Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená smazala dvoubrankovou ztrátu a porazila Novou Bystřici


Branky


25

Hosté z Nové Bystřice přijeli v poslepované sestavě. Přesto se velmi rychle dostali do dvoubrankového vedení. Nicméně ještě v prvním poločase dokázal skóre otočit útočník Studené, Libor Dvořák. Nová Bystřice v druhé půlce ještě vyrovnala, ale poslední slovo měli domácí, kteří berou druhou výhru do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vedli 0:2, domácí Dvořák ale hattrickem skóre otočil

Ze začátku nebylo vůbec poznat, že by měli mít hosté z Nové Bystřice problémy se sestavou. Na domácí Studenou vletěli a dokázali i vstřelit branky. Nejprve ve 4. minutě těžil ze skvělé práce Petra Bobála zakončující David Frühauf - 0:1. 

 

Hned o několik chvil později, ve 12. minutě, se znovu předvedl útočník Nové Bystřice Bobál, který opět vypracoval takřka sám gólovou pozici pro svého spoluhráče. Tentokrát byl zakončujícím jeho kolega z útoku, Jiří Havel, a hosté vedli 0:2.

 

Poté se do hry dostala konečně i domácí Studená. Když se ve 21. minutě dostal do úniku domácí útočník, Libor Dvořák, dokázal si poradit i s brankářem a dostal Studenou na rozdíl jediného gólu - 1:2.

 

Stejnou šablonu vyzkoušeli domácí sehrát ještě třikrát a hned dvakrát z toho byla branka. Hostující obrana nedokázala náběhy Libora Dvořáka vůbec zachytávat. Ve 26. minutě útočník srovnával na 2:2 a těsně před poločasem, ve 44. minutě, zkompletoval opět po velmi podobné akci hattrick, kterým otočil zápas a stanovil poločasové skóre 3:2 pro domácí Studenou.

Nová Bystřice dokázala srovnat, ale Studená si vzala náskok zpět

Do druhého poločasu nastoupili hosté z Nové Bystřice v pozměněném rozestavení. Domácí Studená navíc po heroickém obratu z první půle trochu šetřila síly a hrála spíše defenzivně. Toho hosté využili v 54. minutě, kdy svou druhou branku v utkání zaznamenal Jiří Havel, a vyrovnal na 3:3.

 

Potom opět převzala otěže utkání domácí Studená a snažila se strhnout výsledek znovu na svou stranu. Dočkala se díky rohovému kopu v 77. minutě. Po nedůrazném bránění Nové Bystřice se prosadil Ondřej Doležal - 4:3. 

 

Nová Bystřice se ještě znovu pokusila zápas srovnat a zvýšila svoji aktivitu. Domácí Studená si ale závěr utkání pohlídala a zvítězila 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "My jsme odjeli do Studené v hodně slepené sestavě. Museli jsme improvizovat hlavně v obraně a bohužel to bylo hodně znát. Sice jsme výborně začali, ze skvělé práce Bobála těžili Frűhauf a Havel, vedli jsme 2:0. Ale pustili jsme čtyřikrát do náběhu Dvořáka, který nám ještě za poločas dal 3 góly jako přes kopírák. Ve druhé půli jsme trošku přeskupili rozestavení, domácí se více zatáhli. Podařilo se vyrovnat Havlem, ale po rohovém kopu deset minut před koncem jsme doplatili na vlastní nedůraz a trochu nešťastně inkasovali. Ještě jsme bojovali ale domácí si to už pohlídali. Čeká nás doma Lomnice a už musíme bodovat."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Krizan [-] , J. Šimánek [-] (70. O. Doležal [-] ) , L. Dvořák [-] , P. Maška [-] (46. D. Strojek [-] ) , T. Péč [-] , T. Lindourek [-] , F. Soukal [-] , J. Šára [-] , V. Staněk [-] , O. Dokulil [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - M. Veith [-] (46. F. Kapias [-] ) - L. Kuchař [-] , F. Kopřiva [-] , J. Janoušek [-] , A. Janata [-] , D. Frühauf [-] , J. Havel [-] , P. Bobál [-] , P. Celý [-] , A. Benkovský [-]

Hráči zápasu: L. Dvořák - J. Havel .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Klimeš Jiří - ROUS Zdeněk, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Tady mám jasného favorita. Studená doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

18. 8. 2021 11:34
Podle mě jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady věřím více domácím...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích