Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená i nadále stoprocentní, když porazila Ledenice


Branky


28

Studená hrála již třetí domácí utkání v sezóně proti Ledenicím. V utkání si dokázali domácí hráči udržet stoprocentní bilanci a mají plný počet bodů. Hosté z Ledenic naopak prohráli podruhé za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl raketový start domácích

Domácí Studené se povedl naprotsto fantastický vstup do uktání. Hned ve 2 minutě se prosadil nejlepší kanonýr soutěže Libor Dvořák. Aby toho nebylo málo, tak hned v 5. minutě přidal druhou branku domácích Lukáš Makovička. Po pěti minutách tak bylo skóre 2:0.

 

Hosté se z tvrdého direktu poměrně rychle vzpamatovali a již v 7. minutě dokázal snížit Jan Fencl - 2:1. Stejný hráč mohl o chvíli později i vyrovnat, ale bohužel pro Ledenice trefil hlavičkou pouze tyč. V další šanci na srovnání se ocitl Matěj Volf. Toho ale skvěle vychytal domácí brankář Duchoň.

 

Pak se o slovo opět přihlásila domácí Studená. A na rozdíl od Ledenic své šance dokázala proměňit. Nejprve přidal ve 21. minutě svou druhou branku Libor Dvořák, když proměnil pokutový kop - 3:1.

 

Ve 45. minutě pak uzavřel poločasové skóre domácí kapitán Tomáš Lindourek, který zakončoval nepokrytý po standardní situaci - 4:1.

Druhá půlka ve znamení zákroků brankářů

Ve druhé půli si sice oba týmy vypracovaly několik nadějných situací ke vstřelení branky, ale brankáři na obou stranách se rozhodli, že už žádnou branku nepustí. Do konce utkání tak zůstalo v platnosti skóre, které platilo už po poločasu, tedy 4:1.

 

Domácí Studená zůstává díky této výhře nadále stoprocentní. Naopak hosté z Ledenic si po výhrách ve dvou úvodních kolech připsali už druhou prohru v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Josef Mařík: "Vstup do utkání se nám nepovedl, během pěti minut jsme dvakrát inkasovali. Pak jsme zvýšili tempo a Fencl snížil. Bohužel domácí zvýšili náskok v 21. minutě z penalty a na konci poločasu po nepokryté standardní situaci. V druhé půli díky výborným zákrokům obou brankářů gól nepadl, takže zůstal výsledek z poločasu 4:1 pro domácí. Herně jsme odehráli slušný zápas, bohužel dostáváme laciné branky a naše šance neproměňujeme."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - L. Dvořák [-] , J. Šimánek [-] (87. M. Lacina [-] ) , P. Maška [-] , F. Soukal [-] , T. Lindourek [-] , V. Staněk [-] (73. O. Doležal [-] ) , R. Popelínský [-] (46. D. Adamec [-] ) , L. Makovička [-] (46. D. Strojek [-] ) , J. Krizan [-] (85. K. Reidl [-] ) , O. Dokulil [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] (71. V. Hinterhölz [-] ) , P. Volák [-] , M. Kadlec [-] , O. Švarc [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] (83. P. Svoboda [-] ) , M. Volf [-] , J. Kubec [-] (46. L. Winkler [-] ) , M. Bednář [-] (51. M. Kožant [-] ) , M. Dudáček [-]

ŽK: 55. J. Krizan , 90. D. Adamec - 28. P. Volák , 29. J. Fencl , 62. M. Kadlec , 62. L. Winkler , 73. O. Švarc .
Hráči zápasu: L. Dvořák - J. Fencl .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: JURÁŇ Karel - ROUS Zdeněk, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání je pro mě jasným favoritem Studená, má kvalitní tým a doma body nerozdává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ikdyž nerad, a pral bych klukům z Ledenic nějaký bod, tak si myslím, že ve Studené prohrají...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích