Olešnice slaví první domácí výhru


Branky


10. R. Horelica , 21. P. Raab , 45. P. Volf , 80. L. Lenk (p.) - 73. R. Bláha
30

Olešnice ve třetím kole přívítala na svém hřišti Horní Žďár. V prvním poločase domácí rozhodli třemi brankami o svém vítězství a získali tak první domácí výhru v nové sezóně. Naopak Horní Žďár zůstává stále na jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí rozhodli zápas třemi góly

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, svého soupeře přehrávali. Tlak vyústil v první vstřelenou branku již v 10. minutě. Šafránek našel krásnou uličkou rozběhnutého Radima Horelicu, jenž obešel golmana a nemýlil se.

 

Ve 21. minutě domácí svůj náskok navýšili. Patrik Raab využil chybu obrany Horního Žďáru a z úhlu dokázal skórovat opět do prázdné branky - 2:0.

 

Chvíli na to vychytal hostující gólman Rešl tvrdou střelu Piláta. Před koncem poločasu ale obrana hostů znovu kapitulovala. Ve 45. minutě opět Šafránek našel na zadní tyči osamoceného Petra Volfa, který gólem do šatny zvýšil na 3:0.

Hosté se domácím ve hře vyrovnali, ale skóre srovnat nedokázali

Do druhé půle vstoupili hosté s cílem duel zdramatizovat a nejlépe i vyrovnat. Začali hrát velmi bojovně a dělali domácí Olešnici dost problémů. Měli několik brankových příležitostí, ale kýženého gólu se dočkali až v 73. minutě. Po zmatcích v Olešnické obraně a pěkné kombinaci snížil Radim Bláha, který ve žďárském dresu debutoval - 3:1.

 

To bylo ale ze strany hostujícího týmu všechno. Naopak o chvíli později znovu udeřili domácí. V 80. minutě uzavřel skóre zápasu z pokutového kopu kapitán domácích Lukáš Lenk. Olešnice tak zapsala první domácí výhru v sezóně v poměru 4:1 nad Horním Žďárem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Před zápasem jsme se rozloučili s legendou klubu a jedním s historicky nejlepších střelců Olešnice - Petrem Fialou, před nímž i touto cestou smekám klobouk za jeho bohatou kariéru. Přivítali jsme Horní Žďár, který jsme vůbec neznali, dali jsme 3 góly do poločasu, ale hosté se druhou půli zvedli a začali bojovat. Zápas jsme ale zvládli za 3 body, takže pohoda."

SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas se soupeřem, který v loňské sezóně hrál 1.A třídu, navíc terén byl silné podmáčený, a tak jsme si řekli že začneme opatrně. Nicméně jsme v 10. minutě z první šance domácích inkasovali. My se nedokázali dostat první poločas vůbec do hry. Druhý poločas byl úplně jiný. Bylo nás cele hřiště a dokázali jsme domácí zamknout na jejich polovině. Ze spousty šancí jsme ovšem dokázali proměnit pouze jednu."



Počet diváků: 85. Rozhodčí: MUZIKA Filip - STUDENÝ Josef, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2021 01:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Olešnice loni hrála 1.A třídu a má určitě svou kvalitu. V prvním domácím utkání sice padla, ale v posledním kole si spravila chuť ve Velenicích. Se Žďárem si doma poradí a vyhraje o 3 branky - 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tentokrát budu věřit domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Potvrdíme 3 body z venku a pokud budeme hrát jak jsme hráli, budeme hrát na špici soutěže...snad P.Raabovi vydrží strelecky apetit...

Tip: výhra domácích