Dolní Bukovsko doma udolalo České Velenice


Branky


29

Po výprasku v derby v minulém kole se chtělo Dolní Bukovsko revanšovat fanouškům. Soupeře k tomu měli v podstatě ideálního, neboť České Velenice zatím nezískaly ani bod. To se Bukovsku povedlo, když šlo brzy do vedení a nejtěsnější náskok udrželo až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce šlo Bukovsko rychle do vedení

Domácí z Dolního Bukovska potřebovali zapomenout na poslední zápas. A podle toho i začali. Po několika šancích hostů hned v 11. minutě zakroutil František Hruška míč z rohového kopu přímo za záda brankáře Českých Velenic.

 

V 18. minutě rozjeli domácí akci po pravé straně, Lukáš Chochol nakopl míč do vápna, kde si na něj naběhl Josef Venčovský. Ve velké šanci ovšem branáře hostů nepřekonal. Do 25. minuty se pak oba dva týmy přetahovaly o to, kdo bude ovládat hřiště. Trávník ovšem připomínal svým stavem hřiště v Jablonci uprostřed února. Veleničtí byli poté aktivnější, ovšem do poločasu si žádnou větší šanci nevytvořili, a tak šli do šatny s lepší náladou domácí.

České Velenice se snažily vyrovnat, domácího brankáře ale nepřekonaly

Ve druhém poločase měli jako první větší šanci domácí, když v 50. minutě František Hruška odcentroval míč z levé strany na nabíhajícího Lukáše Chochola, který ovšem svou hlavou zamířil těsně vedle levé tyče.

 

Pak už hráli hlavně hosté. Velké ohrožení brankáře Brůhy ovšem nepřišlo. Ten ve svém prvním startu za Dolní Bukovsko jistě chytal střely z dálky a stahoval do náruče centry hostů. Ovšem na pozoru se musel mít v 89. minutě. Centr z levé strany na malé vápno spadl přímo na hlavu útočníka hostů, který trefil břevno.

 

Zbytek zápasu si už domácí pohlídali a vyhráli tak opět doma nejtěsnějším možným způsobem a opět bez obdržené branky.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Bylo pro nás velice důležité zapomenout na to, co se stalo minulý týden. Dnešní zápas byl opravdu těžký. Velenice sice nemají ani bod, ale známe jejich kvalitu. Přijely k nám vyhrát a bylo to na nich znát. Jsem rád, že jsme je porazili a vybojovali tak další tři důležité body."

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "Utkání v Bukovsku se hrálo na silně podmáčeném terénu hraničícím s regulérností hřiště. Začali jsme dobře a za prvních 10 minut jsme mohli dát tři branky. Bohužel koncovka v tomto utkání byla naší slabinou, a tak přišel v 11. minutě trest. Domácí zahrávali rohový kop a náš brankář při snaze vyboxovat míč na podmáčeném terénu podklouzl a hodil si ho do vlastní brány. I přes to jsem nevěřil tomu, že bychom tady měli ztratit body. Celé utkání se hrálo pouze na polovině soupeře, který jen odkopával balóny ze své poloviny. Bylo to o dobývání bukovské branky. I přes zbytečné vyloučení našeho hráče 10 minut před koncem utkání jsme soupeři nedovolili vůbec nic. Z mnoha šancí jsme dokázali pouze orazítkovat břevno soupeřovi brány. Je to pro nás velká ztráta a ukazuje se, jak nám v koncovce chybí zraněný Fiala. V tomto utkání jsme se porazili sami, protože soupeř za celé utkání nevystřelil ani jednou na naší bránu. V tomto případě platilo rčení: 'Fotbal nemá logiku'."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHÁČEK David - HANES Tomáš, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Byť je to náš velký rival, tak já věřím, že doma jsou silnější a poslední nepovedené utkání budou chtít před domácími fanoušky napravit. Velenicím chyběl střelec Fiala, takže jsou zatím bez bodu. Pokud se domácím vrátí brankář po zranění, tak vyhrají o 1 branku. Tipuji 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tady dám na domácí, hosté toho posledně doma moc nepředvedli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tady zkusím výhru hostů, ikdyž to bude těžký zapas...

Tip: výhra hostů