněk [-] ) , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , K. Trmal [-] (60. T. Koranda [-] ) , D. Trmal [-] , Š. Kubašta [-] , P. Špale [-] (77. D. Kreim [-] ) , F. Měkuta [-] , T. Záruba [-]

ŽK: 18. M. Šachl , 61. M. Šachl , 75. V. Melichar .
Hráči zápasu: M. Šachl - J. Záruba .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - SVOBODA Jan, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Suchdol v čele s Ondrou Černochem má kvalitní tým a Lomnici se moc nedaří. Věřím ve výhru suchdolského týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tady preji první výhru klukům z Lomnice..

Tip: výhra hostů