5:1
(1:1)
45. P. Raab
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice si poradily s Olešnicí a zůstávají stoprocentní


Branky


15. V. Habr , 52. V. Habr , 56. M. Novotný , 82. M. Kelbler , 83. D. Kelbler - 45. P. Raab
30

Třebětice přivítaly doma Olešnici a dal se čekat pěkný zápas. V úvodu byli lepší domácí a zaslouženě se dostali do vedení. Hosté z Olešnice těsně před pauzou vyrovnali. Druhý poločas byl ale jasně v režii domácích Třebětic, které přidaly čtyři branky a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnané skóre

V úvodu byli aktivnější domácí. První gól přišel v 15. minutě, kdy se po straně uvolnil Jan Chvátal a přesnou přihrávkou našel Vojtěcha Habra a ten otevřel skóre - 1:0.

 

Potom měli domácí ještě několik možností ale finální fáze jim vázla. Pak se ozvala také Olešnice. Její první velká šance přišla ve 38. minutě, kdy Drtina krásně uvolnil Borka, jehož střela skončila na břevně.

 

Těsně před pauzou, kdy už se domácí mužstvo nejspíše vidělo v šatně, ve 45. minutě, vyslal Horelica do akce Patrika Raaba, který se po individuální akci prosadil a vyrovnal na poločasových 1:1.

V druhé půli si Třebětice zastřílely

Druhý poločas nabídl góly hned v úvodu. Konkrétně v 52. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil opět kapitán domácích Třebětic Vojtěch Habr - 2:1.

 

O 4 minuty později po straně unikl rychlonohý Milan Novotný, dostal se až do zakončení a zvýšil tvrdou střelou již na 3:1.

 

V 82. minutě vypíchl aktivní Novotný balon hostujícímu stoperovi a nahrával kolegovi v útoku Martinu Kelblerovi. Ten s chladnou hlavou a přehledem zavěsil - 4:1.

 

To stále nebylo ze strany domácích všechno. V 86. minutě po krásné akci na levé straně Martin Kelbler našel bratránka Davida Kelblera a ten byl nekompromisní a završil na konečných 5:1.

 

Domácí Třebětice tak mají i po čtyřech kolech plný počet bodů, hosté z Olešnice mají bilanci dvou výher a dvou porážek.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Jsem rád a musím tým pochválit, jakým způsobem těžké utkání s kvalitním soupeřem zvládli. Dá se říci, že celý zápas jsme měli herní převahu. Vytvořili jsme si i spoustu šancí, ale ne všechny jsme proměnili tak, jak jsme měli. Jediné s čím nemohu být spokojen je chování ve finální fázi, tam to budeme muset zlepšit. Ale i tak jsme zaslouženě zvítězili."

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Do Třebětic jsme jeli bez několika hráčů, včetně gólmana Davida Janečka, takže do branky musel zaskočit Filip Šafránek. Věděli jsme, že domácí patří mezi favority soutěže, a myslím si, že to celý zápas ukazovali. Škoda jen, že rozhodčí nepískl za stavu 3:1 podle mě jasnou penaltu, i když bychom zápas asi pouze zdramatizovali. Domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - J. Chvátal [-] (78. D. Kelbler [-] ) , V. Havlík [-] , T. Chvátal [-] , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] (86. S. Habr [-] ) , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] (90. M. Havlík [-] ) , M. Kelbler [-] (84. V. Pokorný [-] ) , V. Habr [-] , V. Bastl [-]

TJ Sokol Olešnice
F. Šafránek [-] - B. Bahenský [-] , P. Raab [-] , S. Drtina [-] (79. A. Ragaň [-] ) , R. Horelica [-] , J. Borek [-] , A. Pilát [-] (54. R. Chrástka [-] ) , M. Lust [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , L. Lenk [-]

ŽK: 75. V. Habr , 77. M. Kelbler .
Hráči zápasu: M. Novotný - M. Lechner .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - BLAŽEK Vladislav, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Domácí se na soutěž kvalitně posílili a v čele s trenérem Markem Černochem jsou aspirantem na postup. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tady to nejde jinak a dávám výhru hostů, určitě to bude vyrovnaný zápas, který se divákům bude líbit...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích