3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Bystřice přehrála Lomnici nad Lužnicí


Branky


29

TJ Jiskra Nová Bystřice přivítala v souboji dvou týmů, které doposud nezískaly ani bod, Lomnici nad Lužnicí. Domácího prostředí využila k tomu, aby získala první body do tabulky, právě novobystřická Jiskra, když zvítězila 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zužitkovala Nová Bystřice převahu ve vedoucí gól

Do prvního poločasu vstoupila lépe domácí Nová Bystřice. Měla územní převahu, ze které pramenily i brankové příležitosti. Gól však hodně dlouho nepřicházel. Až těsně před poločasovou přestávkou, ve 42. minutě, přišel centr, který před branku vyslal Jan Schramhauser. Míč našel přímo hlavu nehlídanehého Petra Bobála a domácí zaslouženě vedli 1:0.

V druhé půli byla lepší Lomnice, další branky ale dávali domácí

Do druhé půle musel domácí trenér udělat jednu vynucenou změnu, kdy zraněného obránce Luďka Kuchaře nahradil Radek Schramhauser. Toto zranění se podepsalo na výkonu domácího týmu a otěže převzala hostující Lomnice nad Lužnicí. Po veliké chybě v obraně domácích mohli hosté srovnat, ale výbornou příležitost promarnili.

 

To jakoby pomohlo Nové Bystřici dostat se zpátky do zápasu. Na šanci hostí odpověděli tím nejlepším způsobem. V 75. minutě utkání se krásně trefil Jakub Janoušek a domácí vedli již 2:0.

 

A vytvářeli si i další šance. Havel, Kubeš i Frühauf ale ztroskotali na výborně chytajícím brankáři Lomnice, Ondřeji Valovi. Nakonec se ale domácí ještě jedné branky dočkali. V 84. minutě se prosadil utěšenou ranou z dálky David Frühauf a pečetil tak konečný výsledek 3:0 pro domácí Novou Bystřici. Ta tak získala první body v nové sezóně, naopak Lomnice si na ně musí ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "První poločas nám herně vyšel, měli jsme stálou územní převahu, ale gól jsme dali až chvilku před přestávkou. Do druhé půle už nenastoupil zraněný Kuchař a jakoby to s celým týmem hodně zatřáslo. Následovala dvacetiminutovka, kdy nám nevycházelo vůbec nic. Hosté se dostali na koně a po obří individuální chybě našeho obránce mohli vyrovnat. Poté se trefil nádherně Kuba Janoušek. Další šance Havla, Kubeše a Frűhaufa vychytal výborný gólman Vala. V závěru se ještě prosadil utěšenou ránou z dálky David Frűhauf a uzavřel gólový účet. Hosté celý zápas dobře bránili, zahušťovali dobře prostory kolem šestnáctky a předvedli hlavně ve druhé půli sympatický výkon."

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Spíše bojovné utkání vyhráli domácí, kteří uměli trestat naše chyby a v závěru zápasu si vedení pojistili pěknými střelami. My jsme nedokázali míč dostat do branky ani z té nejvyloženější šance."



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - L. Kuchař [-] (46. R. Schramhauser [-] ) , J. Kubeš [-] , P. Celý [-] , J. Havel [-] , D. Frühauf [-] (87. J. Kaiseršot [-] ) , P. Bobál [-] (87. A. Janata [-] ) , J. Janoušek [-] , J. Schramhauser [-] (75. M. Feytl [-] ) , R. Schmidt [-] , A. Benkovský [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - P. Prášek [-] , M. Špale [-] (64. M. Dušák [-] ) , M. Šachl [-] , M. Havel [-] (59. V. Nohava [-] ) , D. Fiktus [-] (55. D. Nosek [-] ) , V. Strouha [-] , V. Kaštánek [-] , M. Velich [-] , J. Samec [-] , T. Kabele [-]

ŽK: 59. J. Kubeš , 89. J. Kaiseršot - 32. M. Šachl .
Hráči zápasu: D. Frühauf - O. Vala .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MACHÁČEK David - BLAŽEK Vladislav, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

V Lomnici jsem nějakou dobu působil i jako hráč a vím, že to kluci neměli jednoduché. Před letošní sezónou se vrátilo pár kluků, ale zatím se výsledkově nedaří. Věřím, že silnou Bystřici potrápí, ale ta zároveň ukáže sílu domácího prostředí. Oba brankáři chytají dobře. Tipuji utkání bez branek – 0:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I tady věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Přál bych Lomnici bodík, ale myslím si, že si na první body kluci ještě počkají...

Tip: výhra domácích