4:2
(1:1)
13. J. Beneda (vl.)
89. P. Zahradník
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Žďár porazil Dolní Bukovsko a zapsal první výhru v sezóně


Branky


41. K. Voldán , 49. M. Koranda , 59. J. Kubát , 69. D. Maňour - 13. J. Beneda (vl.) , 89. P. Zahradník
27

Horní Žďár přivítal na domácím hřišti Dolní Bukovsko. Přestože domácí brzy prohrávali a navíc hráli 70 minut po červené kartě v oslabení, dokázali skóre duelu otočit a připsali si první vítězství v nové sezóně. Dolní Bukovsko naopak střídá domácí výhry s venkovními porážkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli mělo Dolní Bukovsko zápas nadějně rozehraný

Zápas začalo aktivně Dolní Bukovsko. Chtělo určovat tempo hry a proto se hned v první minutě dostal po autu k míči ve vápně Pavel Kokeš, jeho střelu obrana zablokovala. První branka přišla ve 13. minutě. Josef Venčovský utekl po levé straně. Dal míč pod sebe na Pavla Kokeše, ten odcentroval do vápna, kde našel hlavu domácího Josefa Benedy, který si uklidil míč do vlastní sítě - 0:1.

 

Ránu pro Dolní Bukovsko přinesla 14. minuta, kdy se zranil brankář Brůha a do brány tak musel trenér Kotyza. V 19. minutě se do samostatného úniku dostal Petr Zahradník, který byl ovšem faulován stoperem Šablaturou, který za svůj zákrok viděl červenou kartu. Následný přímý kop dokázal zlikvidovat domácí brankář Rešl.

 

Poslední velkou šancí Bukovska v prvním poločase byla střela Jana Bártíka, který osamocený na malém vápně vůbec netrefil branku.

 

Od té doby začal hrát spíše domácí Žďár, i když byli o desíti. Jeho tlak přinesl ve 41. minutě gól Karla Voldána z 20 metrů k pravé tyči a srovnání skóre na 1:1.

Druhá půle patřila oslabeným domácím

Ve druhém poločase pokračovali domácí v určování hry. To navíc dokázali rychle přetavit i ve vedoucí branku ve 49. minutě. Z dorážky po přímém kopu se prosadil Martin Koranda - 2:1.

 

Hosté z Dolního Bukovska nedokázali domácím nijak vzdorovat ani přes svou početní výhodu. Podobný gól vsítil i Jakub Kubát v 59. minutě, kdy po zmatku ve vápně hostů dorážel míč do prázdné branky - 3:1.

 

Další branku domácích přidal David Maňour v 69. minutě, když jeho střela ze střední vzdálenosti zapadla za záda brankáře. Horní Žďár tedy vedl již 4:1.

 

Dolní Bukovsko se vzmohlo na poslední tlak od 80. minuty. Přineslo to ovšem jen upravení skóre na finálních 4:2, kdy se po centru Františka Cihly hlavou trefil Petr Zahradník.

 

Domácí Horní Žďár se tak i přes sedmdesátiminutové oslabení dočkal prvního vítězství v nové sezóně. Nad Dolním Bukovskom v poměru 4:2.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "V dalším kole jsme přivítali na svém hřišti hráče z Dolního Bukovska. Nevěděli jsme, jak soupeř hraje, a tak jsme si řekli že začneme opatrně. Jsme rádi že jsme zápas zvládli i po takovém průběhu který nastal v prvním poločase. Na hráčích je vidět bojovný duch a makají jeden za druhého."

TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Všechno špatně. Místo toho, abychom soupeře přehráli, když jich bylo 10, tak jsme přestali hrát a zápas si prohráli sami. Musíme zlepšit svůj celkový přístup a zabrat doma proti Třeběticím."



Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , J. Hrdlička [-] (63. D. Maňour [-] ) , M. Koranda [-] , J. Kubát [-] (82. T. Roštek [-] ) , L. Stejskal [-] , K. Voldán [-] , D. Šablatura [-] , R. Bláha [-]

TJ Dolní Bukovsko
O. Brůha [-] (14. V. Kotyza [-] ) - F. Cihla [-] , J. Bártík [-] , L. Chochol [-] , J. Cihla [-] , P. Kokeš [-] , J. Venčovský [-] , O. Malecha [-] , P. Zahradník [-] , V. Kotyza [-] , S. Miřátský [-]

ŽK: 24. J. Kubinec , 52. J. Hrdlička , 67. K. Voldán - 28. S. Miřátský , 44. L. Chochol , 58. J. Bártík , 75. J. Cihla . ČK: 19. D. Šablatura .
Hráči zápasu: M. Koranda - P. Zahradník .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Křížovský Jiří - RYKLÍK Filip, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

V Bukovsku jsme hráli minulý týden a myslím si, že venku moc bodů sbírat nebudou. Sílu Žďáru neznám, ale i přesto věřím ve výhru domácích.

1. 9. 2021 14:18
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
V Bukovsku jsme hráli minulý týden a myslím si, že venku moc body sbírat nebudou. I když neznám kvalitu Žďáru, tak věřím ve vítězství domácího týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tady to vidím na výhru domácích, kteří se u nás druhý poločas prezentovali dobrým výkonem...

Tip: výhra hostů