0:3
(0:2)
16. K. Valek
39. T. Vačkář (vl.)
64. K. Valek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice jasně zvítězila v Lomnici nad Lužnicí


Branky


16. K. Valek , 39. T. Vačkář (vl.) , 64. K. Valek
25

Utkání v Lomnici nad Lužnicí vyznívalo už zpočátku mnohem lépe pro hosty z Kardašovy Řečice. Hosté byli aktivnější, svého soupeře přehrávali, vytvořili si více šancí a tři z nich dokázali proměnit. Po remíze v prvním kole tak získávají první letošní výhru. Naopak Lomnice nad Lužnicí stále na první bod nové sezóny čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté zaslouženě dostali do vedení

Hosté z Kardašovy Řečice vstoupili do utkání ve vysokém tempu a vypracovali si hned několik příležitostí ke vstřelení branky. Poprvé se dočkali v 16. minutě, kdy si útočník hostů, Karel Valek, převzal kolmou přihrávku ze středu pole a utekl stoperům. Domácí brankář stál na úrovni penalty a Volek ho z 25 metrů skvěle přehodil přímo do branky - 0:1.

 

Druhou branku přidali hosté ve 39. minutě. Karel Valek doběhl ztracený míč u lajny, poslal ostrý přízemní centr před branku Lomnice. Tam probíhal souboj mezi útočníkem hostí a obráncem domácích Tomášem Vačkářem. Ten si dezorientovaný pod tlakem útočníka srazil míč do vlastní branky - 0:2.

Lomnice v druhé půlce zabrala, ale skórovat nedokázala

Domácí Lomnice nad Lužnicí ve druhém poločase převzala iniciativu duelu. Snažila se hosty zatlačit a snížit na rozdíl jediné branky. To se ale domácím hráčům nakonec nepodařilo. Naopak hosté z Kardašovy Řečice hrozili z brejkových situací.

 

A v 64. minutě jeden z brejků dokázal využít opět Karel Valek. Ten postupoval sám na brankáře domácích, kterého prostřelil mezi nohama - 0:3.

 

Ve zbytku zápasu už se nestalo nic zásadního, pouze se dohrávalo. Výsledek utkání je tedy 0:3 pro Kardašovu Řečici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Tento zápas je třeba rychle pustit z hlavy. Nešlo nám nic. Mezihra špatná, dopředu jsme byli málo nebezpeční, dozadu jsme dělali velké množství chyb a ztráceli jsme hodně míčů. Soupeř zaslouženě vyhrál."

FK Kardašova Řečice 1922
Václav Virt: "Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Kdyby to bylo ve 20. minutě 3:0 pro nás, tak se nikdo nemohl divit. My jsme hráli kombinačně, domácí nakopávali míč a myslím si, že oni fyzicky odešli. Už v prvním poločase střídali dva hráče. V druhém poločase neměli domácí co ztratit, snažili se snížit, ale když jsme zvýšili na 3:0, tak už nebylo o co hrát."



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - T. Vačkář [-] , R. Trachta [-] , V. Strouha [-] (40. M. Špale [-] ) , P. Pancíř [-] , V. Kaštánek [-] , M. Velich [-] (79. L. Nohava [-] ) , J. Samec [-] , D. Nosek [-] , V. Melichar [-] , T. Kabele [-] (32. D. Fiktus [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - T. Bačák [-] (59. Z. Šergl [-] ) , J. Vosecký [-] , K. Valek [-] (83. K. Janeček [-] ) , J. Madar [-] , J. Tajml [-] , F. Slavík [-] , O. Madar [-] , J. Kovář [-] (79. D. Mikloš [-] ) , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-]

ŽK: 79. M. Špale - 49. J. Tajml , 78. M. Bílek , 85. V. Jánošík .
Hráči zápasu: V. Melichar - K. Valek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - OVČÁČEK Josef, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Matoušek
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bude vyrovnaný, ale přeci jen více věřím Kardašově Řečici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

18. 8. 2021 11:35
I tady jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady to vidim na výhru domácích a prosadí se V.Melichar...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích