Olešnice zvítězila vysoko na půdě Českých Velenic


Branky


89. J. Mikl - 10. S. Drtina , 29. P. Raab , 46. P. Volf , 79. M. Koktavý , 83. P. Raab
26

Olešnice získala první tři body to tabulky, když porazila vysoko České Velenice. Ty tím pádem naopak na první body v nové sezóně budou čekat minimálně do příštího kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice se k výhře přiblížila dvěma góly v první půli

Hosté z Olešnice odehráli na půdě Českých Velenic velice dobrý zápas. Již od začátku si šli za vítězstvím. První branku vstřelil již v 10. minutě Stanislav Drtina. Akci začal Šafránek, který krásným centrem našel nejlepšího hráče prvního kola, Radima Horelicu. Ten hlavou přiťukl míč právě k zakončujícímu Drtinovi, který se nemýlil - 0:1.

 

Střelec úvodní branky, Drtina, si v první polovině duelu připsal i asistenci. Ve 29. minutě našel krásnou kolmicí Patrika Raaba, který unikl domácí obraně a pohodlně zvýšil na 0:2. Více zajímavého první poločas už nenabídl.

 

 

Ve druhé půli byla Olešnice efektivnější a dotáhla utkání k vítězství

Druhý poločas začal okamžitou brankou hostujícího týmu. Ve 46. minutě se po zmatcích v obraně Českých Velenic prosadil Petr Volf - 0:3

 

V dalších minutách nepřicházely vyložené brankové příležitosti. Zajímavá byla zase až poslední desetiminutovka. Nejprve v 79. minutě udeřili z rychlého protiútoku znovu hosté. Po přihrávce Horelici se prosadil Martin Koktavý - 0:4.

 

Hned po čtyřech minutách, v 83. minutě přidala Olešnice pátou branku. Hezkou individuální akci předvedl Patrik Raab, který si ve vápně položil jak obránce, tak brankáře Českých Velenic a vstřelil svůj druhý gól v zápase - 0:5.

 

Domácí Velenice ale nakonec zaznamenaly alespoň čestný úspěch. V 89. minutě kopala Olešnice rohový kop, ale domácí hráči ho dokázali odvrátit a po rychlém protiútoku se vykombinovali až ke vstřelené brance a snížení na konečných 1:5. Střelcem posledního gólu byl Jiří Mikl.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "První domácí utkání v azylu v Nové Vsi jsme absolutně nezvládli. V první části utkání hrál soupeř jednoduše nakopávané balony a po našich chybách, kdy jsme nedokázali pokrýt jejich nabíhající hráče, jsme prohrávali 2:0. A to pro nás bylo ještě milosrdné. Minimálně ze dvou vyložených šancí soupeř z Olešnice překopl naší bránu. Ve druhé části utkání jsme inkasovali hned v první minutě po zbytečné chybě v našem pokutovém území. Poté jsme konečně začali hrát a soupeře jsme přehrávali. Měli jsme míč na našich kopačkám a vytvořili jsme si dvě tutovky Šupákem a Banašíkem. Bohužel v obou případech jsme z bezprostřední blízkosti trefili pouze nohy padajícího olešnického gólmana. Celý zbytek poločasu jsme měli více ze hry, ale hosté dokázali své ojedinělé šance proměnit. Čestný úspěch jsme zaznamenali až v poslední minutě utkání. Olešnice se prezentovala chytrým a přesvědčivým výkonem a po zásluze nám nadělila pořádný příděl. Hosté vyhráli zcela po zásluze. Na toto utkání musíme rychle zapomenout a doufám, že v sobotu budeme konečně bodovat v Bukovsku."

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Čekali jsme, že Velenice budou chtít zápas vyhrát, ale my jsme odehráli velmi dobrý zápas. Trošku mě překvapilo, že domácí ve druhém poločase odpadli fyzicky, ale je pravda, že pokaždé, když se nadechli, tak jsme jim dali tvrdý direkt v podobě branky, a to se hraje těžko."



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - M. Jabůrek [-] , J. Bumba [-] , M. Filip [-] , R. Mikudim [-] , J. Mikl [-] , V. Samec [-] , R. Banašík [-] , J. Martinec [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , P. Volf [-] (70. O. Husa [-] ) , L. Lenk [-] , B. Bahenský [-] , A. Pilát [-] , P. Lavička [-] , F. Šafránek [-] , S. Drtina [-] (77. M. Koktavý [-] ) , R. Horelica [-] (80. A. Ragaň [-] ) , P. Raab [-]

ŽK: 12. M. Jabůrek , 30. F. Dvořák , 37. J. Martinec - 25. P. Lavička .
Hráči zápasu: J. Mikl - P. Raab .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - STUDENÝ Josef, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2021 15:34
Hodnocení zápasu
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Matoušek
Tip experta: remíza

V tomto zápase nemám vyloženě favorita, takže remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

18. 8. 2021 11:43
Tady bych měl dát 2 , ale jenom pokud hosté vydrží rychlostně. Dám remízku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než výhra hostů...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích